Open Procurement Albania

Loti 5 – me objekt: "Shërbim Dezinsektimi në zonat bregdetare dhe urbane, Qarku Fier"

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Objekti i Tenderit Loti 5 – me objekt: "Shërbim Dezinsektimi në zonat bregdetare dhe urbane, Qarku Fier"
Nr. Reference REF-66562-04-19-2023
Vlera / Fondi Limit 21 673 080,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 20-04-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 22-05-2023
Data e mbajtjes se tenderit 22-05-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. “Kastriot Likaj” PF
2. “EGIAN MED” SHPK
3. “NRG” SHPK
4. “AIR” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “NRG” SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 20 556 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 08-11-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor sipas marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Eshte skualifikuar operatori ekonomike i meposhtem:
  1. KASTRIOT LIKAJ PF, per arsye:
  -Nuk ploteson kerkesat per furnzime dhe sherbime te meparshme te ngjashme ne tre vitet e fundit
  -Ka paraqitur pasqyrat financiare ose bilancet e viteve (2020,2021,2022) te pa certifikuara nga autoritete tatimore, ku mungojne vula dhe nenshkrimi i tatimeve ne cdo faqe. 2. EGIAN MED sh.p.k, per arsye:
  -Sipas vendimit te KPP se Nr. 1050 2023 date 16.10.2023
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Më datë 25.04.2023, pranë Komisionit të Prokurimit Publik është paraqitur ankesa e operatorit ekonomik “NRG” SHPK dhe objekti i ankesës lidhet me modifikimin e dokumentave të tenderit.

  Më datë 03.07.2023, pranë Komisionit të Prokurimit Publik është paraqitur ankesa e operatorit ekonomik “NRG” SHPK dhe objekti i ankesës lidhet me vendimmarrjen e Komisionit të Vlerësimit të Ofertave mbi kualifikimin e ofertës të paraqitur nga operatori ekonomik “Egian Med” SHPK. Më datë 09.05.2023, Komisioni i Prokurimit Publik, pasi shqyrtoi informacionin e paraqitur vendosi:
  1. Te mbylle çeshtjen per pjesen e pranuar te ankeses per kete procedure prokurimi .
  2. Te vazhdoje proceduren e shqyrtimit ne themel per pjesen tjeter te ankeses.

  Më datë Komisioni i Prokurimit Publik, pasi dëgjoi relatorin e çështjes, shqyrtoi parashtrimet me shkrim e pretendimet e ankimuesit, dhe pasi diskutoi çështjen në tërësi vendosi:
  1. Të pranojë pjesërisht ankesën e paraqitur nga operatori ekonomik “NRG” SHPK,
  2. Autoriteti kontraktor të anulojë vendimin e KVO-së për kualifikimin e operatorit ekonomik “Egian Med” SHPK, dhe të korrigjojë shkeljet e konstatuara si më sipër, duke e skualifikuar këtë operatorë ekonomik.
  3. Autoriteti kontraktor, brenda 5 ditëve, të vërë në dijeni Komisionin e Prokurimit Publik për zbatimin e këtij vendimi duke dokumentuar veprimet e kryera.
  4. T’i propozojë Agjencisë së Prokurimit Publik nisjen e hetimit administrativ në lidhje me konstatimet në arsyetimin e vendimit të marë dhe t’i dërgohet kopje e akteve të dosjes objekt - shqyrtimi.
  5. T’i propozojë Rrjetit të Koordinatorëve Kundër Korrupsionit nisjen e hetimit administrativ në lidhje me konstatimet në arsyetimin e vendimit të mësipërm.
  6. T’i propozojë Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale nisjen e hetimit administrativ në lidhje me konstatimet në arsyetimin e vendimit të marë.
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “NRG” SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “NRG” SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “NRG” SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “NRG” SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-66562-04-19-2023
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Vendim KPP
  Shpallja e Fituesit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formular Ankese NRG shpk
  Formular Ankese pas shpalljes se Fituesit paraprak NRG shpk
  Formular Vendimi KPP

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data