Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by tenderer institution

Summary results by tenderer institution

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
5 156 291 117,074,084,779 175 81,131,126,012 75,896,868,396

Tenders list

Procuring Authority Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Gjirokastra South Region Directorate Sherbim Roje Civile Sektori Korce” 3,124,428 Signed the Contract ERNISA-S SHPK 2,915,926.45
Gjirokastra South Region Directorate Mirembajtje Rutine e Dimerore me Performance rruga Korce – Erseke + rruga Unaza Erseke – Erseke + rruga K/Boboshtice – Dardhe 55 km 43,083,920 Signed the Contract Niem SHPK & Avdolli SHPK 42,170,000.00
Gjirokastra South Region Directorate Mirembajtje Rutine e Dimerore me Performance rruga K/Zemblak-K/Liqenas + rruga K/Liqenas-Dogana Gorice + rruga Libonil-Rembec-Plase + rruga Bilisht-Baban-Hocisht 55.6 km 42,809,584 Signed the Contract Artyka II SHPK & Vashtemia 40,660,174.00
Shkodra North Region Directorate Sherbim me roje civile. - LOTI II: Objekti“Sherbim me roje civile Zyrat e Sektorit Kukes dhe Skrapin ne Trull Surroi (Kukes). 6,124,789 Signed the Contract TREZHNJEVA 5,831,852.9
Albanian Road Authority Permiresimi rifreskimi sinjalist ikes Vertikale/Horizontale ne akset Kombetare dhe permiresim te sigurise rrugore ne akset e rajonit verior, loti 1 208,163,877 Signed the Contract JUBICA. SHPK 205,000,002.00
Albanian Road Authority Supervizion by pass Tepelene, loti 1 20,182,080 Signed the Contract A V E CONSULTING 19,980,000.00
Shkodra North Region Directorate Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga "Qafë Mali-Fierzë 58 km. 74,051,762 Signed the Contract MARÇELI & SHPRESA - AL 70,348,906.00
Shkodra North Region Directorate Mirembajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga "Kukës-U.Zapotit, Kukës-Bushtricë (Vasie), K/Rruge Domaj-Draj/Rec (Kufi me Peshkopinë) 71.64 km 130,853,729 Signed the Contract JUBICA. SHPK 113,700,000.00
Shkodra North Region Directorate Mirembajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga B.Curri - Valbonë, U.Bujan - Q.Morinë, Sopot-Kernajë, Mejdan -Tropoje-Bucaj 57.76 km 115,670,208 Signed the Contract FLORIDA SHPK 106,894,130.00
Shkodra North Region Directorate Mirembajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga "Fierzë-B.Curri , B.Curri-Kam 48.2 km 96,442,439 Signed the Contract GECI SHPK 91,027,381.00
Albanian Road Authority Nderhyrje emergjente per stabilizimin e reshqitjes ne km 21+495 ÷21+620, ne segmentin Lin - Pogradec 139,424,473 Signed the Contract PE-VLA-KU SHPK 138,753,792.6
Albanian Road Authority Supervizion punimesh Ndërtim rruga Kardhiq - Delvinë Loti 4, Loti 5, Loti 6. 34,490,193 Signed the Contract GJEOKONSULT & CO  -  47 EK 79 & ILIRIADA P.K.S 34,390,000.00
Albanian Road Authority Ndertim By Pass Tepelene, Loti 1 2,394,360,362 Signed the Contract G.P.G. COMPANY - GARDEN LINE 2,389,686,891.00
Gjirokastra South Region Directorate Sherbim Roje Civile Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster. 3,124,428 Signed the Contract Nazeri 2000 SHPK 2,915,926.45
Albanian Road Authority Ndertim nënkalimi hekurudhor Hd=10m në unazën Librazhd. 34,706,852 Signed the Contract BAJRAMI N SHPK 23,584,764.00
Albanian Road Authority Sherbim roje civile gogina ARRSH. 3,562,281 Signed the Contract EUROGJICI-SECURITY Shpk 7 988.81 lekë/në ditë pa TVSH
Albanian Road Authority Menaxhimi e Mirëmbajtja e Pajisjeve dhe Operimi i Tunelit të Krrabës. 98,180,000 Signed the Contract 4 A -M SHPK 98,120,000.00
Albanian Road Authority Studim-projektim rishikim i punimeve të mbetura në aksin rrugor Elbasan-Gjinar. 2,236,401 Re-Proclaimed and Cancelled
Tirana Central Region Directorate Shërbimi i ruajtjes dhe sigurisë fizike me roje private, te Drejtorisë së Rajonit Qendror Tirane 6,143,000 Cancelled Procurement
Albanian Road Authority Loti 4 “Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore e segmentit rrugor Dushaj - Sheshi i Trageteve - Lekbibaj me gjatësi 15 km” 3,247,776 Cancelled Procurement
Albanian Road Authority Loti 8 “Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore e segmentit rrugor Vau Dejës - Nënshat - Lezhë me gjatësi 33.7 km” 3,861,069 Cancelled Procurement

SUPPORTERS
logo_amb_suedeze.png

The database is published in the framework of AIS Project “Open Data, Access, and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” supported by The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data