Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
5 204 443 148,785,410,573 251 124,117,615,264 114,865,116,593

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Qendra e monitorimit të trafikut (Faza II)” 1,257,327,869 Rishpallur Prokurimi
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion punimesh Përmirësim i sinjalistikës horizontale, vertikale dhe pajisjeve të sigurisë rrugore në akset e Rajonit Verior, Loti 1 (2024) 1,626,223 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion punimesh Përmirësim i sinjalistikës horizontale, vertikale dhe pajisjeve të sigurisë rrugore në akset e Rajonit Jugor, Loti 3 (2024) 1,931,083 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion punimesh Përmirësim i sinjalistikës horizontale, vertikale dhe pajisjeve të sigurisë rrugore në akset e Rajonit Qendër Perëndim, Loti 2 (2024)” 1,810,295 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Sistemim asfaltim rrugët e Drejtorisë së Rajonit Qendër Perëndim (Tiranë) 105,137,643 Njoftuar Fituesi A.L-ASFALT 71,129,946.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion punimesh Qendra e Monitorimit të Trafikut (Faza II) 12,114,593 Njoftuar Fituesi C.E.C GROUP SHPK 11,640,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 1: Mirëmbajtje me performancë “Laç (degëzim Patokut) - K/Milot (Laç - Milot), Ura e Drojës (Mamurras) - Laç (degëzimi i Patokut), K/Milot - Ura e Matit (e Trenit) Pllanë, Laç - Patok (Plazh) , Fushë Krujë – Krujë, Krujë (kryq. rr.Varosh) – Sarisall 194,184,773 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 4: Mirëmbajtje me performancë “Rot. Ibë - Qafë Krrabë (Km 29),Elbasan (Bradashesh) -Kaçolitë( km 29), Elbasan ( Ura) – Gjinar” ( 52.6 km) 193,603,674 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 6: Mirëmbajtje me performancë “Grekan-Dëshiran-Vlashuk, Belsh - Dragot - Vlashuk, Jeta e re – Kosovë, Belsh - Fierzë - Kosovë e Vogël” (52 km) 136,911,783 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 8: Mirëmbajtje me Performancë "K/Çermë – Divjakë, Rr.Divjakë – Plazh Divjakë, Fier Shegan – Divjakë, K/rr. Nacionale – Grabian” (65 km) 173,145,177 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 2: Mirëmbajtje me performancë “Rruga Hekurudha, Vorë, K/Rr. Nr. 52 - Kalaja Prezë, k/NISH Tulla ( Rrashbull) – Marikaj (k/TR, e vjetra), Katër Rrugët – Pjezë, Vorë – Marikaj (e vjetra) ,Rreth. Mali i Robit – Rreth. Hyrje Kavajë( Paralele Djathtas), 170,175,194 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 3: Mirëmbajtje me performancë “Tiranë - Linzë- Qafë Priskë, Qafë Priskë -Qafë Mollë, Trau Dajt - Kamp, Kryq. Dajt - Vila Qeveritare, Rot. TEG – Ibë, Ura e Farkës - Baldushk - Mustafa Koçaj, Vaqarr - Arbanë –Vishaj”, (64.1 km) 202,154,683 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 5: Mirëmbajtje me performancë ”Shirgjan (K/Rr.Nr.70) – Llixha, Llixha – Kaçivel (Gramsh) , Mjekës – Uzinë, Cërrik (Kryq Belsh) – Shalës – Belsh, Shtërmen – RadioStacion(të dy stacionet)” (35.7 km) 112,011,900 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 7: "Mirëmbajtje me Performancë “Gostimë Mollas – Selitë – Frashër, Kucovë-Frashër, Dimal-Kuçovë, Kozare-Fiershegan(Murriz), Fiershegan – Kozare ( Murriz), K/ Poshnje – Velmish”, (59.6 Km) 158,934,944 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 9: Mirëmbajtje me Performancë “Rruga Berat – Drobonik– Çorogjaf–K/Gllavë”.