Open Procurement Albania

Loti I. Blerje detergjent, dezinfektant dhe aromatizues

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Objekti i Tenderit Loti I. Blerje detergjent, dezinfektant dhe aromatizues
1. Qendra Spitalore Rajonale e Tiranës “Shefqet Ndroqi”, me fond limit në vlerën 4,618,091 (katër milion e gjashtëqind e tetëmbëdhjetë mijë e nëntëdhjetë e nje) lekë (pa TVSH).
2. Spitali Rajonal Vlore, me fond limit në vlerën 5,792,903 (pesë milion e shtatëqind e nëntëdhjetë e dy mijë e nëntëqind e tre) lekë (pa TVSH).
3. Drejtoria e Përgjithshme e Policisë së Shtetit me fond limit në vlerën 1,253,532 (një milion e dyqind e pesëdhjetë e tre mijë e pesëqind e tridhjetë e dy) lekë (pa TVSH).
4. Spitali Psikiatrik DR.”Sadik DINCI” Elbasan me fond limit në vlerën 6,061,505 (gjashtë milion e gjashtëdhjetë e një mijë e pesëqind e pesë) lekë (pa TVSH).
5. Garda e Republikes me fond limit në vlerën 1,803,398 (një milion e tetë qind e tre mijë e treqind e nëntëdhjetë e tetë) lekë (pa TVSH).
6. Spitali Berat me fond limit në vlerën 2,206,520 (dy milion e dyqind e gjashtë mijë e pesëqind e njëzetë) lekë (pa TVSH).
Nr. Reference REF-07644-05-31-2024
Vlera / Fondi Limit 21 735 949,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Shpallur Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 03-06-2024
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 18-06-2024
Data e mbajtjes se tenderit 18-06-2024
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Sipas Autoriteve Kontraktore deri në 36 muaj.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-07644-05-31-2024
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data