Open Procurement Albania

Loti II. “Blerje artikuj sportiv”

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Objekti i Tenderit Loti II. “Blerje artikuj sportiv”
Nr. Reference REF-48768-11-07-2022
Vlera / Fondi Limit 14 018 076,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 08-11-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 30-11-2022
Data e mbajtjes se tenderit 30-11-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1.BOE “GENTIAN SADIKU” P.F &“AN&RA” SHPK
2.“OLI HIDROTERM” SHPK Kosovë
3.BOLT SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • GENTIAN SADIKU P.F - AN&RA SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 13 884 900,00
  Data e shpalljes se fituesit 22-02-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 (njëzetë e katër) muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. “OLI HIDROTERM” SHPK Kosovë , per arsye:
  -nuk ka oferte ekonomike, pasi ne fazen e pare nuk ka pasur oferte ekonomike, vetem dokumentacionin teknik.
  - nuk plotëson këresat ligjore për formën e dokumente në procedurën e prokurimit pasi ka paraqitur një numër të madh dokumentesh në fotokopje në kundërshtim me përcaktime e Shtojcës 9 “Formulari i Kriterjes të Përzgjedhjes për Kualifikim” ku përcaktohet se “Të gjitha dokumentet duhet të jenë origjinale ose kopje të noterizuara”.
  Konkretisht ky operator ekonomik ka paraqitur fotokopje dhe të panoterizuara këo dokumente:
  1. Formulari i Vetdeklarimit Shtojca 10,
  2. Deklarata e Disponueshmërisë të stafit
  3. Pasqyrat Financiare 2019-2021 pa vule të kompanisë ose vertetim të tatimeve Kosovë
  4. Kontrata dhe faturat për vërtetimin e furnizimive të ngjashme
  5. Kontratat e Punës të stafit të deklaruar
  6. Deklarata per Certifikimin e produkteve dhe raport testimeve
  7. Dokumentacionin për automjetet e deklaruara për realizimin e transportit

  2.BOLT SHPK , per arsye:
  - ka dorëzuar kërkesë për pjesmëarrje në kundërshtim me procedurat ligjore për Procedurën e Kufizuar, pasi ka paraqitur ofertën ekonomike në fazën e Parakualifikmit. Ky veprim vjen në kundërshtim me përcaktimet e Seksionit I, pika 1 dhe Seksioni D pika 21, 22 të “Udhëzime për Operatorët ekonomikë” në Dokumentat e Tenderit, ku përcaktohet qartë se paraqitja e ofertës ekonomike kryhet vetëm në fazën e dytë dhe vetëm nga operatorët të cilët kanë kaluar fazën e parakualfikimit dhe të cilëve ju dërgohet “Ftesë për Ofertë”.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per AN&RA SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per AN&RA SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per AN&RA SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per AN&RA SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-48768-11-07-2022
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data