Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
5 174 352 133,276,769,177 195 90,076,141,720 84,619,618,806

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Ndërtim rruga Porto Romano Durres, Loti 3 (vazhdimi)” 1,247,681,404 Lidhur Kontrata GECI SHPK 1,175,927,028.00
Ministria e Infrastruktures dhe Energjise Mbikëqyrës punimesh në objektin “Ndërtimin e Tunelit të Llogarasë” në seksionin rrugor Orikum-Himarë pjesë e Autostradës SH8 (Vlorë - Sarandë) 196,240,667 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Ndërtimi i rrugës së fshatit Senicë dhe lidhja me rrugën Kardhiq - Delvinë” 165,480,550 Lidhur Kontrata KOLA INVEST & NDREGJONI 111,779,531.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Ndërtim i Unazës së Jashtme Tiranë, Loti 4 2,096,958,794 Lidhur Kontrata EUROTEOREMA PEQIN shpk & “PE-VLA-KU” sh.p.k & “NOVA Construction 2012” shpk 1,991,017,847.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Ndërtimi i segmentit rrugor Sheshi Shqiponja - Bulevardi i Ri, Loti 2” 2,485,599,781 Lidhur Kontrata “4 A-M sh.p.k & ED KONSTRUKSION sh.p.k & IDK KONSTRUKSION sh.p.k” 2,386,175,789.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Ndërtim i Unazës së Jashtme Tiranë, Loti 5 1,939,309,894 Lidhur Kontrata “ G.P.G. COMPANY & SENKA” shpk 1,802,764,499.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Ndërtim i Unazës së Jashtme Tiranë, Loti 7 2,353,597,373 Lidhur Kontrata “ ALKO-IMPEX General Construcion” & “2 T” 2,261,328,720.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Ndërtim i segmentit rrugor Sheshi Shqiponja - Bulevardi i ri - Shkozë, Urat mbi lumin Tirana 2,559,318,901 Lidhur Kontrata ALB-STAR 1,987,865,274.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Ndërtim i Unazës së Jashtme Tiranë, Loti 6 1,816,355,589 Lidhur Kontrata GJOKA KONSTRUKSION 1,716,910,907.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Mirëmbajtje rutinë me performancë segmenti rrugor TEG-Hyrje Tunel Krrabë” 3,780,608 Lidhur Kontrata ALB-BUILDING SHPK 2,197,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Mirëmbajtje rutinë me performancë segmenti rrugor Fushë Krujë ( degëzim Y) – Degëzim Borizanë 1,604,005 Lidhur Kontrata ”Ndertuesi 2000” shpk 982,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Ndërtimi i rrugës se Fushë Bardhës, lidhja me rrugën Kardhiq - Delvinë” 164,500,560 Lidhur Kontrata "COBIAL” shpk & "BILGIN TAAHHUT INSAAT MADENCILIK SAMAYI VE TICARET” LTD & "INFRATECH” shpk & "ARKIMADE” shpk 134,558,291.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion Punimesh Ndërtim i rrugës se Fushë Bardhës, lidhja me rrugën Kardhiq - Delvinë” 1,412,446 Anuluar Procedura
Ministria e Infrastruktures dhe Energjise “Ndërtimin e Tunelit të Llogarasë” në seksionin rrugor Orikum-Himarë pjesë e Autostradës SH8 (Vlorë - Sarandë). 18,967,810,952 Rishpallje me Njoftim Fituesi INTEKAR YAPI TURIZM ELEKTRIK INSAAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI - ASL INSAAT TAAHHUT VE SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI 17,036,526,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 1 : “Supervizion Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Verior" 63,254,915 Shpallur Procedura GJEOKONSULT & CO SHPK
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion punimesh: “Plotësimi, Rakordimi dhe vazhdimi i punimeve Sheshi Shqiponja- Lumi i Tiranës, Loti 1 dhe QMT” 18,079,568 Anuluar Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Mirëmbajtje rutinë me performancë e segmentit rrugor: “Kryqëzim Qafë e Buallit- Fillim Rruga e Arbrit me gjatësi 4.5 km” 939,735 Lidhur Kontrata SHEHU SHPK 620,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Mirëmbajtje rutinë me performancë e segmentit rrugor Unaza e Jashtme e Tiranës (pjesa verilindore), (segmenti Kthesa e Saukut – Bregu i Lumit) Lot 1 + pjesërisht Lot 2 me gjatësi 4,14+0,7=4.84 km 1,381,077 Lidhur Kontrata 2 T SHPK 1,347,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Jugor - Loti VII : “Mirëmbajtje rutinë me performancë rruga Vlore (k/spital) - Peshkepi + rruga Peshkepi - Selenicë + rruga Peshkepi - Vllahinë + rruga Vllahinë - Poçem - Povel + rruga Levan - Vlorë (e vjetra) 169,211,472 Njoftuar Fituesi BALILI KONSTRUKSION & AGBES CONSTRUKSION 149,759,590.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Verior - Loti VII: “Mirëmbajtje rutinë me performancë rruga "Kukës-U.Zapotit, K/Kalimash - Lidhje me rrugen e Kombit , U.Drinit te Zi (Kukës) -Krumë ", 155,183,459 Lidhur Kontrata MARSI & ARBOTEC & OUEN 154,416,953.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Mirëmbajtja e Tunelit të Krrabës (Kontrate e re)” 189,360,000 Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 189,260,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Emergjencë: “Rrëshqitje e Borshit. - Kontratë me çelësa në dorë. 136,091,759 Lidhur Kontrata “Gener 2” sh.p.k. 134426141.9
Autoriteti Rrugor Shqiptar Rehabilitim dhe masa inxhinierike Nyja e Fllakës 124,503,327 Lidhur Kontrata A.L-ASFALT 121,508,153.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Përmirësimi i Sinjalistikës Horizontale në Akset dhe Segmentet Rrugore të Rajonit Jugor” 166,654,819 Lidhur Kontrata IDK – Konstruksion 159,969,881.95
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Ndërtim i lidhjes së rrugës së Oroshit me rrugën e Kombit” 124,634,510 Lidhur Kontrata "4 A-M SHPK“ & ILIRIADA SHPK 115,965,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Përmirësim i Sinjalistikës Horizontale në Akset dhe Segmentet Rrugore të Rajonit Qëndror 166,586,721 Lidhur Kontrata R. S. & M - SI.SI-AL sh.p.k - G. P. G. COMPANY 158,942,071.73
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Përmirësimi i Sinjalistikës Horizontale në Akset dhe Segmentet Rrugore të Rajonit Verior” 166,666,422 Lidhur Kontrata JUBICA. SHPK 159,967,240.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Shtese Kontrate - Ndertim rruga Kardhiq -Delvine, Loti 5. 332,526,015 Lidhur Kontrata +Shtesë ALB-STAR 332517287.66
Autoriteti Rrugor Shqiptar Shtese Kontrate - Ndertim rruga Kardhiq -Delvine, Loti 6. 467,403,368 Lidhur Kontrata +Shtesë AGBES CONSTRUKSION 467,074,582.18
Autoriteti Rrugor Shqiptar Shtese Kontrate -Ndertim rruga Kardhiq -Delvine, Loti 4 465,202,013 Lidhur Kontrata +Shtesë COBIAL - GJOKA KONSTRUKSION 465,122,013.33

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data