Open Procurement Albania

Loti I “Blerje autoburgje për Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve ”

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues Drejtoria e Pergjithshme e Burgjeve
Objekti i Tenderit Loti I “Blerje autoburgje për Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve ”
Nr. Reference REF-91738-03-30-2021
Vlera / Fondi Limit 22 151 036,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 31-03-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 23-04-2021
Data e mbajtjes se tenderit 23-04-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1) "LIGUS" SHPK
2) “CLASSIC” SHPK
3) " PORSCHE ALBANIA" SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • LIGUS
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 21 960 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 28-05-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates brenda 90 (nëntëdhjetë) ditëve nga nënshkrimi i kontratës.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm:

  1) “CLASSIC” SHPK:
  • Ofertuesi nuk plotëson pikën 2, të seksionit 2.2, Kapaciteti Ekonomik dhe Financiar, të Kritereve të Vecanta të Kualifikimit, pasi Bilanci i vitit 2018 nuk është i shoqëruar me Raportin e Audituesit të Pavarur, cka vjen në kundërshtim me nenin 41 të ligjit nr. 10091, datë 05.03.2009 “Për auditimin ligjor, organizimin e profesionit të audituesit ligjor dhe të kontabilistit të miratuar”, pasi Ofertuesi është në kushtet e përmbushjes së detyrimit të parashikuar nga dispozita e mësipërme ligjore.
  • Ofertuesi nuk plotëson pikën 3, seksioni 2.3, Kapaciteti teknik, Kriteret e veçanta të kualifikimit, pasi nuk plotëson specifikimin teknik lidhur me fuqinë e motorit, ku kërkohet të jetë minimumi 180 kf. Në katalogun teknik të mallit të paraqitur nga ofertuesi në SPE, specifikimi teknik lidhur me fuqinë e motorit, është 170 kf.

  2) “PORSCHE ALBANIA” SHPK
  • Ofertuesi nuk ka paraqitur Ofertë Ekonomike dhe asnjë dokumentacion tjetër të kërkuar në DS.

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data