Open Procurement Albania

Blerje Artikuj Ushqimorë -Loti 2 “Blerje bulmet dhe nënproduktet e tij” me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues
Objekti i Tenderit Blerje Artikuj Ushqimorë -Loti 2 “Blerje bulmet dhe nënproduktet e tij” me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite
Nr. Reference REF-96687-05-27-2021
Vlera / Fondi Limit 4 141 637,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 28-05-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 25-06-2021
Data e mbajtjes se tenderit 25-06-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues 1. AE COMMERCE” SHPK
2. “KADRA” SHPK
3. “M.C.CATERING” SHPK
4. “NELSA” SHPK
5. “NIKA” SHP
6. “Sinani Trading” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • M.C.CATERING
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 3 097 235,00
  Data e shpalljes se fituesit 03-08-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoriteteve kontraktore, sipas marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “KADRA” SHPK, për këto arsye:
  - nuk permbush piken 2) te seksionit 2.2 Kapaciteti ekonomik dhe financiar: Bilanci i viteve 2018-2019 rezulton me humbje, sipas VKM 285 date 19/05/2021 neni 43 pika 4 dhe Shtojcës 9 në DT.
  2. “NELSA” SHPK, për këto arsye:
  - nuk permbush piken 2 te seksionit 2.1 Kapaciteti ekonomik dhe financiar , pra bilanci i vitit ushtrimor 2019 i mungon akt-ekspertiza e ekspertit kontabel, pasi subjekti eshte ne kushtet e percaktimeve te nenit 41, te ligjit nr.10091, date 05.03.2009.
  3. “Sinani Trading” SHPK, për këto arsye:
  - Nuk permbush piken 3 te seksionit 2.1 Kapaciteti Ligjor, pasi Certifikata ISO 22000 nuk permban logon e DA. (Vetëm çertifikatat dhe raportet e vlerësimit që shënojnë gjendjen e akreditimit (duke shënuar simbolin ose referencat në tekst) do të njihen nga DAK dhe partnerët e saj të jashtëm si të lëshuara brenda kuadrit të akreditimit sipas rregullores së përdorimit të simbolit
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Autoriteti kontraktor/Autoritetet kontraktore të cilat do të lidhin marrëveshjen kuadër: Organi Qëndror Blerës në emer dhe për llogari të autoriteteve kontraktore të mëposhtme:

  - Spitali Lushnje, me fond të marrëveshjes kuadër 4,141,637 (katër milion e e njëqind e dyzet e një mijë e gjashtëqind e tridhjetë e shtatë) Lekë (pa TVSH);
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per M.C.CATERING viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per M.C.CATERING viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per M.C.CATERING viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per M.C.CATERING viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-96687-05-27-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data