Open Procurement Albania

Ndertim i Urës së Zemblakut.

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit Ndertim i Urës së Zemblakut.
Nr. Reference REF-40512-10-22-2019
Vlera / Fondi Limit 43 049 588,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 23-10-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 25-11-2019
Data e mbajtjes se tenderit 25-11-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 17
Operatore Konkurues 2T SHPK
SIRETA 2F SHPK & EURO-ALB SHPK
KEVIN KONSTRUKSION SHPK
INA SHPK & 6D-PLAN SHPK
LEON KONSTRUKSION SHPK
FLED SHPK
GRANIT KONSTRUKSION M SHPK
VELLEZRIT HYSA SHPK
FAVINA SHPK
EVEREST SHPK & ALKO IMPEX GENERAL CONSTRUCSION SHPK
NIKA SHPK & RIVIERA SHPK
BESA3-2006 SHPK & Ndregjoni SHPK
B-93 SHPK
AGI KONS SHPK
ALB KORCA 2002 SHPK
BALILI Konstruksion & KUPA SHPK
CURRI SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Vellezerit Hysa
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 32,370,126
  Data e shpalljes se fituesit 11-02-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Kane marre pergjigje me date 23.12.2019.
  Jane skualifikuar ofertuesit e meposhtem:
  1. Operatori ekonomik "AGI KONS sh.p.k." nuk kualifikohet pasi nuk ploteson kriteret e kerkuar ne DST.Nuk permbush kriterin teknik sipas pikes 2.3.1/a, 2.3.1/b, per punet e ngjashme .

  2. Operatori ekonomik " Alb Korça 2002." nuk kualifikohet pasi nuk ploteson kriteret e kerkuar ne DST.Nuk permbush kriterin teknik sipas pikes 2.3.1/a, 2.3.1/b, per punet e ngjashme .

  3. Operatori ekonomik " B-93." nuk kualifikohet pasi nuk ploteson kriteret e kerkuar ne DST.Nuk permbush kriterin teknik sipas pikes 2.3.1/a, 2.3.1/b, per punet e ngjashme .

  4 . Bashkimi I Operatoreve ekonomik " BESA3-2006 & Ndregjoni” nuk kualifikohet pasi nuk ploteson kriteret e kerkuar ne DST. Nuk kane paraqitur deklaraten me shkrim nga administratori i subjektit per te deshmuar se kane paguar te gjitha detyrimet e taksave dhe tarifave vendore gje qe bie ndesh me piken 2.2.3 te kritereve te vecanta te kualifikimit. Besa 3-2006 nuk kane paraqitur dokumentacion per te provuar realizimin e puneve te ngjashme qe bie ndesh me piken 2.3 te kritereve te vecanta te kualifikimit.
  Ing Fitim Doda i deklaruar si drejtues teknik eshte ing Hidroteknik dhe jo ing ndertimi sic eshte kerkuar ne DST ne kundershtim me piken 2.3.5 te kritereve te vecanta te kualifikimit.
  Ing Iza Muja e deklaruar si drejtuese teknike nuk eshte pasqyruar ne Licensen e shoqerise.
  Nuk kane paraqitur dokumentacionin perkates sipas DST per makinerite fadrome dhe kamioncine.

  5. Bashkimi i Operatoreve ekonomik "EVEREST &ALKO IMPEX GENERAL CONSTRUKSION” nuk kualifikohet pasi nuk ploteson kriteret e kerkuar ne DST. Nuk permbush kriterin teknik sipas pikes 2.3.1/a, 2.3.1/b, per punet e ngjashme .

  6. Operatori ekonomik " FAVINA." nuk kualifikohet pasi nuk ploteson kriteret e kerkuar ne DST.Nuk permbush kriterin teknik sipas pikes 2.3.1/a, 2.3.1/b, per punet e ngjashme.

  7.Operatori ekonomik " FLED." nuk kualifikohet pasi nuk ploteson kriteret e kerkuar ne DST.Nuk permbush kriterin teknik sipas pikes 2.3.1/a, 2.3.1/b, per punet e ngjashme.

  8.Operatori ekonomik "GRANIT KONSTRUKSION M." nuk kualifikohet pasi nuk ka paraqitur oferte ekonomike.

  9.Bashkimi i Operatoreve ekonomik "INA & 6D-PLAN” nuk kualifikohet pasi nuk ploteson kriteret e kerkuar ne DST. Nuk permbush kriterin teknik sipas pikes 2.3.1/a, 2.3.1/b, per punet e ngjashme .

  10. Bashkimi i Operatoreve ekonomik "NIKA & RIVIERA” nuk kualifikohet pasi nuk ploteson kriteret e kerkuar ne DST. Nuk permbush kriterin teknik sipas pikes 2.3.1/a, 2.3.1/b, per punet e ngjashme .
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Vellezerit Hysa viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Vellezerit Hysa viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Vellezerit Hysa viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Vellezerit Hysa viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Nr.43 - Dt.28-10-2019
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Raport Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit
  Sqarime per DST.

  Grafiku i punes .
  Projekti

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data