Open Procurement Albania

Blerje pajisje laboratorike për Drejtorinë e Përgjithshme të Arkivave

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Drejtoria e Pergjithshme e Arkivave te Shtetit
Objekti i Tenderit Blerje pajisje laboratorike për Drejtorinë e Përgjithshme të Arkivave
Nr. Reference REF-61393-03-06-2023
Vlera / Fondi Limit 8 999 233,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 07-03-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 17-03-2023
Data e mbajtjes se tenderit 17-03-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. “ALMEDICAL” SHPK
2. “KRIJON” SH.P.K
3. “OFFICE CENTER” SH.P.K
Operator Ekonomik Kontraktues
 • KRIJON SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 8 233 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 07-07-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Afati i lëvrimit: 3 (tre) muaj nga nënshkrimi i kontratës.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. OFFICE CENTER SHPK, per arsye:
  -Nuk ploteson kriterin e percaktuar ne piken 2, seksioni 2.2, pasi nuk ka paraqitur kopje te certifikuar te bilancit te vitit 2021.
  2. ALMEDICAL SHPK, per arsye:
  -Nuk permbush piken 1 germa dh te Kritereve te Pergjithshme te Kualifikimit, pasi ka deklaruar informacion te pasakte te gjendjes se tij faktike ne lidhje me pagesen e detyrimeve tatimore.
  Arsyeja e Anulimit Ne zbatim te germes b) te pikes 1 te nenit 98 te Ligjit nr.162 datë 23.12.2020 “Për Prokurimin Publik”, në procedurat me një fazë nuk është dorëzuar asnjë ofertë e përshtatshme.
  Shenime Për anullimin e procedures është njoftuar në Buletinin Nr. 41 datë 8 Maj 2023

  Më datë 09.05.2023, pranë Komisionit të Prokurimit Publik, është administruar ankesa e operatorit ekonomik “Krijon” SHPK dhe objekti i ankesës lidhet me vendimmarrjen e Komisionit të Vlerësimit të Ofertave mbi skualifikimin e ofertës të paraqitur nga operatori ekonomik ankimues “Krijon” SHPK.


  Më datë 07.06.2023, Komisioni i Prokurimit Publik, pasi dëgjoi relatorin e çështjes, shqyrtoi parashtrimet me shkrim të ankimuesit, dokumentacionin e paraqitur nga autoriteti, pretendimet e ankimuesit, dhe pasi diskutoi çështjen në tërësi vendosi:
  1. Të pranojë ankesën e operatorit ekonomik “Krijon” SHPK
  2. Autoriteti kontraktor të anulojë vendimin e KVO-së mbi skualifikimin e operatorit ekonomik “Krijon” SHPK, duke e kualifikuar atë.
  3. Autoriteti kontraktor, brenda 5 ditëve, të vërë në dijeni Komisionin e Prokurimit Publik për zbatimin e vendimit, duke dokumentuar veprimet e kryera.
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KRIJON SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KRIJON SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KRIJON SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KRIJON SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formular per Publikim “Krijon” SHPK
  Formular Vendimi KPP

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data