Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by tenderer institution

Summary results by tenderer institution

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
5 149 287 117,038,677,485 162 79,401,523,435 74,212,325,981

Tenders list

Procuring Authority Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Albanian Road Authority Përmirësimi i Sigurisë Rrugore në segmentet me rrezik të lartë të rrjetit rrugor kombëtar. 208,322,531 Announced the Winner JUBICA. SHPK 202,000,050.00
Albanian Road Authority Rikonstruksion i Urës së Vorës. 18,794,948 Signed the Contract 13,023,582.76
Albanian Road Authority Supervizion punimesh Ndërtim i Urës së Zemblakut, Urës së Kaludhit, Urës së Dragotit, Urës së Leklit.. 1,738,186 Announced the Winner A & E Engineering SHPK 1,549,042.07
Albanian Road Authority Punime ndërtimi për eleminimin e Pikave të Zeza në rrugë (Bashkëfinancim IPA 2013, Siguria Rrugore). 39,045,777 Announced the Winner IDK – Konstruksion 38,915,179.17
Albanian Road Authority Ndertim i Urës së Zemblakut. 43,049,588 Announced the Winner Vellezerit Hysa 32,370,126
Albanian Road Authority Rikonstruksion i Ures së Leklit. 11,463,427 Announced the Winner ERAL CONSTRUCTION COMPANY SHPK 7,372,740.00
Albanian Road Authority Rikonstruksion i Ures së Kaludhit. 18,371,326 Announced the Winner SHKELQIMI 07 SHPK 11,500,007.00
Albanian Road Authority Rikonstruksioni i Urës së Dragotit. 15,394,347 Announced the Winner S I R E T A 2F & EURO-ALB 9,222,222.00
Albanian Road Authority Permiresimi rifreskimi sinjalistikes Vertikale/Horizontale ne akset Kombetare dhe permiresimi i sigurise rrugore ne akset e Jugut, (loti 3) vazhdimi 166,278,127 Signed the Contract I.D.K Konstruksion & Erald –G 129,696,939.38
Albanian Road Authority Supervizion Punimesh, Ndërtim rruga Kardhiq – Delvinë, Loti 7 . 16,500,000 Signed the Contract A & E ENGINEERING & MAK Studio 13,145,833.3
Albanian Road Authority Shtesë kati në objektin zyra të Drejtorisë së Rajonit Jugor Gjirokastër. 6,246,506 Signed the Contract Inerti SHPK 6,225,516.00
Albanian Road Authority Ndërtim mure mbajtës dhe pritës në segmentin rrugor Kuben - Vasije 45,592,847 Signed the Contract BLERIMI - S.M.O.UNION - A.SH. Engineering 34,200,000.00
Gjirokastra South Region Directorate MIREMBAJTJE RUTINE ME PERFORMANCE AKSI RRUGOR BERAT – COROVODE 49,3 KM 12,352,124 Re-Proclaimed and Signed the Contract 2 T SHPK 12,291,640.00
Tirana Central Region Directorate Rikonstruksion i godinës së Drejtorisë së Rajonit Qëndror Tiranë. 1,676,005 Announced Procurement
Albanian Road Authority Rehabilitim i segmentit rrugor ‘Mbikalimi pallati me shigjeta-Rrethrrotullimi Shqiponja’, loti 1 2,250,950,653 Re-Proclaimed and Signed the Contract SALILLARI SHPK & BAJRAMI N. SHPK 1,776,111,282.00
Albanian Road Authority Permiresimi rifreskimi sinjalistikes Vertikale/Horizontale ne akset Kombetare dhe permiresim te sigurise rrugore ne akset e rajonit verior, loti 1, vazhdimi . 166,261,225 Signed the Contract JUBICA & INFRAKONSULT 140,000,000.00
Shkodra North Region Directorate LOTI II: Objekti“Sherbim me roje civile Zyrat e Sektorit Kukes dhe Skrapin ne Trull Surroi (vendndodhja Kukes)” 3,474,752 Re-Proclaimed and Signed the Contract TREZHNJEVA 3,160,218.16
Shkodra North Region Directorate LOTI I: Objekti “Sherbim me roje civile zyrat e Drejtorise Rajonit Verior Shkoder dhe zyrat e ish –Sektorit Fushe Arres ( vendndodhja Shkoder- F.Arres, Puke)” 6,634,970 Re-Proclaimed and Signed the Contract TREZHNJEVA 6,320,436.32
Gjirokastra South Region Directorate MIREMBAJTJE RUTINE E DIMERORE ME PERFORMANCE AKSI RRUGOR K/STRELCE – K/MALIQ I OPARIT (RRUGA ZEVENDESUESE M03) + AKSI RRUGOR SHKEMBI I DOBERCANIT – KUFI GRAMSH 19,3 KM 8,823,760 Signed the Contract 2 T SHPK 8,713,440.00
Gjirokastra South Region Directorate “Sherbim Roje Civile Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster 3,379,608 Signed the Contract TAULANTI 3,160,218.16
Gjirokastra South Region Directorate “Sherbim Roje Civile Sektori Korce 3,379,608 Signed the Contract "SECURITY-KORÇA" 3,160,218.8
Albanian Road Authority Përfundimi i punimeve të mbetura dhe plotësimi me rrugë dytësore Nyja Milot. 1,314,486,342 Signed the Contract EUROTEOREMA PEQIN 1,290,516,400.00
Albanian Road Authority Sherbim roje civile godina ARRSH. 3,160,219 Signed the Contract EUROGJICI-SECURITY Shpk 3,160,218.12
Albanian Road Authority Supervizion Punimesh, Rehabilitim i segmentit rrugor mbikalimi pallati me shigjeta - rrethrrotullimi Shqiponja Loti 1. 15,376,365 Announced the Winner A & E Engineering SHPK 15,000,000.00
Albanian Road Authority Menaxhimi dhe mirëmbajtja e pajisjeve dhe operimi i Tunelit të Krrabës. 194,920,000 Signed the Contract 4 A -M SHPK 194,820,000.00
Albanian Road Authority Supervizion Punimesh, Rehabilitim i segmentit rrugor mbikalimi pallati me shigjeta - rrethrrotullimi Shqiponja Loti 2 . 10,700,000 Cancelled Procurement GJEOKONSULT & CO SHPK 10,691,597.64
Tirana Central Region Directorate Shërbimi i ruajtjes dhe sigurisë fizike me roje private, te Drejtorisë së Rajonit Qendror Tirane . 3,379,608 Announced the Winner FIRDEUS SECURITY 3,160,218.16
Albanian Road Authority Ndërhyrje emergjente për stabilizimin e rëshqitjes në km 21+495 ÷21+620, në segmentin Lin – Pogradec. 222,572,170 Announced the Winner Ergi SHPK 188,156,488.00
Albanian Road Authority Sherbim roje civile godina ARRSH. 3,158,918 Cancelled Procurement
Shkodra North Region Directorate Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga Kuben – Vasie 35.4 km. 44,534,152 Signed the Contract ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 40,450,292.00

SUPPORTERS
logo_amb_suedeze.png

The database is published in the framework of AIS Project “Open Data, Access, and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” supported by The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data