Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
5 183 358 133,503,537,702 213 97,071,520,030 90,960,413,051

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Autoriteti Rrugor Shqiptar Minikontrata 1 Loti 9 “Mirëmbajtje me performancë e segmenteve rrugorë Këlcyrë – Ballaban (13.5 km) dhe K/Gllavë – Ballaban” Lidhur Kontrata IDK – Konstruksion
Autoriteti Rrugor Shqiptar Minikontrata 1 Loti 10 “Mirëmbajtje me performancë e rrugëve të plazheve: Plazhi Kakome 3 km, Lukovë 2.6 km, Borsh 2 km, Livadh 2 km, Jalë 5.3 km, Dhërmi 1.7, Dhermi (rruga Perivolo) 2.7 km, Palasë 2.5 km,” Lidhur Kontrata A.L-ASFALT
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Rehabilitim i rrugës së ish repartit ushtarak për në aeroportin e Rinasit” 33,324,063 Lidhur Kontrata Bami SHPK 32,873,500.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Minikontrata 1 Loti 6 “Mirembajtje me performance e segmentit rrugor Bilisht - Miras" Lidhur Kontrata Artyka II SHPK
Autoriteti Rrugor Shqiptar Minikontrata 1 Loti 2: Kontrata B “Supervizion Mirëmbajtje me performancë e akseve kryesore të Rajonit Qendror dhe Verilindor” Lidhur Kontrata “NET-GROUP” &“SWS CONSULTING ENGINEERING”
Autoriteti Rrugor Shqiptar Rikonstruksion i aksit rrugor Maliq-Lozhan i Ri-Strelcë 1,183,260,667 Lidhur Kontrata GJIKURIA SHPK 1,164,381,419.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 8 “Mirembajtje me performance e segmenteve rrugore Fier Shegan - Divjake + K/Rr. Nacionale - Grabian + Strume - Qafe Marinez” 114,483,315 Njoftuar Fituesi BE-IS sh.p.k & Ergi sh.p.k 89,790,225.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Minikontrata 1 Loti 2 “Mirembajtje me performance e segmentit rrugor Ura e Zapodit - Shishtavec” Lidhur Kontrata “Marsi” sh.p.k & “Mela” sh.p.k
Autoriteti Rrugor Shqiptar Përmirësimi i Sinjalistikës Horizontale, Vertikale dhe Pajisjeve të Sigurisë Rrugore në Akset e Rajonit Jugor, Loti 3 165,940,155 Lidhur Kontrata IDK – Konstruksion 163,818,234.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 2: Kontrata B “Supervizion Mirëmbajtje me performancë e akseve kryesore të Rajonit Qendror dhe Verilindor” 46,021,230 Njoftuar Fituesi “NET-GROUP” &“SWS CONSULTING ENGINEERING” 45,388,970.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 4: Kontrata D “Supervizion Mirëmbajtje me performance e akseve kryesore të Rajonit Jugor” 47,651,748 Njoftuar Fituesi A & E Engineering SHPK 47,493,380.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Minikontrata 1 Loti 1: Kontrata A “Supervizion Mirëmbajtje me performancë e akseve kryesore të Rajonit Verior” Lidhur Kontrata “ARCHISPACE” & “A V E CONSULTING” 44,093,500.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 1: Kontrata A “Supervizion Mirëmbajtje me performancë e akseve kryesore të Rajonit Verior” 44,217,011 Njoftuar Fituesi “ARCHISPACE” & “A V E CONSULTING” 44,093,500.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Minikontrata 1 Loti 4: Kontrata D “Mirëmbajtje me performance e akseve kryesore të Rajonit Jugor” Lidhur Kontrata SALILLARI SHPK
