Open Procurement Albania

Loti IV. “Blerje Ushqime Koloniale” me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Objekti i Tenderit Loti IV. “Blerje Ushqime Koloniale” me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite
Nr. Reference REF-45354-10-11-2022
Vlera / Fondi Limit 25 261 731,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 12-10-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 11-11-2022
Data e mbajtjes se tenderit 11-11-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues 1.“M.C.CATERING” SH.P.K
2.“3-SH” SHPK
3.NELSA” SH.P.K
4.“ZDRAVO” SH.P.K
5.“GERTI-1987” SH.P.K

Jane identifikuar si te suksesshem, operatoret ekonomike te meposhtem me keto vlera perkatese:
1.“M.C.CATERING” SH.P.K - 20.319.066 Leke
2.“GERTI-1987” SH.P.K - 22.011.390 Leke
3.“NELSA” SH.P.K - 23.038.288 Leke
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit 09-12-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 2 Vite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te skualifikuar:
  1.“3-SH” SHPK, per arsye:
  -nuk plotëson pikën 1, te seksionit 2.3 “Kapaciteti teknik” të Kritereve të Vecanta të Kualifikimit, pasi nuk ka paraqitur deshmi për furnizimet e mëparshme të ngjashme të kryera gjatë 3 (tre) viteve të fundit nga data e shpalljes së njoftimit të kontratës, në vlerën jo më pak se 40% e vlerës së fondit limit.
  -nuk ploteson piken 6, te seksionit 2.3 “Kapaciteti teknik” të Kritereve të Vecanta të Kualifikimit, pasi nuk ka deklaruar kontratat e furnizimit sipas tabeles nr. 1 te kerkuar ne DST. Ofertuesi ka paraqitur ne SPE nje kontrate bashkepunimi, e cila nuk percakton daten e nenshkrimit te fillimit te kontrates se furnizimit dhe daten e perfundimit te afatit te kontrates se furnizimit, sic kerkohet ne tabelen nr. 1.

  “ZDRAVO” SH.P.K, per arsye:
  -nuk ploteson piken 6, te seksionit 2.3 “Kapaciteti teknik” të Kritereve të Vecanta të Kualifikimit, pasi nuk ka deklaruar kontratat e furnizimit sipas percaktimeve te tabeles nr. 1 te kerkuar ne DST. Ofertuesi ka paraqitur ne SPE disa kontrata te cilat rezultojne te jene te pasakta.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-45354-10-11-2022
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "
  Formulari i njoftimit te operatoreve ekonomike te suksesshem ne Marreveshjen Kuader

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data