Open Procurement Albania

Riparim e mirëmbajtje sistemesh të ngrohje – ftohjeve për Spitalin Universitar Obstetrik-Gjinekologjik “Koço Gliozheni

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Objekti i Tenderit Riparim e mirëmbajtje sistemesh të ngrohje – ftohjeve për Spitalin Universitar Obstetrik-Gjinekologjik “Koço Gliozheni
Nr. Reference REF-71767-06-06-2023
Vlera / Fondi Limit 5 822 415,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 07-06-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 19-06-2023
Data e mbajtjes se tenderit 19-06-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. “ALTEC” SHPK
2. “CLIMACASA” SHPK
3. BOE “KLIMA TEKNIKA TB2” SHPK & “EC PRO PARTNERS” SHPK
4. “SULOLLARI-KLIMA” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • SULOLLARI-KLIMA
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 3 891 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 29-06-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Kohëzgjatja e kontratës/marrëveshjes kuadër ose afati për zbatimin e saj: Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor sipas marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Eshte skualifikuar operatori ekonomike i meposhtem:
  1. KLIMA TEKNIKA TB2, per arsye:
  - Nuk ploteson kerkesat sipas Pikes 2 te Seksionit 2.2, pasi ka paraqitur kopje te bilanceve te viteve 2020,2021,2022 te pa certifikuara, nga autoritete tatimore
  - Ka deklaruar ne Listen e Cmimeve sipas shtojces 2 te DST, vleren prej 5,341,826 Leke pa TVSH, ndersa ne formularin e ofertes sipas shtojces 1 te DST ka deklarauar shumen prej 4,684,926 Leke pa TVSH.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-71767-06-06-2023
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data