Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
5 132 236 102,876,499,051 132 70,086,583,388 65,119,907,603

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Ndёrtim rruga lidhëse e Aeroportit Ndërkombëtar të Vlorës (VIA)- Autostrada Fier Vlorë” 267,030,666 Njoftuar Fituesi “FUSHA & V.A.S. Konstruksion” 209,933,125.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Ndërtim rruga Kardhiq – Delvine, Loti 8” ( Sinjalistikë dhe Siguri rrugore nga loti 1 deri ne lotin 6) 281,619,729 Njoftuar Fituesi JUBICA. SHPK 220,000,001.00
Ministria e Infrastruktures dhe Energjise Mbikëqyrës punimesh në objektin “Ndërtimin e Tunelit të Llogarasë” në seksionin rrugor Orikum-Himarë pjesë e Autostradës SH8 (Vlorë - Sarandë) 196,240,667 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Plotësimi i punimeve dhe rrugët lidhëse në Unazën Lindore, Loti 2” 990,593,898 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion Punimesh Përfundim i Punimeve në segmentet rrugore Ura e Kranesë Qafë Botë, Ura e Kranesë Ura e Gajdarit dhe përmirësimi i segmentit rrugor Shijan Ura e Gajdarit” 10,603,873 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion Punimesh Ndërtim rruga Kardhiq – Delvinë Loti 8 ( Sinjalistikë dhe Siguri rrugore nga Loti1 deri në Lotin 6) 2,458,309 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Emergjencë mbrojtje lumore për urën e Drojës 82,770,883 Njoftuar Fituesi EUROKOS HOLDING SH.P.K. DEGA NE SHQIPERI 64,794,107.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Ndërtim rruga Porto Romano Durres, Loti 3 (vazhdimi)” 1,247,681,404 Njoftuar Fituesi GECI SHPK 1,175,927,028.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion punimesh: “Ndërtim i unazës së jashtme Tiranë, Loti 4” 20,479,884 Njoftuar Fituesi P.C.S.COMPANY SHPK & INVICTUS & HYDRO-ENG CONSULTING & STUDIO SERVICES “K – SA” 18,329,068.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion punimesh: “Ndërtim i segmentit rrugor Sheshi Shqiponja - Bulevardi i ri - Shkozë, Urat mbi lumin Tirana” 27,461,635 Njoftuar Fituesi “SEED CONSULTING” SHPK & HMK - Consulting SHPK 26,940,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion Punimesh Ndërtim i Unazës së Jashtme Tiranë, Loti 6 15,368,905 Njoftuar Fituesi “HE & SK 11” & TESLA VIZION 13,823,485.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion punimesh: “Plotësimi, Rakordimi dhe vazhdimi i punimeve Sheshi Shqiponja- Lumi i Tiranës, Loti 1 dhe QMT” 18,079,568 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion Punimesh Emergjencë mbrojtje lumore për urën e Drojës” 1,837,933 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion Punimesh “Ndërtimi i segmentit rrugor Sheshi Shqiponja – Bulevardi i Ri, Loti 2” 17,454,145 Njoftuar Fituesi TRANSPORT HIGHWAY CONSULTING SHPK & TAULANT SHPK 15,794,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion Punimesh Ndërtim i Unazës së Jashtme Tiranë, Loti 7” 16,536,238 Njoftuar Fituesi “NET-GROUP” & “ARABEL – STUDIO” 14,689,713.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion Punimesh Ndërtim i Unazës së Jashtme Tiranë, Loti 5”, 17,186,294 Njoftuar Fituesi MCE 15,432,940.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Plotësimi rakordimi dhe vazhdimi i punimeve Sheshi Shqiponja - Lumi i Tiranës, Loti 1 dhe QMT” 2,375,552,033 Rishpallur Prokurimi
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Ndërtimi i rrugës së fshatit Senicë dhe lidhja me rrugën Kardhiq - Delvinë” 165,480,550 Njoftuar Fituesi KOLA INVEST & NDREGJONI 111,779,531.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar "Përfundim i Punimeve në segmentet rrugore Ura e Kranesë Qafë Botë, Ura e Kranesë Ura e Gajdarit dhe përmirësimi i segmentit rrugor Shijan Ura e Gajdarit” 1,416,561,808 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion Punimesh Ndërtim rruga lidhëse e Aeroportit Ndërkombëtar të Vlorës (VIA)- Autostrada Fier Vlorë 3,189,667 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion Punimesh Ndërtim i rrugës se fshatit Senicë dhe lidhja me rrugën Kardhiq - Delvinë” 1,435,973 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion Punimesh Ndërtim i rrugës se Fushë Bardhës, lidhja me rrugën Kardhiq - Delvinë” 1,412,446 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Ndërtimi i segmentit rrugor Sheshi Shqiponja - Bulevardi i Ri, Loti 2” 2,485,599,781 Njoftuar Fituesi “4 A-M sh.p.k & ED KONSTRUKSION sh.p.k & IDK KONSTRUKSION sh.p.k” 2,386,175,789.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Ndërtim i Unazës së Jashtme Tiranë, Loti 5 1,939,309,894 Njoftuar Fituesi “ G.P.G. COMPANY & SENKA” shpk 1,802,764,499.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Ndërtim i Unazës së Jashtme Tiranë, Loti 7 2,353,597,373 Njoftuar Fituesi “ ALKO-IMPEX General Construcion” & “2 T” 2,261,328,720.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Ndërtim i Unazës së Jashtme Tiranë, Loti 6 1,816,355,589 Njoftuar Fituesi GJOKA KONSTRUKSION 1,716,910,907.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Mirëmbajtje rutinë me performancë segmenti rrugor TEG-Hyrje Tunel Krrabë” 3,780,608 Njoftuar Fituesi ALB-BUILDING SHPK 2,197,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Mirëmbajtje rutinë me performancë segmenti rrugor Fushë Krujë ( degëzim Y) – Degëzim Borizanë 1,604,005 Njoftuar Fituesi ”Ndertuesi 2000” shpk 982,000.00
Ministria e Infrastruktures dhe Energjise “Ndërtimin e Tunelit të Llogarasë” në seksionin rrugor Orikum-Himarë pjesë e Autostradës SH8 (Vlorë - Sarandë). 18,967,810,952 Rishpallje me Njoftim Fituesi INTEKAR YAPI TURIZM ELEKTRIK INSAAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI - ASL INSAAT TAAHHUT VE SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI 17,036,526,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Ndërtim i Unazës së Jashtme Tiranë, Loti 4 2,096,958,794 Njoftuar Fituesi EUROTEOREMA PEQIN shpk & “PE-VLA-KU” sh.p.k & “NOVA Construction 2012” shpk 1,991,017,847.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data