Open Procurement Albania

Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: “Riparim dhe mirembajtje automjetesh per Spitalin Rajonal Durrës”

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues Spitali Rajonal Durrës
Objekti i Tenderit Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: “Riparim dhe mirembajtje automjetesh per Spitalin Rajonal Durrës”
Nr. Reference REF-88842-03-02-2021(Minikontrata 1).
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Lloji i Procedures Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 03-03-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 15-03-2021
Data e mbajtjes se tenderit 15-03-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1) “ALSTEZO” SHA
2) “KADIU” SHA
3) “VILNIK MOTORS” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ALSTEZO
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit 07-04-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 1 500 216,00
  Data e lidhjes se kontrates 07-05-2021
  Kohezgjatja e kontrates Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor, sipas marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa .
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm:

  1. Arsyeja e skualifikimit për “KADIU” SHA
  Ofertuesi nuk plotëson pikën 2 të seksionit 2.1 “Kapaciteti ligjor/profesional i operatorëve ekonomikë”, pasi në ditën e hapjes së ofertave, nuk arriti të provojë se është i pajisur me leje mjedisore të tipit B, Kodi III.1.B të lëshuar nga Qendra Kombëtare e Biznesit (QKB), për vendin ku ushtron aktivitetin e bojatisjes së mjeteve. Leja mjedisore e tipit B Kodi III.1.B e paraqitur në SPE, nuk është në emër të operatorit ekonomik ofertues, por është në emër të “Tendence 3A” sh.a.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALSTEZO viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALSTEZO viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALSTEZO viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALSTEZO viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data