Open Procurement Albania

Blerje pajisje laboratori për Autoritetin Kombëtar të Ushqimit

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Autoriteti Kombetar i Ushqimit
Objekti i Tenderit Blerje pajisje laboratori për Autoritetin Kombëtar të Ushqimit
Nr. Reference REF-43070-09-23-2022
Vlera / Fondi Limit 46 795 767,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 26-09-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 26-10-2022
Data e mbajtjes se tenderit 26-10-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues 1. “KRIJON” SH.P.K
2.“ISOMETRIC” SH.P.K
3. “GAMMA” SH.P.K
4. “MEDFAU” SH.P.K
5. “ALMEDICAL” SH.P.K

Operator Ekonomik Kontraktues
 • KRIJON SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 26 789 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 12-01-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Blerje pajisje laboratori për Autoritetin Kombëtar të Ushqimit 60 (gjashtëdhjetë) ditë nga nënshkrimi i kontratës.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa nga operatori ekonomik “GAMMA” SH.P.K , me objekt modifikimin e dokumentave te tenderit.

  Eshte skualifikuar operatori ekonomike i meposhtem:
  1.MEDFAU SH.P.K, per arsye: -Nuk ploteson kerkesat sipas pikes 4 Seksioni 2.1, pasi specifikimet teknike ne kataloget e paraqitur nuk plotesojne te gjitha kerkesat e Autoriteti Kontraktor
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Me date 23.01.2023 prane Komisionit te Prokurimit Publik, eshte administruar ankesa me nr. 121 nga operatori ekonomik Almedical SHPK. Me objekt Shfuqizimi i vendimit te Komisionit te Vleresimit te Ofertave per kualifikimin e ofertave te paraqitur nga operatoret ekonomike Krijon SHPK, Gamma SHPK, Isometric SHPK, Medfau SHPK

  Me Date 07.04.2023 shqyrtoi pretendimet e ankimuesit dhe vendosi:
  -Te pranoje pjeserisht ankesen e operatorit ekonomik Almedical SHPK vetem per pretendimet mbi operatorin ekonomik Medfau SHPK
  -Autoriteti kontraktor te anuloje vendimin e KVO se mbi kualifikimin e operatorit ekonomik Medfau SHPK, si dhe te korrigjoje shkeljet duke e skualifikuar kete operator ekonomik.
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KRIJON SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KRIJON SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KRIJON SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KRIJON SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve për kualifikim "
  Formulari i njoftimit te operatoreve ekonomike te suksesshem
  Formular Ankese
  Formular Ankese Nr. 121/ 2
  Formular Vendimi Nr. 263/2023
  Formular I Njoftimit te Fituesit i Ndryshuar

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data