Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by tenderer institution

Summary results by tenderer institution

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
5 169 322 124,686,516,673 184 86,437,800,093 81,206,340,181

Tenders list

Procuring Authority Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Albanian Road Authority Supervizion Punimesh, Rehabilitim i segmentit rrugor mbikalimi pallati me shigjeta - rrethrrotullimi Shqiponja Loti 2 . 10,700,000 Cancelled Procurement GJEOKONSULT & CO SHPK 10,691,597.64
Tirana Central Region Directorate Shërbimi i ruajtjes dhe sigurisë fizike me roje private, te Drejtorisë së Rajonit Qendror Tirane . 3,379,608 Announced the Winner FIRDEUS SECURITY 3,160,218.16
Albanian Road Authority Ndërhyrje emergjente për stabilizimin e rëshqitjes në km 21+495 ÷21+620, në segmentin Lin – Pogradec. 222,572,170 Announced the Winner Ergi SHPK 188,156,488.00
Albanian Road Authority Sherbim roje civile godina ARRSH. 3,158,918 Cancelled Procurement
Shkodra North Region Directorate Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga Kuben – Vasie 35.4 km. 44,534,152 Signed the Contract ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 40,450,292.00
Shkodra North Region Directorate Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga Peshkopi – Q.Draje, Peshkopi – Ushtelencë 52.7 km 59,579,758 Signed the Contract SELAMI
Tirana Central Region Directorate Mirëmbajtje me performancë K/Sauk – Senatorium, K/Sauk – Ibë, Ibë – Qafë Krrabë (Km 29), Qafë Krrabë (Km 29) – rot. re Shijon, rot. re Shijon – Ura e Zaranikës, K/Km 22 – Qytezë Krrabë, Qytezë Krrabë – Pika Sipër Radio, Degëzim Miniera – Objekti X, Rotondo Sauk – Sauk i Vjetër, Tiranë – Ndroq – Romanat (Kufi Durrës), Romanat (kufi TR) – Plepa, Ura e Farkës – Qendër Fshat Baldushk, Qendër Fshat Baldushk – Mustafa Koçaj , K/Rr. Nr. 56 (Vaqarr) – Vishaj (k/Baldushk) (116.25 km) (Kontrata 3) 53,431,283 Signed the Contract Victoria Invest SHPK 52,870,698.00
Gjirokastra South Region Directorate Mirembajtje Rutine e Dimerore me Performance rruga Ura e Leklit – Kelcyre + rruga Kelcyre – Permet + rruga Valare – Erind – Cajup + rruga K/Dhuvjan – Libohove 63.3 km 37,526,939 Signed the Contract Eral Construksion shpk & Alb Shpresa 25,405,720.00
Albanian Road Authority Rikonstruksion i godinës së ARRSH-së 33,312,381 Signed the Contract Inerti SHPK 26,988,247.00
Albanian Road Authority Supervizion punimesh, rehabilitim i segmentit rrugor mbikalimi i ‘Pallatit me shigjeta’- Rrethrrotullimi ‘Shqiponja’, loti 3. 8,373,499 Signed the Contract Infratech Shpk & Arkimade Shpk 8,010,000.00
Albanian Road Authority Përmirësimi rifreskimi i sinjalistikës vertikale / horizontale në akset kombëtare dhe përmirësim të sigurisë rrugore në akset e rajonit Qëndror, loti 2 207,236,242 Re-Proclaimed and Signed the Contract R. S. & M 203,177,044.35
Shkodra North Region Directorate Mirëmbajt je rutinë dhe dimërore me performancë rruga " Lezhë-Nënkalimi Milot, Lidhja e 2 urave-K/Pllanë - U.Zogut, Lezhë-H.Gjuetisë, VainBilanc, U.Drojes-Milot , Laç- Patok, Balldre-B Juge 77.85 km. 72,794,063 Signed the Contract IRIDIANI SHPK - KOMBEAS SHPK 69,152,691.00
Albanian Road Authority Supervizion punimesh vendosja e mbikalimeve ne aksin rrugor Thumanë – Milot dhe Kukës - Morine. 3,672,431 Re-Proclaimed and Signed the Contract D & C PARTNERS SHPK 3,560,000.00
Albanian Road Authority Supervizion punimesh Permiresimi rifreskimi sinjalistikes Vertikale/Horizontale ne akset Kombetare dhe permiresim te sigurise rrugore ne akset e Rajonit Jugor, loti 3 1,523,663 Signed the Contract ERALD-G SHPK 1,520,000.00
Gjirokastra South Region Directorate Mirembajtje Rutine me Performance rruga Tepelene – Dorrez – Qafe Dushk + rruga Sevaster – Kalivac 66.4 km 23,371,822 Signed the Contract Eral Construksion shpk & Alb Shpresa 15,699,520.00
Albanian Road Authority Supervizion punimesh Rikualifikim i akseve rrugore Unaza Lindore Loti 2 10,342,392 Signed the Contract C.E.C GROUP SHPK 9,456,000.00
Gjirokastra South Region Directorate Mirembajtje Rutine me Performance rruga Fier-BallshFratar + rruga Ballsh – Aranitas + rruga Metohasim – Kafaraj + rruga K/Rruga Nacionale-Bylis 63.3 km. 31,703,725 Signed the Contract DON JURGE - C O L O M B O 20,134,188.00
