Open Procurement Albania

Loti 1 – me objekt: "Shërbim Dezinsektimi në zonat bregdetare dhe urbane, Qarku Shkodër"

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Objekti i Tenderit Loti 1 – me objekt: "Shërbim Dezinsektimi në zonat bregdetare dhe urbane, Qarku Shkodër"
Nr. Reference REF-66552-04-19-2023
Vlera / Fondi Limit 8 717 160,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 20-04-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 22-05-2023
Data e mbajtjes se tenderit 22-05-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues 1. “FLORFARMA” SHPK
2. “LOERMA” SHPK
3. “EUROMED” SHPK
4. “GRIFIN ALBANIA” SHPK
5. “NRG” SHPK
6. “Pastrime Silvio” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “NRG” SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 8 236 800,00
  Data e shpalljes se fituesit 08-11-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor sipas marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. LOERMA SHPK, per arsye:
  -Nuk ploteson kerkesat sipas Pikes 2 Seksioni 2.2, pasi ka paraqitur kopje te bilanceve te viteve 2020,2021,2022 te pa certifikuara, nga autoritete tatimore ku mungojne vula dhe nenshkrimi i tatimeve ne cdo faqe
  - Nuk ploteson kerkesat sipas Pikes 6 Seksioni 2.1, pasi punonjesja Ana Zhopi e deklaruar si drejtuese teknike ne fakt sipas se punes eshte laborante dhe jo drejtuese teknike.
  -Nuk ploteson kerkesat sipas Pikes 4 Seksioni 2.1, pasi nuk paraqiti skedat teknike te perkthyra ne gjuhen shqipe.

  2. GRIFIN ALBANIA SHPK, per arsye:
  - Nuk ploteson kerkesat sipas Pikes 2 Seksioni 2.2, pasi ka paraqitur kopje te bilanceve te viteve (2020,2021,2022) te pa certifikuara, nga autoritete tatimore ku mungojne vula dhe nenshkrimi i tatimeve ne cdo faqe
  -Nuk ploteson kerkesat sipas Pikes 6 Seksioni 2.1, pasi punonjesja Vinela Refugjati e deklaruar si drejtuese teknike ne fakt sipas diplomave te paraqitura nuk ka kualifikimin e kerkuar per Drejtuesin Teknik shendet public agronomi biologji kimi pasi kjo punonjese eshte mjeke veterinere.

  3. FLORFARMA sh.p.k, per arsye:
  - Sipas vendimit te KPP se Nr.1051 2023 date 16.10.2023

  4. EUROMED sh.p.k, per arsye:
  -Sipas vendimit te KPP se Nr.1051 2023 date 16.10.2023
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Më datë 25.04.2023, pranë Komisionit të Prokurimit Publik është administruar ankesa e operatorit ekonomik NRG shpk dhe objekti i ankesës lidhet me modifikimin e dokumentave te tenderit.

  Më datë 06.07.2023, pranë Komisionit të Prokurimit Publik, është paraqitur ankesa e operatorit ekonomik “NRG” SHPK dhe objekti i ankesës lidhet me vendimmarrjen e Komisionit të Vlerësimit të Ofertave mbi kualifikimin e ofertave të paraqitura nga operatorët ekonomikë “Florfarma” SHPK dhe “Euromed” SHPK.

  Më datë 10.07.2023 pranë Komisionit të Prokurimit Publik, është paraqitur ankesa e operatorit ekonomik “Euromed” SHPK dhe objekti i ankesës lidhet me vendimmarrjen e Komisionit të Vlerësimit të Ofertave mbi kualifikimin e ofertës të paraqitur nga operatori ekonomik “Florfarma” SHPK si dhe lënien të skualifikuar të operatorit ekonomik “Loerma” SHPK

  Më datë 09.05.2023, Komisioni i Prokurimit Publik, pasi shqyrtoi informacionin e paraqitur vendosi: 1. Te mbylle çeshtjen per pjesen e pranuar te ankeses per kete procedure prokurimi.
  2. Te vazhdoje proceduren e shqyrtimit ne themel per pjesen tjeter te ankeses.

  Më datë 16.10.2023, Komisioni i Prokurimit Publik, pasi dëgjoi relatorin e çështjes, shqyrtoi parashtrimet me shkrim e pretendimet e ankimuesve, dhe pasi diskutoi çështjen në tërësi vendosi:
  1. Të mbyllë çështjen për pjesën e pranuar të ankesës së paraqitur operatorit ekonomik “Euromed” SHPK,
  2. Të mos pranojë ankesën e operatorit ekonomik “Euromed” SHPK
  3. Të pranojë pjesërisht ankesën e operatorit ekonomik “NRG” SHPK,
  4. Autoriteti kontraktor të anulojë vendimin e KVO-së për kualifikimin e operatorit ekonomik “Florfarma” SHPK dhe “Euromed” SHPK, dhe të korrigjojë shkeljet e konstatuara duke i skualifikuar këta operatorë ekonomik.
  5. Autoriteti kontraktor, brenda 5 ditëve, të vërë në dijeni Komisionin e Prokurimit Publik për zbatimin e këtij vendimi duke dokumentuar veprimet e kryera.
  6. Ti propozojë Agjencisë së Prokurimit Publik nisjen e hetimit administrativ në lidhje me konstatimet në arsyetimin e vendimit dhe ti dërgohet kopje e akteve të dosjes objekt shqyrtimit.
  7. Ti propozojë Rrjetit të Koordinatorëve Kundër Korrupsionit nisjen e hetimit administrativ në lidhje me konstatimet në arsyetimin e vendimit të mësipërm.
  8. Ti propozojë Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale nisjen e hetimit administrativ në lidhje me konstatimet në arsyetimin e vendimit të mësipërm.
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “NRG” SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “NRG” SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “NRG” SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “NRG” SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-66552-04-19-2023
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Vendim KPP
  Shpallja e Fituesit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formular Ankese NRG shpk
  Formular Ankese nr. 2 NRG shpk
  Formular Ankese nr. 2 NRG shpk
  Formular Vendimi KPP

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data