Open Procurement Albania

Blerje Artikuj Ushqimorë -Loti 1 "Blerje bukë gruri dhe simite” me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite;

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Objekti i Tenderit Blerje Artikuj Ushqimorë -Loti 1 "Blerje bukë gruri dhe simite” me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite;
Nr. Reference REF-96685-05-27-2021
Vlera / Fondi Limit 1 069 083,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 28-05-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 25-06-2021
Data e mbajtjes se tenderit 25-06-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. “AE COMMERCE” SHPK
2. “K A D R A” SHPK
3. “NIKA” SHPK
4. “Sinani Trading” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • K A D R A
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 782 569,00
  Data e shpalljes se fituesit 08-09-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoriteteve kontraktore, sipas marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa. Kanë marrë përgjigje nga organi qendror blerës: nr. 1398/2 prot, datë 18.08.2021, nr. 1382/2 prot, datë 12.08.2021
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. AE COMMERCE” SHPK, për këto arsye:
  - nuk permbush germen b)pika 4) te seksionit 2.3 Kapaciteti teknik,pasi nuk arriti te paraqesë Çertifikaten per mbrojtjen nga zjarri dhe shpëtimin ne emër te subjektit
  2. NIKA” SHPK, për këto arsye:
  - nuk permbush germa b) te pikes 4), te seksionit 2.3 Kapaciteti teknik: Çertifikata per mbrojtjen nga zjarri dhe shpetimin, leshuar nga organi kompetent i ngarkuar me ligj i perket Bar-Restorantit dhe jo magazinimit te mallrave ushqimore per te cilen po zhvillohet ky tenderim, Shtojcës 9 në DT.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Autoriteti kontraktor/Autoritetet kontraktore të cilat do të lidhin marrëveshjen kuadër: Organi Qëndror Blerës në emer dhe për llogari të autoriteteve kontraktore të mëposhtme:

  1. - Spitali Lushnje, me fond të marrëveshjes kuadër 1,069,083 (një milion e gjashtëdhjetë e nëntë mijë e tetëdhjetë e tre) Lekë (pa TVSH);
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per K A D R A viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per K A D R A viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per K A D R A viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per K A D R A viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara REF-96685-05-27-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data