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion per Mirembajtjen me performance të segmenteve rrugore të shtuara me VKM nr.600, date 13.10.2021.” 46,020,859 Njoftuar Fituesi “NET-GROUP” &“SWS CONSULTING ENGINEERING” 41,100,400.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion punimesh Rikonstruksion i aksit rrugor Maliq - Lozhan i Ri - Strelcë” 10,263,717 Lidhur Kontrata C.E.C GROUP SHPK 9,990,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion punimesh Përmirësimi i Sinjalistikës Horizontale, Vertikale dhe Pajisjeve të Sigurisë Rrugore në Akset e Rajonit Qëndror Loti 2 (2022)” 1,620,255 Lidhur Kontrata Tower SHPK 1,459,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 7 “Mirembajtje me performance e segmentit rrugor K/Podgorie - K/Liqena” 59,075,701 Njoftuar Fituesi
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 6 “Mirembajtje me performance e segmentit rrugor Bilisht - Miras" 42,933,134 Njoftuar Fituesi Artyka II SHPK 42,925,522.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 4 “Mirembajtje me performance e segmentit rrugorr Vau Dejes - Nenshat - Lezhe + By pas Berdice + D/Plazh Velipoje - Vilun” 78,817,914 Njoftuar Fituesi “IRIDIAN” & “AURORA KONSTRUKSION” 78,815,966.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 4: Kontrata D “Mirëmbajtje me performance e akseve kryesore të Rajonit Jugor” 1,411,691,646 Njoftuar Fituesi SALILLARI SHPK 1,411,597,878.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “ Emergjencë, riparimi i Urës “Shtrezë 2”, në aksin rrugor Kukës –Shishtavec (me çelsa në dorë) 8,243,509 Lidhur Kontrata MARSI 7,934,509.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion punimesh Përmirësimi i sinjalistikës horizontale, vertikale dhe pajisjeve të sigurisë rrugore në akset e Rajonit Verior, Loti 1” 1,810,321 Lidhur Kontrata Zenit 06 SHPK 1,622,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Minikontrata 1 Loti 3: Kontrata C “Supervizion Mirëmbajtje me performancë e akseve kryesore të Rajonit Qendror dhe Juglindor” Lidhur Kontrata “TRANSPORT HIGHWAY CONSULTING” & “ARABEL - STUDIO” & “LEAD CONSULTING”
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 9 “Mirëmbajtje me performancë e segmenteve rrugorë Këlcyrë – Ballaban (13.5 km) dhe K/Gllavë – Ballaban” 42,303,176 Njoftuar Fituesi IDK – Konstruksion 41,873,265.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 10 “Mirëmbajtje me performancë e rrugëve të plazheve: Plazhi Kakome 3 km, Lukovë 2.6 km, Borsh 2 km, Livadh 2 km, Jalë 5.3 km, Dhërmi 1.7, Dhermi (rruga Perivolo) 2.7 km, Palasë 2.5 km,” 42,933,693 Njoftuar Fituesi A.L-ASFALT 40,141,920.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Minikontrata 1 Loti 2: Kontrata B “Mirëmbajtje me performancë e akseve kryesore të Rajonit Qendror dhe Verilindor” Lidhur Kontrata ”ALKO-IMPEX General Construcion”sh.p.k &“ALKO IMPEX CONSTRUCTION” sh.p.k
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Ndërtim rruga Korçë – Ersekë Loti 2 (pjesa e dytë)” 2,165,325,695 Lidhur Kontrata A. N. K. 2,164,693,349.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 3: Kontrata C “Supervizion Mirëmbajtje me performancë e akseve kryesore të Rajonit Qendror dhe Juglindor” 46,602,511 Njoftuar Fituesi “TRANSPORT HIGHWAY CONSULTING” & “ARABEL - STUDIO” & “LEAD CONSULTING” 46,156,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion punimesh Përmirësimi i Sinjalistikës Horizontale, Vertikale dhe Pajisjeve të Sigurisë Rrugore në Akset e Rajonit Jugor, Loti 3)” 1,621,246 Lidhur Kontrata INFRATECH SHPK 1,459,122.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data