Open Procurement Albania

Blerje orendi dhe paisje per mobilim për laboratorët Smart- Lab, për Ministrinë e Arsimit

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Ministria e Arsimit dhe Shkences
Objekti i Tenderit Blerje orendi dhe paisje per mobilim për laboratorët Smart- Lab, për Ministrinë e Arsimit
Nr. Reference REF-51013-11-23-2022
Vlera / Fondi Limit 31 892 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 24-11-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 09-12-2022
Data e mbajtjes se tenderit 09-12-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 9
Operatore Konkurues 1.“M.LEZHA” SH.P.K
2.“RO-AL” SH.P.K
3.“AFA GROUP” SH.P.K
4.“MUCA” SH.P.K
5.BOE “VLADIMIR KAPPLANI ” SH.P.K
6.“BOLT” SH.P.K
7.“ERALD” SH.P.K
8.“IGLI-SAND” SH.P.K
9.“ERZENI/SH” SH.P.K

Janë identifikuar si të suksesshëm operatorët ekonomik të mëposhtëm me keto vlera perkatese:
1.“IGLI-SAND” SH.P.K - 18,930,000 Leke pa TVSH
2.“RO-AL” SH.P.K - 30,290.000 Leke pa TVSH
3.“BOLT” SH.P.K - 29,040,000 Leke pa TVSH
4.“MUCA” SH.P.K - 26,683,000 Leke pa TVSH
5.“ERZENI/SH” SH.P.- 27, 616, 000 Leke pa TVSH
6.“ERALD” SH.P.K - 21,850,000 Leke pa TVSH
7.“M.LEZHA” SH.P. - 24,862,000 Leke pa TVSH
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit 03-02-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 (njëzetë e katër) muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1.“AFA GRUP” SH.P.K , per arsye:
  - nuk plotëson kriterin e përcaktuar në pikën 1, seksioni 2.3 “Kapaciteti Teknik”, të Kritereve të Veçanta të Kualifikimit, pasi nuk paraqitur furnizime të ngjashme me objektin e prokurimit pajisje zyre. Ky subjekt ka paraqtiur një faturë përe materiale ndërtimi si dhe një kontratë shërbimi të cilat nuk janë furnzime të ngjshme.
  - nuk plotëson kriterin e përcaktuar në pikën 1, seksioni 2.2 “Kapaciteti Teknik”, të Kritereve të Veçanta të Kualifikimit, pasi nuk ka realizuar xhiron vjetore të kërkuar në tre vitet e fundit. Ky subjekt ka realizuar 9,000,000 lekë nga 12,000,000 lekë të kërkuara për këtë pikë në KVK.

  2.BOE “VLADIMIR KAPPLANI” P.F & DRITAN CACAJ P.F SH.P.K , per arsye:
  - nuk plotëson Kërkesat e Përgjithshme për Kualifikim në lidhje me Kontratën e Bashkëpunimit të operatorëve pjesëmarrës në një joint-venture të përkohshëm..Kontrata e Bashkëpunimit e paraqitur nga BOE nuk përcakton përqindjen e pjesëmarrjes dhe ndarjen e punëve që do të kryjë siecili operator në kundërshtim me pika 1 dhe 3 Neni 88 të VKM nr.285, datë 19.05.2021 “Për miratimin e rregullave të prokurimit publik”
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-51013-11-23-2022
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formulari i njoftimit te operatoreve ekonomike te suksesshem

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data