Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by tenderer institution

Summary results by tenderer institution

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
5 132 236 102,876,499,051 132 70,086,583,388 65,119,907,603

Tenders list

Procuring Authority Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Albanian Road Authority “Ndёrtim rruga lidhëse e Aeroportit Ndërkombëtar të Vlorës (VIA)- Autostrada Fier Vlorë” 267,030,666 Announced the Winner “FUSHA & V.A.S. Konstruksion” 209,933,125.00
Albanian Road Authority “Ndërtim rruga Kardhiq – Delvine, Loti 8” ( Sinjalistikë dhe Siguri rrugore nga loti 1 deri ne lotin 6) 281,619,729 Announced the Winner JUBICA. SHPK 220,000,001.00
Ministry of Infrastructure and Energy Mbikëqyrës punimesh në objektin “Ndërtimin e Tunelit të Llogarasë” në seksionin rrugor Orikum-Himarë pjesë e Autostradës SH8 (Vlorë - Sarandë) 196,240,667 Announced Procurement
Albanian Road Authority “Plotësimi i punimeve dhe rrugët lidhëse në Unazën Lindore, Loti 2” 990,593,898 Announced Procurement
Albanian Road Authority “Supervizion Punimesh Përfundim i Punimeve në segmentet rrugore Ura e Kranesë Qafë Botë, Ura e Kranesë Ura e Gajdarit dhe përmirësimi i segmentit rrugor Shijan Ura e Gajdarit” 10,603,873 Announced Procurement
Albanian Road Authority Supervizion Punimesh Ndërtim rruga Kardhiq – Delvinë Loti 8 ( Sinjalistikë dhe Siguri rrugore nga Loti1 deri në Lotin 6) 2,458,309 Announced Procurement
Albanian Road Authority Emergjencë mbrojtje lumore për urën e Drojës 82,770,883 Announced the Winner EUROKOS HOLDING SH.P.K. DEGA NE SHQIPERI 64,794,107.00
Albanian Road Authority “Ndërtim rruga Porto Romano Durres, Loti 3 (vazhdimi)” 1,247,681,404 Announced the Winner GECI SHPK 1,175,927,028.00
Albanian Road Authority Supervizion punimesh: “Ndërtim i unazës së jashtme Tiranë, Loti 4” 20,479,884 Announced the Winner P.C.S.COMPANY SHPK & INVICTUS & HYDRO-ENG CONSULTING & STUDIO SERVICES “K – SA” 18,329,068.00
Albanian Road Authority Supervizion punimesh: “Ndërtim i segmentit rrugor Sheshi Shqiponja - Bulevardi i ri - Shkozë, Urat mbi lumin Tirana” 27,461,635 Announced the Winner “SEED CONSULTING” SHPK & HMK - Consulting SHPK 26,940,000.00
Albanian Road Authority “Supervizion Punimesh Ndërtim i Unazës së Jashtme Tiranë, Loti 6 15,368,905 Announced the Winner “HE & SK 11” & TESLA VIZION 13,823,485.00
Albanian Road Authority Supervizion punimesh: “Plotësimi, Rakordimi dhe vazhdimi i punimeve Sheshi Shqiponja- Lumi i Tiranës, Loti 1 dhe QMT” 18,079,568 Announced Procurement
Albanian Road Authority “Supervizion Punimesh Emergjencë mbrojtje lumore për urën e Drojës” 1,837,933 Announced Procurement
Albanian Road Authority Supervizion Punimesh “Ndërtimi i segmentit rrugor Sheshi Shqiponja – Bulevardi i Ri, Loti 2” 17,454,145 Announced the Winner TRANSPORT HIGHWAY CONSULTING SHPK & TAULANT SHPK 15,794,000.00
Albanian Road Authority “Supervizion Punimesh Ndërtim i Unazës së Jashtme Tiranë, Loti 7” 16,536,238 Announced the Winner “NET-GROUP” & “ARABEL – STUDIO” 14,689,713.00
