Open Procurement Albania

Blerje Artikuj Ushqimorë -Loti 3 " Blerje mish dhe nënproduktet e tij "

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues
Objekti i Tenderit Blerje Artikuj Ushqimorë -Loti 3 " Blerje mish dhe nënproduktet e tij "
Nr. Reference REF-96689-05-27-2021
Vlera / Fondi Limit 6 706 273,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 28-05-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 25-06-2021
Data e mbajtjes se tenderit 25-06-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues 1. AE Commerce” SHPK
2. KADRA ” SHPK
3. MC CATERING ” SHPK
4. NELSA ” SHPK
5. “Sinani Trading” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Sinani Trading
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 5 199 350,00
  Data e shpalljes se fituesit 09-09-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoriteteve kontraktore, sipas marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. AE Commerce” SHPK, për këto arsye:
  - nuk arriti të paraqesë Formularin sigurimit te ofertës sipas Shtojcës 4 në DT.
  2. KADRA ” SHPK, për këto arsye:
  - nuk permbush asnje nga pikat sipas Shtojcës 9 në DT, mungese dokumentacioni.
  3. MC CATERING ” SHPK, për këto arsye:
  - nuk permbush piken 2 te seksionit 2.2 Kapaciteti ekonomik dhe financiar , pra bilanci i vitit ushtrimor 2019 i mungon akt-ekspertiza e ekspertit kontabel, pasi subjekti eshte ne kushtet e percaktimeve te nenit 41, te ligjit nr.10091, date 05.03.2009.
  4. NELSA ” SHPK, për këto arsye:
  - KVO-ja konstatoi mospërputhje te çmimit për njësi në faturat e blerjes (Fatura nr.53,datë 19.07.2021 dhe Fatura nr. 326,datë 11.06.2021) me vlerë 240 lekë/kg dhe deklarimit të operatorit ekonomik prej 480 lekë/kg.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Autoriteti kontraktor/Autoritetet kontraktore të cilat do të lidhin marrëveshjen kuadër: Organi Qëndror Blerës në emer dhe për llogari të autoriteteve kontraktore të mëposhtme:

  - Spitali Lushnje, me fond të marrëveshjes kuadër 3,275,323 (tre milion e dyqind e shtatëdhjetë e pesë mijë e treqind e njëzet e tre) Lekë (pa TVSH);
  - Qendra e Zhvillimit Pëllumbat, Tiranë, me fond të marrëveshjes kuadër 3,430,949.1 (tre milion e katërqind e tridhjetë mijë e nëntëqind e dyzet e nëntë pikë një) Lekë (pa TVSH);
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Sinani Trading viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Sinani Trading viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Sinani Trading viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Sinani Trading viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara REF-96689-05-27-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data