Open Procurement Albania

Loti 2 “Blerje këpucësh”

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Mungese konkurrence
 • Prokurimi zhvillohet me nje konkurrent te vetem. Ligji shqiptar i lejon keto lloj procedurash. Shpesh keto procedura me shume se mungese konkurrence ne treg shfaqin opsione te formulimit te kritereve dhe afateve per dorezim dokument ne favor te nje kompanie te paramenduar klienteliste. Keto tendera meritojne te konsiderohen te ekspozuara dhe me risk

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Drejtoria e Pergjithshme e Burgjeve
Objekti i Tenderit Loti 2 “Blerje këpucësh”
Nr. Reference REF-48635-11-04-2022
Vlera / Fondi Limit 135 843 973,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E kufizuar, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 07-11-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 07-12-2022
Data e mbajtjes se tenderit 07-12-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 1
Operatore Konkurues 1. BOE “MARSI & AL” SHPK dhe “GIROMONDO” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “MARSI & AL” SHPK - “GIROMONDO” SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 133 801 200,00
  Data e shpalljes se fituesit 08-03-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 (njëzetë e katër) muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa nga operatoret ekonomike "Gjergjefi" shpk dhe "Marsi & AL" SHPK. Objekti i ankeses se operatoreve ekonomike eshte mbi modifikimin e dokumentave te tenderit.Konkretisht:
  -Paqartesi dhe mungese dokumentacioni ne DST e publikuara, per ndertimin e mostrave /kampioneve
  - Pamjaftueshmeri kohore per pergatitjen e mostrave.

  Me ane te vendimit Nr.1183 /2022, date 01.12.2022, KPP ka vendosur:
  1.Te mos pranoje ankesen e paraqitur nga operatori ekonomik “Marsi & AL” SHPK, per kete procedure prokurimi. 2. Autoriteti kontraktor lejohet te vijoje me hapat e metejshem te procedures se prokurimit te sipercituar.

  Nuk ka operatore ekonomike te sualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-48635-11-04-2022
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Vendim KPP
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Projekt dizenjimi i uniformes dhe elementet perberes te Policise se Burgjeve
  Formulari i ankeses prane autoritetit/entit kontraktor dhe KPP (Gjergjefi shpk)
  Formulari i ankeses prane autoritetit/entit kontraktor dhe KPP (MARSI& ALshpk)
  Sqarim date 21.11.2022
  Formulari i njoftimit te operatoreve ekonomike te suksesshem ne Marreveshjen Kuader

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data