Open Procurement Albania

Loti II Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Mungese konkurrence
 • Prokurimi zhvillohet me nje konkurrent te vetem. Ligji shqiptar i lejon keto lloj procedurash. Shpesh keto procedura me shume se mungese konkurrence ne treg shfaqin opsione te formulimit te kritereve dhe afateve per dorezim dokument ne favor te nje kompanie te paramenduar klienteliste. Keto tendera meritojne te konsiderohen te ekspozuara dhe me risk

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues
Objekti i Tenderit Loti II Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)
Nr. Reference REF-65013-07-10-2020
Vlera / Fondi Limit 112 539 235,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 13-07-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 27-08-2020
Data e mbajtjes se tenderit 27-08-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 1
Operatore Konkurues KASTRATI” SHPK dhe KASTRATI GROUP SHA
Operator Ekonomik Kontraktues
 • KASTRATI -KASTRATI SHA
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 17.40 % Marzh fitimi.
  Data e shpalljes se fituesit 11-09-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 3 vite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Autoriteti kontraktor/Autoritetet kontraktore të cilat do të lidhin marrëveshjen kuadër:
  Organi Qendror Blerës, Agjencia e Blerjeve të Përqendruara në emër dhe për llogari të autoriteteve kontraktore si më poshtë:


  • Për Lotin II. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil):

  1. Inspektoriati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit, me fond limit 10,833,333 (dhjetë million e tetëqind e tridhjetë e tre mijë e treqind e tridhjetë e tre) lekë pa TVSH.
  2. Qendra e Transferimit të Teknologjive Bujqësore Fushe-Kruje, me fond limit 8,750,000 (tetë million e shtatëqind e pesëdhjetë mijë) lekë pa TVSH
  3. Agjencia Kombëtare e Mjedisit, me fond limit 4,250,000 (katër million e dyqind e pesëdhjetë mijë) lekë pa TVSH
  4. Qendra e Transferimit të Teknologjive Bujqësore Vlorë, me fond limit 3,500,000 (tre million e pesëqind mijë) lekë pa TVSH
  5. Qendra e Transferimit të Teknologjive Bujqësore Lushnje, me fond limit 4,000,000 (katër milion) lekë pa TVSH
  6. Qendra e Transferimit të Teknologjive Bujqësore Korçë, me fond limit 6,600,000 (gjashtë milion e gjashtëqind mijë) lekë pa TVSH
  7. Autoriteti Rrugor Shqiptar, me fond limit 15,000,000 (pesëmbëdhjetë milion) lekë pa TVSH
  8. Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura, me fond limit 22,827,903 (njëzet e dy million e tetëqind e njëzet e shtatë mijë e nëntëqind e tre) lekë pa TVSH
  9. Prefekti i Qarkut Vlorë, me fond limit 2,499,999 (dy million e katërqind e nëntëdhjetë e nëntë mijë e nëntëqind e nëntë dhjetë e nëntë) lekë pa TVSH 10. Sherbimi Gjeologjik Shqiptar, me fond limit 4,588,000 (katër million e pesëqind e tetëdhjetë e tetë mijë) lekë pa TVSH 11. Drejtoria e Rajonit Verior Shkodër, me fond limit 11,250,000 (njëmbëdhjetë e dyqind e pesëdhjetë mijë) lekë pa TVSH
  12. Drejtoria e Sherbimit Spitalor Gramsh, me fond limit 7,200,000 (shtatë million e dyqind mijë) lekë pa TVSH
  13. Ministria per Evropen dhe Punet e Jashtme, me fond limit 6,240,000 (gjashtë milion e dyqind e dyzet mijë) lekë pa TVSH
  14. Autoriteti Rrugor Shqiptare, Drejtoria e Rajonit Qendror Tirane, me fond limit 5,000,000 (pesë milion) lekë pa TVSH.
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI SHA viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI SHA viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI SHA viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI SHA viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara REF-65013-07-10-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Aneks 1

  Aneks 2

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data