Open Procurement Albania

Loti VII. “Blerje Fruta-Perime”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Objekti i Tenderit Loti VII. “Blerje Fruta-Perime”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite
Nr. Reference REF-45361-10-11-2022
Vlera / Fondi Limit 7 873 170,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 12-10-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 11-11-2022
Data e mbajtjes se tenderit 11-11-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1.“ALBANIA-PIEMONTE” SH.P.K
2.“NELSA” SH.P.K
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Nelsa SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 6 201 850,00
  Data e shpalljes se fituesit 02-12-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 2 Vite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  1.ALBANIA-PIEMONTE SH.P.K, per arsye:
  -nuk plotëson pikën 6, seksioni 2.3 “Kapaciteti Teknik” të Kritereve të Vecanta të Kualifikimit, pasi nuk ka deklaruar sipas tabeles nr 1, kontratat e furnizimit me operatoret, me te cilet do të përmbushë kërkesat e AK për te gjithe artikujt per te cilet nuk eshte prodhues.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Nelsa SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Nelsa SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Nelsa SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Nelsa SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-45361-10-11-2022
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "
  Formulari i njoftimit te operatoreve ekonomike te suksesshem ne Marreveshjen Kuader

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data