Albanian Road Authority Shpenzime supervizion Kontratave të Mirëmbajtjes Rrugë Rajoni Verior Shkodër 29,142,875 Signed the Contract GJEOKONSULT & CO SHPK 29,000,000.00
Albanian Road Authority Supervizion punimesh ne objektin Rikualifikim i akseve rrugore Unaza Lindore, Loti 3 10,342,392 Signed the Contract GJEOKONSULT & CO SHPK 13,800,000.00
Tirana Central Region Directorate Mirëmbajtje me performancën Ura e Brarit – Tunel Qafë Murrizë ( Rruga e Arbrit), K/Rr. Nr. 54 (Trau Dajt) – Deg. Dj maja e Dajtit, Deg. Dj. Maja e Dajtit – St. Teleferikut, Deg. Dj. Maja e Dajtit – Vila Qeveritare, Vila Qeveritare – maja e Dajtit, Tiranë ( Fresku) – Surrel, Surrel – Qafe Priskë, Qafe Priskë – deg. Dj. Q. Mollë. deg. Dj. Q. Mollë – Bizë, Qafë Priskë - Shkallë –Shëngjergj, Uzina e Traktorit – Lanabregas, Farkë – Rruga e Elbasanit (Sauk) – Komune e Parisit – Rruga e Kavajës (Loti 1) (104.13 km)(Kontrata 2). 54,520,654 Signed the Contract NIKA SHPK 34,543,340.00
Albanian Road Authority Shpenzime supervizioni, Kontrate Mirembajtje Rajoni Qendror Tirane 22,899,675 Signed the Contract C.E.C GROUP SHPK 22,340,000.00
Gjirokastra South Region Directorate Mirembajtje Rutine e Dimerore me Performance rruga Permet – Carshove – Tre Urat (Dogane) + rruga Carshove – Leskovik - Erseke + rruga Leskovik – Tre Urat (Dogane) 107 km 58,565,552 Signed the Contract RIVIERA SHPK 42,553,700.00
Shkodra North Region Directorate Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga "Koplik –Bogë,Dedaj –Razem 44.2 km. 66,382,649 Signed the Contract JUBICA. SHPK 65,000,000.00
Gjirokastra South Region Directorate Mirembajtje Rutine e Dimerore me Performance rruga Libonik-Lozhan-Grabove + rruga Lin-Pogradec + rruga Voskop-Voskopoje 72 km 40,030,784 Signed the Contract 2 T SHPK 38,029,244.8
Tirana Central Region Directorate Mirëmbajtje me performancë Marikaj (kufi TR, e vjetra) - Kodër Rrashbull, Kodër Rrashbull - k/NISH Tulla - Shkozet, Katër Rrugët - Pjezë, Durrës (stac. fundit) - Bishti Pallës, Deg. Fllakë (Xhafzotaj) – Radiostacion - Katund i Ri, Katër Rrugët - Shijak, Shijak - Maminas, Shijak - Gjepalaj (K/Komunë), Plepa (mbik) - Përroi i Agait (kufi Dr/Kj) (paralele dj.), Përroi Agait (kufi Dr/Kj) - Mbik. hyrje Kavajë (paralele dj), K/Rr. Nac. Nr. 4 (Luz i vogël) - Spille (Plazh), Bishti i Zhurit - Qendër Rrogozhinë Dalje Rrogozhinë, Qendër Rrogozhinë - Ura e Shkumbinit (ura e vjetër), K/Rr. Nr.2 (Shkozet) - Porto Romano (Loti 1), ByPass Plepa - Kavajë - Rrogozhinë (Loti 6, 7, 10) (112.52 km) (Kontrata 4) 34,607,032 Signed the Contract RSM COMPANY SHPK&ORUÇI SHPK 33,514,894.00
Albanian Road Authority Supervizion punimesh Permiresimi rifreskimi sinjalistikes Vertikale/Horizontale ne akset Kombetare dhe permiresim te sigurise rrugore ne akset e Rajonit Verior, loti 1 1,319,301 Signed the Contract C.E.C GROUP SHPK 1,284,500.00
Albanian Road Authority Rehabilitimi i Segmentit Rrugor Mbikalimi Pallati me Shigjeta-Rrethrrotullimi Shqiponja Loti 2. 1,571,942,368 Signed the Contract SALILLARI SHPK 1,568,794,185.00
Albanian Road Authority Rehabilitim i segment it rrugor, mbikalimi i “Pallat it me Shigjeta” - rrethrrotullimi “Shqiponja”, Loti 3 1,180,297,580 Signed the Contract Victoria Invest International - VICTORIA INVEST 1,170,134,219.66
Shkodra North Region Directorate Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga "Q.Laç-Koman, H/Berdicë - Velipojë, U.Bunës (E re)-Shirokë, Krye Bushat-B.Jugë, RranxaKukël, K.Balldre-Porta e Aviacionit 71.4 km. 55,559,660 Signed the Contract JUBICA. SHPK 49,330,000.00
Albanian Road Authority Supervizion punimesh përmirësimi rifreskimi i sinjalistikës vertikale / horizontale në akset kombëtare dhe përmirësim të sigurisë rrugore në akset e rajonit Qëndror, loti 2 1,314,547 Signed the Contract D& C PARTNERS - IMES -D 1,300,500.00

SUPPORTERS
logo_amb_suedeze.png

The database is published in the framework of AIS Project “Open Data, Access, and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” supported by The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data