(38 km)" 76,498,741 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 10: Mrëmbajtje me performancë "Berat ( Uznovë) – Poliçan, Poliçan – Skarapar (Çorovodë), Çorovodë ( Skrapar) – Ura e Lapanit (Hambull), Hambull – Rog, ( 60 km) 206,005,103 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 1: Mirëmbajtje rutinë dhe dimerore me performancë rruga k/Dhuvjan - Libohovë + rruga Valare - Erind - Çajup + rruga ura e Leklit - Këlcyrë 45.3 km 155,755,239 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 2: Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga Përmet - Çarshovë + rruga Çarshovë - tre urat (doganë) 34.8 km 109,375,238 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 3: Mirëmbajtje rutinë me performancë rruga Përmet - Këlcyrë + rruga Këlcyrë - Ballaban + rruga k/Gllavë - Ballaban 55.4 km 117,605,293 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 4: Mirëmbajtje rutinë me performancë rruga Levan - Mifol (e vjetra) + rruga Vlorë - Mifol (e vjetra) + rruga rrethqarkullim Babicë - Peshkëpi + rruga Peshkëpi - Selenicë + rruga e aeroportit të Vlorës 47.2 km 119,831,347 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 5: Mirëmbajtje rutinë me performancë rruga Peshkëpi - Brataj + rruga Qafë Dushk - Sevaster + rruga Sevaster - Kalivac 50.5 km 147,317,808 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 6: Mirëmbajtje rutinë me performancë rruga Tepelenë - Gusmar - k/Kuc + rruga Brataj - Kuc (fshat) 57.3 km 170,639,093 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 7: Mirëmbajtje rutine me performancë rruga rrethrrotullim Kuc – Qeparo + rruga e plazhit Lukovë + rruga e plazhit Borsh + rruga e plazhit Livadh (Himarë) + rruga e plazhit Jalë + rruga e plazhit Dhërmi + rruga e plazhit Dhërmi (rruga Perivolo) + rru 114,767,417 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 8: Mirëmbajtje rutinë me performancë rruga Ukë - Butrint + rruga Metoq - Çukë - Pllakë - Xarrë - Shkallë (k.sh97) + rruga Çukë - kanali i Çukës 42.2 km 122,415,943 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 9: Mirëmbajtje rutine me performancë rruga k/Muzinë – Delvinë + rruga ura e Gajdarit – Delvinë + rruga ura e Gajdarit – Qafe Gjashtë + rruga Kardhiq – Delvinë (loti 1) + rruga Kardhiq – Delvinë (loti 2+3) + rruga e plazhit Kakome 47.2 km 105,727,921 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 11: Mirëmbajtje rutinë me performancë rruga k/Patos - Ballsh + rruga Ballsh - Fratar + rruga Ballsh - Aranitas + rruga kr. Rr. Nacionale - Bylis 50.8 km 151,430,433 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 1: Mirëmbajtje me performancë rruga “Han i Hotit - Tamarë, D/Grabom - Doganë, Tamarë Vermosh (Doganë)” (gjatësia totale 64.3 km) 319,256,430 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 2: Mirëmbajtje me performancë rruga “Koplik - Bogë, Bogë - Theth, Dedaj - Razëm” (gjatësia totale 67.3 km) 329,552,917 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 10: Mirëmbajtje rutinë me performancë rruga Fier - Seman (plazh) + rruga k/Pojan - Pojan (Apolloni) + rruga k/Patos - Velmish (k.Berat) + rruga k/Marinëz - Marinëz + rruga Strum - qafe Marinëz 53.6 km 158,047,248 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 3: Mirëmbajtje me performancë rruga “Harku i Bërdicës - Velipojë (Vilun), Ura (Ere) e Bunës - Shirokë (fillim pedonalja), Baks - Rrjoll, K.Bushat - Bisht Jugë” (gjatësia totale 49.4 km) 145,610,882 Shpallur Procedura

MBESHTETES

Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

Kontakto ne [email protected]

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data