Open Procurement Albania

Loti I. “Blerje goma për automjete”me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite;

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Objekti i Tenderit Loti I. “Blerje goma për automjete”me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite;
Nr. Reference REF-71045-05-30-2023
Vlera / Fondi Limit 61 868 475,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 31-05-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 30-06-2023
Data e mbajtjes se tenderit 30-06-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. “GAJD COMPANY” SHPK
2. “SPARKE 32” SHPK
3. “TIRES-R” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “TIRES-R” SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 56 991 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 17-07-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Eshte skualifikuar operatori ekonomike i meposhtem:
  1. Gajd Company SH.P.K, per arsye:
  -Nuk ploteson kerkesat e pikes 5 Seksioni 2.3 Kapaciteti Teknik, pasi nuk ka dorezuar Raport Testimet, Analizat laboratorike per produktet ose mostrat e paraqitura ne kete procedure.
  - RDE Hollande ne gjuhen angleze nuk permban te dhenat sipas specifikimeve teknike, pasi mungojne raport testimet per tipet e ndryshme te gomave te kerkuara ne DST.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-71045-05-30-2023
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data