Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by tenderer institution

Summary results by tenderer institution

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
5 177 352 133,276,769,177 201 96,731,565,805 90,693,998,306

Tenders list

Procuring Authority Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Albanian Road Authority Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Jugor - Loti V : “Mirëmbajtje rutinë me performancë rruga Sarande - Butrint + rruga Metoq - Çukë - Pllakë - Xarrë + rruga Çukë -kanali i Çukës 117,703,464 Signed the Contract JODY COMPANY SHPK 114,164,812.00
Albanian Road Authority Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Jugor - Loti VI : “Mirëmbajtje rutinë me performancë rruga k/Muzine - Delvine + rruga Delvine - Qafe gjashte + rruga Ura Kardhiq - Prongji + rruga Vergo - K/Shijan + rruga Vergo - Prongji (loti 4+5+6) 125,577,584 Signed the Contract ARTI SHPK 123,053,902.00
Albanian Road Authority Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Jugor - Loti VIII : “Mirëmbajtje rutinë me performancë rruga Tepelene - Dukaj + rruga k/Salari - Sevaster + rruga Sevaster - qafe Dushk + rruga Sevaster - Kalivaç + rruga Peshkëpi - Gjorm + rruga By pass Tepelene 155,028,811 Signed the Contract CURRI SHPK 155,002,432.00
Albanian Road Authority Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Jugor - Loti IX : “Mirëmbajtje rutinë dhe dimerore me performancë rruga Berat - Corogjaf + rruga Corogjaf - k/Gllave - Antene + rruga Poshnje - Velemisht - k/Patos + rruga k/Marinez - Marinez 134,557,069 Signed the Contract BESTA SHPK 130,495,930.00
Albanian Road Authority Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Jugor - Loti X : “Mirëmbajtje rutinë me performancë rruga Berat - Çorovode + rruga Çorovode - Hambull + rruga Hambull - Rog 168,938,495 Signed the Contract 2 T SHPK 157,377,451.20
Albanian Road Authority Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Jugor - Loti XI : “Mirëmbajtje rutinë me performancë rruga k/Çerme - hyrje Divjake + rruga dalje Divjake - plazh Divjake + rruga Jeta e Re - Kosove + rruga By pass Fier - rrethrrotullimi Kolonje + rruga Fier - Seman plazh + rruga k/Pojan - Apolloni + rruga Bypas 164,331,709 Signed the Contract GREEN FARM SHPK - ILIRIADA - 4 A-M 160,971,702.00
Albanian Road Authority Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Jugor - Loti XII : “Mirëmbajtje rutinë me performancë rruga k/Patos - Ballsh + rruga Ballsh – Fratar + rruga Ballsh - Aranitas + rruga kr/rruga nacionale – Bylis + rruga Metohasim - Kafaraj 171,744,991 Signed the Contract ALKO IMPEX CONSTRUCTION & ALKO IMPEX General Construksion SHPK 146,175,533.00
Albanian Road Authority Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Jugor - Loti XIII : “Mirëmbajtje rutinë dhe dimerore me performancë rruga Leskovik - Erseke + rruga Leskovik - Tre Urat 189,523,776 Signed the Contract I.D.K - KONSTRUKSION & A.L-ASFALT 170,973,307
Albanian Road Authority Loti 8 “Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore e segmentit rrugor Vau Dejës - Nënshat - Lezhë me gjatësi 33.7 km” 3,861,069 Signed the Contract IRIDIANI 3,860,000.00
Albanian Road Authority “Supervizion Punimesh Ndërtim rruga lidhëse e Aeroportit Ndërkombëtar të Vlorës (VIA)- Autostrada Fier Vlorë 3,189,667 Signed the Contract ARENA MK 3,030,000.00
Albanian Road Authority Loti 7 “Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore e segmentit rrugor Bilisht - Miras me gjatësi 15.4 km” 3,334,383 Signed the Contract Artyka II SHPK 3,298,680.00
Albanian Road Authority Loti 6 “Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore e segmentit rrugor K/Podgorie - K/Liqenas me gjatësi 19.6 km” 4,243,760 Signed the Contract Vashtemia SHPK 4,235,364.00
