Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
5 191 389 140,719,446,834 226 103,644,417,634 96,509,112,612

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion Punimesh Ndërtim rruga Porto Romano Durrës, Loti 3 (vazhdimi)” 10,076,094 Lidhur Kontrata “KLODIODA” & “ZENIT &CO” SHPK 9,433,333.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion Punimesh Ndërtim i rrugës se fshatit Senicë dhe lidhja me rrugën Kardhiq - Delvinë” 1,435,973 Lidhur Kontrata "DRICONS" 1,311,689.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion punimesh: “Ndërtim i segmentit rrugor Sheshi Shqiponja - Bulevardi i ri - Shkozë, Urat mbi lumin Tirana” 27,461,635 Lidhur Kontrata “SEED CONSULTING” SHPK & HMK - Consulting SHPK 26,940,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Emergjencë mbrojtje lumore për urën e Drojës 82,770,883 Lidhur Kontrata EUROKOS HOLDING SH.P.K DEGA NE SHQIPERI 64,794,107.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion punimesh: “Ndërtim i unazës së jashtme Tiranë, Loti 4” 20,479,884 Lidhur Kontrata P.C.S.COMPANY SHPK & INVICTUS & HYDRO-ENG CONSULTING & STUDIO SERVICES “K – SA” 18,329,068.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion Punimesh Ndërtim i Unazës së Jashtme Tiranë, Loti 6 15,368,905 Lidhur Kontrata “HE & SK 11” & TESLA VIZION 13,823,485.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion Punimesh Ndërtim i Unazës së Jashtme Tiranë, Loti 7” 16,536,238 Lidhur Kontrata “NET-GROUP” & “ARABEL – STUDIO” 14,689,713.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion Punimesh Ndërtim i Unazës së Jashtme Tiranë, Loti 5”, 17,186,294 Lidhur Kontrata MCE 15,432,940.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion Punimesh “Ndërtimi i segmentit rrugor Sheshi Shqiponja – Bulevardi i Ri, Loti 2” 17,454,145 Lidhur Kontrata TRANSPORT HIGHWAY CONSULTING SHPK & TAULANT SHPK 15,794,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Ndërtim rruga Porto Romano Durres, Loti 3 (vazhdimi)” 1,247,681,404 Lidhur Kontrata GECI SHPK 1,175,927,028.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Ndërtimi i rrugës së fshatit Senicë dhe lidhja me rrugën Kardhiq - Delvinë” 165,480,550 Lidhur Kontrata KOLA INVEST & NDREGJONI 111,779,531.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Ndërtim i Unazës së Jashtme Tiranë, Loti 4 2,096,958,794 Lidhur Kontrata EUROTEOREMA PEQIN shpk & “PE-VLA-KU” sh.p.k & “NOVA Construction 2012” shpk 1,991,017,847.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Ndërtimi i segmentit rrugor Sheshi Shqiponja - Bulevardi i Ri, Loti 2” 2,485,599,781 Lidhur Kontrata “4 A-M sh.p.k & ED KONSTRUKSION sh.p.k & IDK KONSTRUKSION sh.p.k” 2,386,175,789.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Ndërtim i Unazës së Jashtme Tiranë, Loti 5 1,939,309,894 Lidhur Kontrata “ G.P.G. COMPANY & SENKA” shpk 1,802,764,499.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Ndërtim i Unazës së Jashtme Tiranë, Loti 7 2,353,597,373 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion & 2 T 2,261,328,720.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Ndërtim i segmentit rrugor Sheshi Shqiponja - Bulevardi i ri - Shkozë, Urat mbi lumin Tirana 2,559,318,901 Lidhur Kontrata ALB-STAR 1,987,865,274.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Ndërtim i Unazës së Jashtme Tiranë, Loti 6 1,816,355,589 Lidhur Kontrata GJOKA KONSTRUKSION 1,716,910,907.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Mirëmbajtje rutinë me performancë segmenti rrugor TEG-Hyrje Tunel Krrabë” 3,780,608 Lidhur Kontrata ALB-BUILDING SHPK 2,197,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Mirëmbajtje rutinë me performancë segmenti rrugor Fushë Krujë ( degëzim Y) – Degëzim Borizanë 1,604,005 Lidhur Kontrata ”Ndertuesi 2000” shpk 982,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Ndërtimi i rrugës se Fushë Bardhës, lidhja me rrugën Kardhiq - Delvinë” 164,500,560 Lidhur Kontrata "COBIAL” shpk & "BILGIN TAAHHUT INSAAT MADENCILIK SAMAYI VE TICARET” LTD & "INFRATECH” shpk & "ARKIMADE” shpk 134,558,291.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion Punimesh Ndërtim i rrugës se Fushë Bardhës, lidhja me rrugën Kardhiq - Delvinë” 1,412,446 Anuluar Procedura
Ministria e Infrastruktures dhe Energjise “Ndërtimin e Tunelit të Llogarasë” në seksionin rrugor Orikum-Himarë pjesë e Autostradës SH8 (Vlorë - Sarandë). 18,967,810,952 Rishpallje me Njoftim Fituesi INTEKAR YAPI TURIZM ELEKTRIK INSAAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI - ASL INSAAT TAAHHUT VE SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI 17,036,526,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 1 : “Supervizion Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Verior" 63,254,915 Njoftuar Fituesi GJEOKONSULT & CO SHPK
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion punimesh: “Plotësimi, Rakordimi dhe vazhdimi i punimeve Sheshi Shqiponja- Lumi i Tiranës, Loti 1 dhe QMT” 18,079,568 Anuluar Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Mirëmbajtje rutinë me performancë e segmentit rrugor: “Kryqëzim Qafë e Buallit- Fillim Rruga e Arbrit me gjatësi 4.5 km” 939,735 Lidhur Kontrata SHEHU SHPK 620,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Mirëmbajtje rutinë me performancë e segmentit rrugor Unaza e Jashtme e Tiranës (pjesa verilindore), (segmenti Kthesa e Saukut – Bregu i Lumit) Lot 1 + pjesërisht Lot 2 me gjatësi 4,14+0,7=4.84 km 1,381,077 Lidhur Kontrata 2 T SHPK 1,347,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Jugor - Loti VII : “Mirëmbajtje rutinë me performancë rruga Vlore (k/spital) - Peshkepi + rruga Peshkepi - Selenicë + rruga Peshkepi - Vllahinë + rruga Vllahinë - Poçem - Povel + rruga Levan - Vlorë (e vjetra) 169,211,472 Njoftuar Fituesi BALILI KONSTRUKSION & AGBES CONSTRUKSION 149,759,590.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Verior - Loti VII: “Mirëmbajtje rutinë me performancë rruga "Kukës-U.Zapotit, K/Kalimash - Lidhje me rrugen e Kombit , U.Drinit te Zi (Kukës) -Krumë ", 155,183,459 Lidhur Kontrata MARSI & ARBOTEC & OUEN 154,416,953.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Mirëmbajtja e Tunelit të Krrabës (Kontrate e re)” 189,360,000 Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 189,260,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Emergjencë: “Rrëshqitje e Borshit. - Kontratë me çelësa në dorë. 136,091,759 Lidhur Kontrata “Gener 2” sh.p.k. 134426141.9

MBESHTETES

Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

Kontakto ne [email protected]

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data