Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
5 191 389 140,719,446,834 226 103,644,417,634 96,509,112,612

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Autoriteti Rrugor Shqiptar Minikontrata 1 Loti 2: Kontrata B “Mirëmbajtje me performancë e akseve kryesore të Rajonit Qendror dhe Verilindor” Lidhur Kontrata ”ALKO-IMPEX General Construcion”sh.p.k &“ALKO IMPEX CONSTRUCTION” sh.p.k
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Ndërtim rruga Korçë – Ersekë Loti 2 (pjesa e dytë)” 2,165,325,695 Lidhur Kontrata A. N. K. 2,164,693,349.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 3: Kontrata C “Supervizion Mirëmbajtje me performancë e akseve kryesore të Rajonit Qendror dhe Juglindor” 46,602,511 Njoftuar Fituesi “TRANSPORT HIGHWAY CONSULTING” & “ARABEL - STUDIO” & “LEAD CONSULTING” 46,156,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion punimesh Përmirësimi i Sinjalistikës Horizontale, Vertikale dhe Pajisjeve të Sigurisë Rrugore në Akset e Rajonit Jugor, Loti 3)” 1,621,246 Lidhur Kontrata INFRATECH SHPK 1,459,122.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Minikontrata 1 Loti 1: Kontrata A “Mirëmbajtje me performancë e akseve kryesore të Rajonit Verior” Lidhur Kontrata GECI SHPK
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 2 “Mirembajtje me performance e segmentit rrugor Ura e Zapodit - Shishtavec” 90,779,089 Njoftuar Fituesi “Marsi” sh.p.k & “Mela” sh.p.k 81,091,448.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion Punimesh Ndërtim rruga Kardhiq- Delvinë Loti 8 (Sistemimi dhe Rivitalizim i Skarpateve) 8,875,881 Lidhur Kontrata "DRICONS" 8,596,703.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 2: Kontrata B “Mirëmbajtje me performancë e akseve kryesore të Rajonit Qendror dhe Verilindor” 1,418,031,731 Njoftuar Fituesi ”ALKO-IMPEX General Construcion”sh.p.k &“ALKO IMPEX CONSTRUCTION” sh.p.k 1,417,993,187.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Minikontrata 1 Loti 3: Kontrata C “Mirëmbajtje me performancë e akseve kryesore të Rajonit Qendror dhe Juglindor” Lidhur Kontrata 2 T SHPK
Autoriteti Rrugor Shqiptar Ndërtim rruga Kardhiq - Delvinë Loti 8 (Sistemimi dhe Rivitalizim i Skarpateve) 1,440,907,156 Rishpallje me Lidhje Kontrate “Gener 2” sh.p.k. 1,436,346,030.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion punimesh Ndërtim rruga Korçë – Ersekë Loti 2 (pjesa e dytë)” 16,916,112 Lidhur Kontrata A & E Engineering SHPK 16,908,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Minikontrata 1 Loti 1 “Mirembajtje me performance e segmenteve rrugore Bogë - Theth + K/Hani i Hotit - Vermosh + Deg. Grabon – Dogana” Lidhur Kontrata NDERTUESI 2014 shpk - JUBICA shpk 412,859,042.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 1 “Mirembajtje me performance e segmenteve rrugore Bogë - Theth + K/Hani i Hotit - Vermosh + Deg. Grabon – Dogana” 412,955,051 Njoftuar Fituesi NDERTUESI 2014 shpk - JUBICA shpk 412,859,042.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 1: Kontrata A “Mirëmbajtje me performancë e akseve kryesore të Rajonit Verior” 883,086,388 Njoftuar Fituesi GECI SHPK 880,851,426.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 3: Kontrata C “Mirëmbajtje me performancë e akseve kryesore të Rajonit Qendror dhe Juglindor” 1,455,726,087 Njoftuar Fituesi 2 T SHPK 1,455,620,460.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar "Përmirësimi i Sinjalistikës Horizontale, Vertikale dhe Pajisjeve të Sigurisë Rrugore në Akset e Rajonit Qëndror Loti 2 (2022)" 165,805,365 Lidhur Kontrata "R.S.&M SHPK & SI.SI-AL SHPK" 161,433,150.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Ndërhyrje në tunelin e Gojanit, masat inxhinierike për mbrojtjen e skarpatave” 16,536,404 Lidhur Kontrata “DRINI -1” & “SHPRESA - AL 14,971,750.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion Punimesh Ndërhyrje në tunelin e Gojanit, masat inxhinjerike për mbrojtjen e skarpatave” 473,913 Anuluar Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion Punimesh Rehabilitim I tombino/ tubosider në aksin rrugor Qafa e Buallit- Fillimi I rrugës së Arbërit” 294,396 Anuluar Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Rehabilitimi i tombino/tubosider në aksin rrugor Qafa e Buallit - Fillimi i rrugës së Arbërit 12,499,803 Lidhur Kontrata UDHA sh.p.k 10,176,771.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Përmirësimi i sinjalistikës horizontale, vertikale dhe pajisjeve të sigurisë rrugore në akset e Rajonit Verior, Loti 1 (2022) 191,663,216 Njoftuar Fituesi JUBICA. SHPK 181,000,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion Punimesh Ndërtim i rrugës se Fushë Bardhës, lidhja me rrugën Kardhiq - Delvinë” 1,412,446 Lidhur Kontrata TAULANT SHPK 1,350,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion Punimesh Ndërtim rruga Kardhiq – Delvinë Loti 8 ( Sinjalistikë dhe Siguri rrugore nga Loti1 deri në Lotin 6) 2,458,309 Lidhur Kontrata “S&L Studio” sh.p.k 2,458,309.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Plotësimi i punimeve dhe rrugët lidhëse në Unazën Lindore, Loti 2” 990,593,898 Lidhur Kontrata ALBAVIA SHPK 948,818,251.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 5 “Mirembajtje me performance e segmentit rrugor Ura e Matit - Kthesa e Lapidarit” 12,732,013 Anuluar Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 3 “Mirembajtje me performance e segmentit rrugor Dushaj - Sheshi i Trageteve - Lekbibaj” 41,459,368 Anuluar Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion Punimesh Përfundim i Punimeve në segmentet rrugore Ura e Kranesë Qafë Botë, Ura e Kranesë Ura e Gajdarit dhe përmirësimi i segmentit rrugor Shijan Ura e Gajdarit” 10,603,873 Lidhur Kontrata “INVICTUS” & “GB CIVIL ENGINEERING” 10,583,333.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Ndërtim rruga Kardhiq – Delvine, Loti 8” ( Sinjalistikë dhe Siguri rrugore nga loti 1 deri ne lotin 6) 281,619,729 Lidhur Kontrata JUBICA. SHPK 220,000,001.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion punimesh: “Plotësimi, Rakordimi dhe vazhdimi i punimeve Sheshi Shqiponja- Lumi i Tiranës, Loti 1 dhe QMT” 18,079,568 Lidhur Kontrata A & E Engineering SHPK 18,000,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion punimesh Plotësimi I punimeve dhe rrugët lidhëse në Unazën Lindore Loti 2” 9,121,653 Lidhur Kontrata C.E.C GROUP SHPK 8,910,000.00

MBESHTETES

Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

Kontakto ne [email protected]

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data