Albanian Road Authority “Supervizion Punimesh Ndërtim i Unazës së Jashtme Tiranë, Loti 5”, 17,186,294 Announced the Winner MCE 15,432,940.00
Albanian Road Authority “Plotësimi rakordimi dhe vazhdimi i punimeve Sheshi Shqiponja - Lumi i Tiranës, Loti 1 dhe QMT” 2,375,552,033 Re-Proclaimed Procurement
Albanian Road Authority “Ndërtimi i rrugës së fshatit Senicë dhe lidhja me rrugën Kardhiq - Delvinë” 165,480,550 Announced the Winner KOLA INVEST & NDREGJONI 111,779,531.00
Albanian Road Authority "Përfundim i Punimeve në segmentet rrugore Ura e Kranesë Qafë Botë, Ura e Kranesë Ura e Gajdarit dhe përmirësimi i segmentit rrugor Shijan Ura e Gajdarit” 1,416,561,808 Announced Procurement
Albanian Road Authority “Supervizion Punimesh Ndërtim rruga lidhëse e Aeroportit Ndërkombëtar të Vlorës (VIA)- Autostrada Fier Vlorë 3,189,667 Announced Procurement
Albanian Road Authority “Supervizion Punimesh Ndërtim i rrugës se fshatit Senicë dhe lidhja me rrugën Kardhiq - Delvinë” 1,435,973 Announced Procurement
Albanian Road Authority “Supervizion Punimesh Ndërtim i rrugës se Fushë Bardhës, lidhja me rrugën Kardhiq - Delvinë” 1,412,446 Announced Procurement
Albanian Road Authority “Ndërtimi i segmentit rrugor Sheshi Shqiponja - Bulevardi i Ri, Loti 2” 2,485,599,781 Announced the Winner “4 A-M sh.p.k & ED KONSTRUKSION sh.p.k & IDK KONSTRUKSION sh.p.k” 2,386,175,789.00
Albanian Road Authority Ndërtim i Unazës së Jashtme Tiranë, Loti 5 1,939,309,894 Announced the Winner “ G.P.G. COMPANY & SENKA” shpk 1,802,764,499.00
Albanian Road Authority Ndërtim i Unazës së Jashtme Tiranë, Loti 7 2,353,597,373 Announced the Winner “ ALKO-IMPEX General Construcion” & “2 T” 2,261,328,720.00
Albanian Road Authority Ndërtim i Unazës së Jashtme Tiranë, Loti 6 1,816,355,589 Announced the Winner GJOKA KONSTRUKSION 1,716,910,907.00
Albanian Road Authority “Mirëmbajtje rutinë me performancë segmenti rrugor TEG-Hyrje Tunel Krrabë” 3,780,608 Announced the Winner ALB-BUILDING SHPK 2,197,000.00
Albanian Road Authority “Mirëmbajtje rutinë me performancë segmenti rrugor Fushë Krujë ( degëzim Y) – Degëzim Borizanë 1,604,005 Announced the Winner ”Ndertuesi 2000” shpk 982,000.00
Ministry of Infrastructure and Energy “Ndërtimin e Tunelit të Llogarasë” në seksionin rrugor Orikum-Himarë pjesë e Autostradës SH8 (Vlorë - Sarandë). 18,967,810,952 Re-Proclaimed and Announced the Winner INTEKAR YAPI TURIZM ELEKTRIK INSAAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI - ASL INSAAT TAAHHUT VE SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI 17,036,526,000.00
Albanian Road Authority Ndërtim i Unazës së Jashtme Tiranë, Loti 4 2,096,958,794 Announced the Winner EUROTEOREMA PEQIN shpk & “PE-VLA-KU” sh.p.k & “NOVA Construction 2012” shpk 1,991,017,847.00

SUPPORTERS
logo_amb_suedeze.png

The database is published in the framework of AIS Project “Open Data, Access, and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” supported by The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data