Open Procurement Albania

Largimi i inerteve të rrugës provizore dhe kthimi i bregut të liqenit në gjëndjen e mëparshme në aksin Lin - Pogradec.

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit Largimi i inerteve të rrugës provizore dhe kthimi i bregut të liqenit në gjëndjen e mëparshme në aksin Lin - Pogradec.

Burimi i Financimit: Buxheti i Shtetit (Fondi ne dispozicion per vitin 2020 eshte 5.000.000 leke)
Nr. Reference REF-58934-05-26-2020
Vlera / Fondi Limit 20 551 688,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 27-05-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 26-06-2020
Data e mbajtjes se tenderit 26-06-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 12
Operatore Konkurues 1. “AVDULI” Sh.p.k
2. “BEAN”
3. “BLERIMI & BAJRAMI N”
4. “BONUS” Sh.p.k
5. “HASTOÇI” Sh.p.k
6. “SMO UNION & CURRI” Sh.p.k
7. “INFINIT” Sh.p.k
8. “KACDEDJA” Sh.p.k
9. “LEON KONSTRUKSION” Sh.p.k
10. “NIKA” Sh.p.k
11. “RAFIN COMPANY” Sh.p.k
12. “REJ” Sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • REJ
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 13 166 167,00
  Data e shpalljes se fituesit 21-09-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 30 dite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Më datë 17.07.2020 është paraqitur ankesë pranë Autoritetit Kontraktor nga operatori ekonomik “REJ” SHPK.
  Më datë 23.07.2020 Autoriteti Kontraktor ka vendosur rrezimin e ankeses se paraqitur nga ky operator ekonomik dhe më datë 03.08.2020 “REJ” SH.P.K i eshte drejtuar Komisionit të Prokurimit Publik.
  Komisioni i Prokurimit Publik me Vendimin 345/2020 prot, date 28.08.2020 vendosi te pranoje ankesën e sipercituar, si dhe të anulojë vendimin e KVO-së, duke e kualifikuar ate KPP me vendimin nr.345/3/2020, date 11.09.2020 ka hequr pezullimi i procedures.

  Jane skualifikuar ofertuesit e meposhtem:
  • LEON KONSTRUKSION - Nuk ploteson kriteret e vendosura ne DST.
  • INFINIT- Nuk ploteson kriteret e vendosura ne DST.
  • BEAN- Nuk ploteson kriteret e vendosura ne DST.
  • KACDEDJA- Nuk ploteson kriteret e vendosura ne DST.
  • NIKA - Nuk ploteson kriteret e vendosura ne DST.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Buletini Nr. 32 datë 01 Qershor 2020
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini Nr. 74 datë 21 Shtator 2020
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit
  PREVENTIV

  PROGRAMI I PUNIMEVE

  RELACION TEKNIK

  PLANIMETRIA BY PASS-PROVIZOR LIN - POGRADEC

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data