Open Procurement Albania

Loti I “Blerje Autoburgje për Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve”

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues Drejtoria e Pergjithshme e Burgjeve
Objekti i Tenderit Loti I “Blerje Autoburgje për Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve”
Nr. Reference REF-66733-07-24-2020
Vlera / Fondi Limit 16 648 056,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 27-07-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 19-08-2020
Data e mbajtjes se tenderit 19-08-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. CLASSIC
2. POWER INDUSTRIES
3. START CO
Operator Ekonomik Kontraktues
 • C L A S S I C
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 14 625 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 16-09-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 90 (nëntëdhjetë) ditëve nga nënshkrimi i kontratës.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Marrë përgjigje: vendim i KSHA-së me nr. 1720/2 prot, datë 02.09.2020.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm:

  1. “POWER INDUSTRIES” SHPK
  • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në seksionin 2.3 të kapacitetit teknik, pika 2.
  • Operatori ekonomik nuk arriti të përmbushë kriterin e përcaktuar në seksionin 2.3 të kapacitetit teknik, pika 4.

  2. START CO” SHPK
  • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në seksionin 2.3 të kapacitetit teknik, pika 4, pasi nuk arriti të paraqesë një deklaratë nga prodhuesi i mjeteve ose nga Distributori i Autorizuar që merr përsipër dhe garanton mbulimin e periudhës së garancisë.
  • Operatori ekonomik është në kushtet e nenit 45 të Ligjit 9643 datë 20.11.2006 ”Për prokurimin publik” i ndryshuar, pasi pas verifikimeve në Regjistrin Elektronik të Gjendjes Gjyqësore si dhe pranë Drejtorisë së Përgjithshme të Burgjeve rezultoi se ortaku i shoqërisë rezulton të ketë qenë i dënuar për një veprat penale të përcaktuara në nenin 45 të LPP.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data