Open Procurement Albania

Loti III “ Blerje automjete për transport trupash (8+1) vende për Gardën e Republikës ”

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues Garda e Republikes
Objekti i Tenderit Loti III “ Blerje automjete për transport trupash (8+1) vende për Gardën e Republikës ”
Nr. Reference REF-91742-03-30-2021
Vlera / Fondi Limit 8 222 523,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 31-03-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 23-04-2021
Data e mbajtjes se tenderit 23-04-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1) "STAR CO" SHPK
2) "LIGUS" SHPK
3) "ALBANIA MOTOR COMPANY" SHPK
4) "PORSCHE ALBANIA" SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ALBANIA MOTOR COMPANY
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 7 890 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 28-05-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates brenda 60 ditëve nga nënshkrimi i kontratës.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm:
  1) "STAR CO" SHPK
  • Ofertuesi nuk plotëson gërmën a, nënpika 1, të pikës 2, “Kriteret e vecanta të kualifikimit”, pasi në momentin e hapjes së ofertave nuk arriti të paraqesë Formularin e Ofertës, sipas Shtojcës Nr. 2, datë 21.04.2021 të DST. Ofertuesi nuk ka ofertuar për sasinë e kërkuar të automjeteve.
  • Ofertuesi nuk plotëson pikën 3, seksioni 2.3, Kapaciteti teknik, Kriteret e veçanta të kualifikimit, pasi nuk arriti të vertetojë nëpërmjet katalogut të paraqitur në SPE përmbushjen e specifikimeve teknike të kërkuara në shtojcën 10 të DST, lidhur me të dhënat teknike për përmasat, ku kërkohet që këndi i hyrjes përpara dhe këndi i daljes mbrapa, duhet të janë minimumi 35o dhe minimumi 25o. Nga verifikimi i katalogut të paraqitur në SPE, rezulton se këndi i hyrjes përpara dhe këndi i daljes mbrapa, janë 22o dhe 16o. Gjithashtu, nga verifikimi i katalogut të paraqitur, rezulton se nuk jepet asnjë e dhëne teknike për Kabinën dhe aksesorët shtesë të automjetit.

  2) " LIGUS” SHPK
  • Ofertuesi nuk plotëson gërmën a, nënpika 1 të pikës 2, “Kriteret e vecanta të kualifikimit”, pasi në momentin e hapjes së ofertave nuk arriti të paraqesë Formularin e Ofertës, sipas Shtojcës Nr. 2, datë 21.04.2021 të DST. Ofertuesi nuk ka ofertuar për sasinë e kërkuar të automjeteve.
  • Ofertuesi nuk plotëson pikën 3, seksioni 2.3, Kapaciteti teknik, Kriteret e veçanta të kualifikimit, nuk arriti të vertetojë nëpërmjet katalogut të paraqitur në SPE përmbushjen e specifikimeve teknike të kërkuara në shtojcën 10 të DST, lidhur me të dhënat teknike për përmasat e gjerësisë, këndit të hyrjes përpara dhe këndit të daljes mbrapa të automjetit, të cilat sipas DST, duhet të jenë minimumi 2400 mm, minimumi 35o dhe minimumi 25o. Nga verifikimi i katalogut të paraqitur në SPE rezulton se gjerësia, këndi i hyrjes përpara dhe këndi i daljes mbrapa së automjetit, janë 2010 mm, 16o dhe 18o. Gjithashtu ofertuesi nuk arriti të paraqesë, nëpërmjet katalogut apo ndonjë dokumentacioni tjetër, të dhënat për numrin e vendeve në karoceri, tapicerinë e kabinës si dhe te të dhënat teknike për aksesorë shtesë të përfshirë në cmim për rrjeta mbrojtëse të xhamit të shoferit, të xhamave anësorë dhe për fenerët para e mbrapa.

  3) “PORSCHE ALBANIA” SHPK
  • Ofertuesi nuk ka paraqitur Ofertë Ekonomike dhe asnjë dokumentaciontjetër të kërkuar në DST.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data