Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
5 164 316 122,051,349,785 177 81,433,925,504 76,531,781,736

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Autoriteti Rrugor Shqiptar Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Jugor - Loti XII : “Mirëmbajtje rutinë me performancë rruga k/Patos - Ballsh + rruga Ballsh – Fratar + rruga Ballsh - Aranitas + rruga kr/rruga nacionale – Bylis + rruga Metohasim - Kafaraj 171,744,991 Lidhur Kontrata ALKO IMPEX CONSTRUCTION & ALKO IMPEX General Construksion SHPK 146,175,533.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Jugor - Loti XIII : “Mirëmbajtje rutinë dhe dimerore me performancë rruga Leskovik - Erseke + rruga Leskovik - Tre Urat 189,523,776 Lidhur Kontrata I.D.K - KONSTRUKSION & A.L-ASFALT 170,973,307
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 8 “Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore e segmentit rrugor Vau Dejës - Nënshat - Lezhë me gjatësi 33.7 km” 3,861,069 Lidhur Kontrata IRIDIANI 3,860,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion Punimesh Ndërtim rruga lidhëse e Aeroportit Ndërkombëtar të Vlorës (VIA)- Autostrada Fier Vlorë 3,189,667 Lidhur Kontrata ARENA MK 3,030,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 7 “Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore e segmentit rrugor Bilisht - Miras me gjatësi 15.4 km” 3,334,383 Lidhur Kontrata Artyka II SHPK 3,298,680.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 6 “Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore e segmentit rrugor K/Podgorie - K/Liqenas me gjatësi 19.6 km” 4,243,760 Lidhur Kontrata Vashtemia SHPK 4,235,364.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 4 “Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore e segmentit rrugor Dushaj - Sheshi i Trageteve - Lekbibaj me gjatësi 15 km” 3,247,776 Lidhur Kontrata FLORIDA SHPK 3,203,550.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 3 “Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore e segmentit rrugor Ura e Zapodit - Shishtavec - me gjatësi 16.8 km” 3,637,509 Lidhur Kontrata MARSI 3,587,976.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 2 “Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore e segmentit rrugor Tamarë - Vermosh me gjatësi 32.5 km” 7,036,848 Lidhur Kontrata NDERTUESI 2014 6,987,093.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 1 “Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore e segmentit rrugor Bogë - Theth, me gjatësi 27 km” 15,300,000 Lidhur Kontrata NDERTUESI 2014 15,200,100.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 5 “Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore e segmentit rrugor Ura e Matit - Kthesa lapidarit me gjatësi 4.3 km” 931,029 Lidhur Kontrata UDHA sh.p.k 918,351.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Ndërtim rruga Kardhiq- Delvinë Loti 8 (Sistemimi dhe Rivitalizim i Skarpateve) 1,440,907,156 Anuluar Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Plotësimi rakordimi dhe vazhdimi i punimeve Sheshi Shqiponja - Lumi i Tiranës, Loti 1 dhe QMT” 2,375,552,033 Rishpallje me Lidhje Kontrate SALILLARI SHPK 2,283,897,638.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar "Përfundim i Punimeve në segmentet rrugore Ura e Kranesë Qafë Botë, Ura e Kranesë Ura e Gajdarit dhe përmirësimi i segmentit rrugor Shijan Ura e Gajdarit” 1,416,561,808 Lidhur Kontrata “AGBES CONSTRUKSION” & “MELA” & “ALB SHPRESA” 1,353,893,916.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion Punimesh Emergjencë mbrojtje lumore për urën e Drojës” 1,837,933 Lidhur Kontrata STUDIO SERVICES " K - SA" 1,836,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion Punimesh Ndërtim rruga Porto Romano Durrës, Loti 3 (vazhdimi)” 10,076,094 Lidhur Kontrata “KLODIODA” & “ZENIT &CO” SHPK 9,433,333.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion Punimesh Ndërtim i rrugës se fshatit Senicë dhe lidhja me rrugën Kardhiq - Delvinë” 1,435,973 Lidhur Kontrata "DRICONS" 1,311,689.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion punimesh: “Ndërtim i segmentit rrugor Sheshi Shqiponja - Bulevardi i ri - Shkozë, Urat mbi lumin Tirana” 27,461,635 Lidhur Kontrata “SEED CONSULTING” SHPK & HMK - Consulting SHPK 26,940,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Emergjencë mbrojtje lumore për urën e Drojës 82,770,883 Lidhur Kontrata EUROKOS HOLDING SH.P.K. DEGA NE SHQIPERI 64,794,107.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion punimesh: “Ndërtim i unazës së jashtme Tiranë, Loti 4” 20,479,884 Lidhur Kontrata P.C.S.COMPANY SHPK & INVICTUS & HYDRO-ENG CONSULTING & STUDIO SERVICES “K – SA” 18,329,068.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion Punimesh Ndërtim i Unazës së Jashtme Tiranë, Loti 6 15,368,905 Lidhur Kontrata “HE & SK 11” & TESLA VIZION 13,823,485.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion Punimesh Ndërtim i Unazës së Jashtme Tiranë, Loti 7” 16,536,238 Lidhur Kontrata “NET-GROUP” & “ARABEL – STUDIO” 14,689,713.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion Punimesh Ndërtim i Unazës së Jashtme Tiranë, Loti 5”, 17,186,294 Lidhur Kontrata MCE 15,432,940.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion Punimesh “Ndërtimi i segmentit rrugor Sheshi Shqiponja – Bulevardi i Ri, Loti 2” 17,454,145 Lidhur Kontrata TRANSPORT HIGHWAY CONSULTING SHPK & TAULANT SHPK 15,794,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Ndërtim rruga Porto Romano Durres, Loti 3 (vazhdimi)” 1,247,681,404 Lidhur Kontrata GECI SHPK 1,175,927,028.00
Ministria e Infrastruktures dhe Energjise Mbikëqyrës punimesh në objektin “Ndërtimin e Tunelit të Llogarasë” në seksionin rrugor Orikum-Himarë pjesë e Autostradës SH8 (Vlorë - Sarandë) 196,240,667 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Ndërtimi i rrugës së fshatit Senicë dhe lidhja me rrugën Kardhiq - Delvinë” 165,480,550 Lidhur Kontrata KOLA INVEST & NDREGJONI 111,779,531.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Ndërtim i Unazës së Jashtme Tiranë, Loti 4 2,096,958,794 Lidhur Kontrata EUROTEOREMA PEQIN shpk & “PE-VLA-KU” sh.p.k & “NOVA Construction 2012” shpk 1,991,017,847.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Ndërtimi i segmentit rrugor Sheshi Shqiponja - Bulevardi i Ri, Loti 2” 2,485,599,781 Lidhur Kontrata “4 A-M sh.p.k & ED KONSTRUKSION sh.p.k & IDK KONSTRUKSION sh.p.k” 2,386,175,789.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Ndërtim i Unazës së Jashtme Tiranë, Loti 5 1,939,309,894 Lidhur Kontrata “ G.P.G. COMPANY & SENKA” shpk 1,802,764,499.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data