Open Procurement Albania

Loti II. “ Bulmeti dhe nënproduktet e tij"

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Objekti i Tenderit Loti II. “ Bulmeti dhe nënproduktet e tij"
Nr. Reference REF-71191-05-31-2023
Vlera / Fondi Limit 41 201 971,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Rishpallje e Anuluar
Data e Njoftimit te Tenderit 01-06-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 03-07-2023
Data e mbajtjes se tenderit 03-07-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Ne zbatim te germes b) te pikes 1 te nenit 98 te të Ligjit nr.162 datë 23.12.2020 “Për Prokurimin Publik”, në procedurat me një fazë nuk është dorëzuar asnjë ofertë e përshtatshme.
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-71191-05-31-2023
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Loti II. “ Bulmeti dhe nënproduktet e tij” me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite

  Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
  Institucion Kontraktues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
  Objekti i Tenderit Loti II. “ Bulmeti dhe nënproduktet e tij” me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite
  Nr. Reference REF-57138-01-26-2023
  Vlera / Fondi Limit 48 383 716,00
  Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
  Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 27-01-2023
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 27-02-2023
  Data e mbajtjes se tenderit 27-02-2023
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Ne zbatim te germes b) te pikes 1 te nenit 98 te Ligjit nr.162 date 23.12.2020 “Per Prokurimin Publik”, ne procedurat me nje faze nuk eshte dorezuar asnje oferte e pershtatshme.
  Shenime Buletini i Anulimit te Procedures: Buletini Nr. 21 datë 6 Mars 2023
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-57138-01-26-2023
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data