Albanian Road Authority Loti 4 “Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore e segmentit rrugor Dushaj - Sheshi i Trageteve - Lekbibaj me gjatësi 15 km” 3,247,776 Signed the Contract FLORIDA SHPK 3,203,550.00
Albanian Road Authority Loti 3 “Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore e segmentit rrugor Ura e Zapodit - Shishtavec - me gjatësi 16.8 km” 3,637,509 Signed the Contract MARSI 3,587,976.00
Albanian Road Authority Loti 2 “Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore e segmentit rrugor Tamarë - Vermosh me gjatësi 32.5 km” 7,036,848 Signed the Contract NDERTUESI 2014 6,987,093.00
Albanian Road Authority Loti 1 “Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore e segmentit rrugor Bogë - Theth, me gjatësi 27 km” 15,300,000 Signed the Contract NDERTUESI 2014 15,200,100.00
Albanian Road Authority Loti 5 “Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore e segmentit rrugor Ura e Matit - Kthesa lapidarit me gjatësi 4.3 km” 931,029 Signed the Contract UDHA sh.p.k 918,351.00
Albanian Road Authority Ndërtim rruga Kardhiq- Delvinë Loti 8 (Sistemimi dhe Rivitalizim i Skarpateve) 1,440,907,156 Cancelled Procurement
Albanian Road Authority “Plotësimi rakordimi dhe vazhdimi i punimeve Sheshi Shqiponja - Lumi i Tiranës, Loti 1 dhe QMT” 2,375,552,033 Re-Proclaimed and Signed the Contract SALILLARI SHPK 2,283,897,638.00
Albanian Road Authority "Përfundim i Punimeve në segmentet rrugore Ura e Kranesë Qafë Botë, Ura e Kranesë Ura e Gajdarit dhe përmirësimi i segmentit rrugor Shijan Ura e Gajdarit” 1,416,561,808 Signed the Contract “AGBES CONSTRUKSION” & “MELA” & “ALB SHPRESA” 1,353,893,916.00
Albanian Road Authority “Supervizion Punimesh Emergjencë mbrojtje lumore për urën e Drojës” 1,837,933 Signed the Contract STUDIO SERVICES " K - SA" 1,836,000.00
Albanian Road Authority “Supervizion Punimesh Ndërtim rruga Porto Romano Durrës, Loti 3 (vazhdimi)” 10,076,094 Signed the Contract “KLODIODA” & “ZENIT &CO” SHPK 9,433,333.00
Albanian Road Authority “Supervizion Punimesh Ndërtim i rrugës se fshatit Senicë dhe lidhja me rrugën Kardhiq - Delvinë” 1,435,973 Signed the Contract "DRICONS" 1,311,689.00
Albanian Road Authority Supervizion punimesh: “Ndërtim i segmentit rrugor Sheshi Shqiponja - Bulevardi i ri - Shkozë, Urat mbi lumin Tirana” 27,461,635 Signed the Contract “SEED CONSULTING” SHPK & HMK - Consulting SHPK 26,940,000.00
Albanian Road Authority Emergjencë mbrojtje lumore për urën e Drojës 82,770,883 Signed the Contract EUROKOS HOLDING SH.P.K. DEGA NE SHQIPERI 64,794,107.00
Albanian Road Authority Supervizion punimesh: “Ndërtim i unazës së jashtme Tiranë, Loti 4” 20,479,884 Signed the Contract P.C.S.COMPANY SHPK & INVICTUS & HYDRO-ENG CONSULTING & STUDIO SERVICES “K – SA” 18,329,068.00
Albanian Road Authority “Supervizion Punimesh Ndërtim i Unazës së Jashtme Tiranë, Loti 6 15,368,905 Signed the Contract “HE & SK 11” & TESLA VIZION 13,823,485.00
Albanian Road Authority “Supervizion Punimesh Ndërtim i Unazës së Jashtme Tiranë, Loti 7” 16,536,238 Signed the Contract “NET-GROUP” & “ARABEL – STUDIO” 14,689,713.00
Albanian Road Authority “Supervizion Punimesh Ndërtim i Unazës së Jashtme Tiranë, Loti 5”, 17,186,294 Signed the Contract MCE 15,432,940.00
Albanian Road Authority Supervizion Punimesh “Ndërtimi i segmentit rrugor Sheshi Shqiponja – Bulevardi i Ri, Loti 2” 17,454,145 Signed the Contract TRANSPORT HIGHWAY CONSULTING SHPK & TAULANT SHPK 15,794,000.00

SUPPORTERS
logo_amb_suedeze.png

The database is published in the framework of AIS Project “Open Data, Access, and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” supported by The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data