Open Procurement Albania

Shërbimi i mirëmbajtjes së sistemit të kondicionimit të ndërtesës së Kryeministrisë

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Kryeministria
Objekti i Tenderit Shërbimi i mirëmbajtjes së sistemit të kondicionimit të ndërtesës së Kryeministrisë
Nr. Reference REF-92444-12-28-2023
Vlera / Fondi Limit 35 977 266,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 29-12-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 15-01-2024
Data e mbajtjes se tenderit 15-01-2024
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. “ALTEC” sh.p.k
2. BOE “ecs Eco Climate Solution” sh.a& “EDMELI” Sh.P.K
3. “SULOLLARI-KLIMA” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ALTEC SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 27 162 140,00
  Data e shpalljes se fituesit 04-03-2024
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Do të jetë nga momenti i nënshkrimit te kontratës/kontratave, sipas kërkesës se Autoritetit Kontraktor, brenda afatit 24 (njëzet e kater) muaj të Marrëveshjes Kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  1. BOE ecs Eco Climate Solution sh.a & “EDMELI” Sh.P.K, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur deklaratën se merr përsipër kryerjen e punimeve dhe shërbimeve mirembajtëse në çdo ore gjatë gjithë ditëve kalendarike të përcaktuar ne dokumentet e tenderit.
  -Nuk ka paraqitur dhe deklaratën për Agregatet/Pajisjet/Pjesët e këmbimit të cilat duhet të ofrohen te reja dhe sipas afateve të garancisë të dhëna nga prodhuesi ose nga distributorët e autorizuar nga prodhuesi.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Më datë 30.01.2024 pranë Komisionit të Prokurimit Publik është protokolluar ankesa e bashkimit të operatorëve ekonomikë “Ecs Eco Climate Solution SHA & Edemeli SHPK” dhe objekti i ankesës lidhet me kundërshtimin e vendimit të Komisionit të Vlerësimit të Ofertave mbi skualifikimin e ofertës të paraqitur nga bashkimi i operatorëve ekonomikë “Ecs Eco Climate Solution SHA & Edemeli SHPK”.
  Gjithashtu bashkimi i operatorëve ekonomikë “Ecs Eco Climate Solution SHA & Edemeli SHPK” kërkon skualifikimin e ofertës së paraqitur nga operatori ekonomik “ALTEC” SHPK.

  Më datë 22.02.2024, Komisioni i Prokurimit Publik, pasi shqyrtoi informacionin e paraqitur vendosi:
  1. Të mos pranojë ankesën e bashkimit të operatorëve ekonomikë “Ecs Eco Climate Solution SHA & Edemeli” SHPK

  2. Autoriteti kontraktor lejohet të vijojë me hapat e mëtejshme të procedurës
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALTEC SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALTEC SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALTEC SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALTEC SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-92444-12-28-2023
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formular Ankimimi BOE “Ecs Eco Climate Solution SHA & Edemeli SHPK”
  Formular vendimi KPP
  Formular i Njoftimit te Fituesit Paraprak

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data