Open Procurement Albania

Loti III. “Blerje Mish dhe nënproduktet e tij ”

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Objekti i Tenderit Loti III. “Blerje Mish dhe nënproduktet e tij ”
1. Qendra e Zhvillimit Rezidencial Durrës, me fond limit në vlerën 4,104,360 (kater milion e njeqind e katermije e treqind e gjashtedhjete) lekë (pa TVSH) ose 40,876 ( dyzet mije e teteqind e shtatedhjete e gjashte) EURO pa TVSH.
2. Drejtoria e Sherbimit Spitalor Mat, me fond limit në vlerën 639,556 (gjashteqind e tridhjete e nente mije e peseqind e pesedhjete e gjashte) lekë (pa TVSH) ose 6,369 ( gjashte mije e treqind e gjashtedhjete e nente) EURO pa TVSH.
3. Drejtoria e Sherbimit Spitalor Librazhd, me fond limit në vlerën 1,102,221 (nje milion e njeqind e dymije e dyqind e njezet e nje) lekë (pa TVSH) ose 10,977 ( dhjete mije e nenteqind e shtatedhjete e shtate) EURO pa TVSH.
4. Drejtoria e Spitalit “Ihsan Çabej” Lushnje, me fond limit në vlerën 3,319,293 (tre milion e treqind e nëntëmbedhjetedhjetë mije e dyqind e nentedhjete e tre) lekë (pa TVSH) ose 33,057 ( tridhjete e tre mije e pesedhjete e shtate) EURO pa TVSH.
5. Drejtoria e Sherbimit Spitalor “Shenjta Mari” Mirditë, me fond limit në vlerën 662,861 (gjashteqind e gjashtedhjete e dymije e teteqind e gjashtedhjete e nje) lekë (pa TVSH) ose 6,601 ( gjashte mije e gjashteqind e nje) EURO pa TVSH.
6. Qendra Pritjes për Azil, me fond limit në vlerën 9,627,725 (nëntë milion e gjashteqind e njezet e shtate mije e shtateqind e njezet e pese) lekë (pa TVSH) ose 95,884 ( nentedhjete e pese mije e teteqind e tetedhjete e kater) EURO pa TVSH.
Nr. Reference REF-06422-05-24-2024
Vlera / Fondi Limit 19 456 016,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Shpallur Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 27-05-2024
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 26-06-2024
Data e mbajtjes se tenderit 26-06-2024
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-06422-05-24-2024
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data