Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by tenderer institution

Summary results by tenderer institution

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
5 191 389 140,719,446,834 226 103,644,417,634 96,509,112,612

Tenders list

Procuring Authority Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Albanian Road Authority “Supervizion punimesh Mbrojtje lumore nga km 9+040 deri në km 9+240 në aksin Milot Morinë” 2,965,676 Signed the Contract HYDROWATER-ALBANIA 2,600,000.00
Albanian Road Authority “Qendra e monitorimit të trafikut (200 km) Faza e Parë” 2,285,280,226 Re-Proclaimed and Signed the Contract MC NETWORKING & INTETRA ELEKTONIK SANAYI VE TICARET ANONIM SIRK. & GJOKA KONSTRUKSION 2,125,576,214.00
Albanian Road Authority Përmirësim i sinjalistikës horizontale, vertikale dhe paisjeve të sigurisë rrugore në akset e Rajonit Jugor, Loti 3 (2023) 166,545,176 Signed the Contract IDK – Konstruksion 163,061,566.00
Albanian Road Authority Përmirësim i sinjalistikës horizontale, vertikale dhe paisjeve të sigurisë rrugore në akset e Rajonit Qëndror, Loti 2 (2023) 166,648,802 Signed the Contract R. S. & M & SI.SI-AL sh.p.k & INERTI 159,598,996.00
Albanian Road Authority Përmirësim i sinjalistikës horizontale, vertikale dhe pajisjeve të sigurisë rrugore në akset e Rajonit Verior, Loti 1 (2023) 191,636,691 Signed the Contract JUBICA. SHPK 186,000,000.00
Albanian Road Authority Emergjencë, shembja në aksin Qafë Dushk - Sevaster, km 8.5 22,392,646 Signed the Contract ERAL CONSTRUCTION COMPANY SHPK & DENIS-05 SHPK 17,940,000.00
Ministry of Infrastructure and Energy Mbikëqyrës punimesh në objektin “Ndërtimin e Tunelit të Llogarasë” në seksionin rrugor Orikum-Himarë pjesë e Autostradës SH8 (Vlorë - Sarandë) 196,240,667 Announced the Winner “Hill International N.V” & “NetGroup” sh.p.k. 194,700,000.00
Albanian Road Authority “Studim projektim By Pass Elbasan” 81,838,647 Signed the Contract A & E Engineering SHPK 81,460,000.00
Albanian Road Authority Supervizion punimesh Qendra e monitorimit të trafikut (200km) Faza e Parë 24,379,798 Announced the Winner CONSULTING & MANAGEMENT ALBANIA & ARCHISPACE & I RI 23,161,000.00
Albanian Road Authority Loti 5 “Mirëmbajtje me performancë e segmentit rrugor Ura e Matit - Kthesa e Lapidarit” 12,732,013 Signed the Contract UDHA sh.p.k 12,687,623.00
Albanian Road Authority Minikontrata 1 Loti 3 “Mirembajtje me performance e segmentit rrugor Dushaj - Sheshi i Trageteve - Lekbibaj” Signed the Contract FLORIDA SHPK
Albanian Road Authority Loti 3 “Mirembajtje me performance e segmentit rrugor Dushaj - Sheshi i Trageteve - Lekbibaj” 41,459,368 Announced the Winner FLORIDA SHPK 41,096,516.00
Albanian Road Authority Minikontrata 1 Loti 7 “Mirembajtje me performance e segmentit rrugor K/Podgorie - K/Liqena” Signed the Contract
Albanian Road Authority “Ndërtim i Godinës së Qendrës së monitorimit të trafikut” 205,543,896 Signed the Contract LLAZO SHPK 172,200,101.00
Albanian Road Authority “Supervizim punimesh Ndertimi Godines se Qendres se monitorimit te trafikut” 2,366,006 Signed the Contract "DRICONS" 2,186,590.00
Albanian Road Authority “Supervizion punimesh Sistemimi dhe rivitalizimi i skarpatave në Shkallën e Tujanit” 7,237,590 Signed the Contract GJEOKONSULT & CO SHPK 7,237,590.00
Albanian Road Authority “Zgjerimi i rrugës Elbasan- Qafë Thanë, (Faza 1)” 2,499,999,989 Signed the Contract ALB-BUILDING SHPK 2,183,763,746.00
Albanian Road Authority Supervizion Punimesh Zgjerim i rrugës Elbasan -Qafë - Thanë (Faza e I) 19,896,086 Signed the Contract INVICTUS & M.A.G PARTNERS &ANGERBA 18,450,000.00
Albanian Road Authority Minikontrata 1 “Eliminimi i Pikave të Zeza (Black Spots) në rrjetin Rrugor Kombëtar” Signed the Contract
Albanian Road Authority “Sistemimi dhe rivitalizimi i skarpatave në Shkallën e Tujanit” 1,124,815,834 Signed the Contract Ante-Group & FERRO BETON -CONSTRUCTION CO & BILGIN TAAHHUT INSAAT MADENCILIK SANAYI VE TICARET LTD 1,112,810,700.00
Albanian Road Authority Sistemimi dhe rivitalizimi i skarpateve në Plani i Bardhë 1,170,234,457 Signed the Contract SELAMI SHPK & COMPANY RIVIERA 2008 & GARDEN LINE 1,146,500,000.00
Albanian Road Authority “Supervizion punimesh Sistemimi dhe rivitalizimi i skarpatave në Plani i Bardhë” 8,888,210 Signed the Contract GR ALBANIA 8,204,000.00
Albanian Road Authority Shtese Kontrate -Rindërtim Ura e Tapizës, (shtesë punimesh) 25,392,308 Signed the Contract G.P.G Company & NG STRUCTURES 25,392,308.00
Albanian Road Authority “Supervizion Punimesh Rehabilitim i segmentit rrugor Fier - Vlorë (rruga e vjetër)” 8,157,656 Signed the Contract “S&L Studio” sh.p.k 7,995,000.00
Albanian Road Authority Supervizion punimesh Mirëmbajtje me performancë e segmentit rrugor Ura e Gjormit - Brataj - Ura e Laskos 4,090,729 Signed the Contract SPHAERA 3,900,000.00
Albanian Road Authority Mirëmbajtje me performancë e segmentit rrugor Ura e Gjormit - Brataj - Ura e Laskos 34,351,306 Signed the Contract G.P.G. COMPANY SHPK 32,438,364.00
Albanian Road Authority “Eliminimi i Pikave të Zeza (Black Spots) në rrjetin Rrugor Kombëtar” 58,133,781 Njoftuar Fituesi Minikonkursi
Albanian Road Authority Minikontrata 1 Loti 8 “Mirembajtje me performance e segmenteve rrugore Fier Shegan - Divjake + K/Rr. Nacionale - Grabian + Strume - Qafe Marinez” Signed the Contract BE-IS sh.p.k & Ergi sh.p.k
Albanian Road Authority Minikontrata 1 Loti 4 “Mirembajtje me performance e segmentit rrugorr Vau Dejes - Nenshat - Lezhe + By pas Berdice + D/Plazh Velipoje - Vilun” Signed the Contract “IRIDIAN” & “AURORA KONSTRUKSION”
Albanian Road Authority Rehabilitim i segmentit rrugor Fier - Vlorë (rruga e vjetër) 833,288,437 Signed the Contract COBIAL 792,055,520.00

SUPPORTERS

Here you can have your ADVERTISEMENT

Contact at [email protected]

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data