Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
5 148 285 116,931,265,929 159 78,962,776,391 73,773,962,236

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Autoriteti Rrugor Shqiptar Rehabilitim i segmentit rrugor Fier - Vlorë (rruga e vjetër) 833,288,437 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion Punimesh Ndërhyrje në tunelin e Gojanit, masat inxhinjerike për mbrojtjen e skarpatave” 473,913 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion Punimesh Rehabilitim I tombino/ tubosider në aksin rrugor Qafa e Buallit- Fillimi I rrugës së Arbërit” 294,396 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar "Përmirësimi i Sinjalistikës Horizontale, Vertikale dhe Pajisjeve të Sigurisë Rrugore në Akset e Rajonit Qëndror Loti 2 (2022)" 165,805,365 Njoftuar Fituesi "R.S.&M SHPK & SI.SI-AL SHPK" 161,433,150.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Ndërtim rruga Kardhiq - Delvinë Loti 8 (Sistemimi dhe Rivitalizim i Skarpateve) 1,440,907,156 Njoftuar Fituesi “Gener 2” sh.p.k. 1,436,346,030.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Përmirësimi i sinjalistikës horizontale, vertikale dhe pajisjeve të sigurisë rrugore në akset e Rajonit Verior, Loti 1 (2022) 191,663,216 Njoftuar Fituesi JUBICA. SHPK 181,000,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion Punimesh Ndërtim i rrugës se Fushë Bardhës, lidhja me rrugën Kardhiq - Delvinë” 1,412,446 Lidhur Kontrata TAULANT SHPK 1,350,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Ndërtim rruga Korçë – Ersekë Loti 2 (pjesa e dytë)” 2,165,325,695 Njoftuar Fituesi A. N. K. 2,164,693,349.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Ndërhyrje në tunelin e Gojanit, masat inxhinierike për mbrojtjen e skarpatave” 16,536,404 Njoftuar Fituesi “DRINI -1” & “SHPRESA - AL 14,971,750.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Rehabilitimi i tombino/tubosider në aksin rrugor Qafa e Buallit - Fillimi i rrugës së Arbërit 12,499,803 Njoftuar Fituesi UDHA sh.p.k 10,176,771.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion punimesh Rikonstruksion i aksit rrugor Maliq - Lozhan i Ri - Strelcë” 10,263,717 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Rikonstruksion i aksit rrugor Maliq-Lozhan i Ri-Strelcë 1,183,260,667 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion punimesh Përmirësimi i sinjalistikës horizontale, vertikale dhe pajisjeve të sigurisë rrugore në akset e Rajonit Verior, Loti 1” 1,810,321 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion punimesh Përmirësimi i Sinjalistikës Horizontale, Vertikale dhe Pajisjeve të Sigurisë Rrugore në Akset e Rajonit Qëndror Loti 2 (2022)” 1,620,255 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion punimesh Përmirësimi i Sinjalistikës Horizontale, Vertikale dhe Pajisjeve të Sigurisë Rrugore në Akset e Rajonit Jugor, Loti 3)” 1,621,246 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Përmirësimi i Sinjalistikës Horizontale, Vertikale dhe Pajisjeve të Sigurisë Rrugore në Akset e Rajonit Jugor, Loti 3 165,940,155 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion per Mirembajtjen me performance të segmenteve rrugore të shtuara me VKM nr.600, date 13.10.2021.” 46,020,859 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 1: Kontrata A “Supervizion Mirëmbajtje me performancë e akseve kryesore të Rajonit Verior” 44,217,011 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 2: Kontrata B “Supervizion Mirëmbajtje me performancë e akseve kryesore të Rajonit Qendror dhe Verilindor” 46,021,230 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 3: Kontrata C “Supervizion Mirëmbajtje me performancë e akseve kryesore të Rajonit Qendror dhe Juglindor” 46,602,511 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 4: Kontrata D “Supervizion Mirëmbajtje me performance e akseve kryesore të Rajonit Jugor” 47,651,748 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion Punimesh Ndërtim rruga Kardhiq – Delvinë Loti 8 ( Sinjalistikë dhe Siguri rrugore nga Loti1 deri në Lotin 6) 2,458,309 Lidhur Kontrata “S&L Studio” sh.p.k 2,458,309.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Plotësimi i punimeve dhe rrugët lidhëse në Unazën Lindore, Loti 2” 990,593,898 Lidhur Kontrata ALBAVIA SHPK 948,818,251.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion Punimesh Ndërtim rruga Kardhiq- Delvinë Loti 8 (Sistemimi dhe Rivitalizim i Skarpateve) 8,875,881 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion punimesh Ndërtim rruga Korçë – Ersekë Loti 2 (pjesa e dytë)” 16,916,112 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 9 “Mirëmbajtje me performancë e segmenteve rrugorë Këlcyrë – Ballaban (13.5 km) dhe K/Gllavë – Ballaban” 42,303,176 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 10 “Mirëmbajtje me performancë e rrugëve të plazheve: Plazhi Kakome 3 km, Lukovë 2.6 km, Borsh 2 km, Livadh 2 km, Jalë 5.3 km, Dhërmi 1.7, Dhermi (rruga Perivolo) 2.7 km, Palasë 2.5 km,” 42,933,693 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 8 “Mirembajtje me performance e segmenteve rrugore Fier Shegan - Divjake + K/Rr. Nacionale - Grabian + Strume - Qafe Marinez” 114,483,315 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 7 “Mirembajtje me performance e segmentit rrugor K/Podgorie - K/Liqena” 59,075,701 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 6 “Mirembajtje me performance e segmentit rrugor Bilisht - Miras" 42,933,134 Shpallur Procedura

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data