Open Procurement Albania

Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Jugor - Loti III : “Mirëmbajtje rutinë dhe dimerore me performancë rruga Korce - Erseke + rruga unaza Erseke - Erseke + rruga K/Boboshtice - Dardhë

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Jugor : Loti III : “Mirëmbajtje rutinë dhe dimerore me performancë rruga Korce - Erseke + rruga unaza Erseke - Erseke + rruga K/Boboshtice - Dardhë

Burimi i Financimit : Buxheti i Shtetit.
Marrveshja kuader do te lidhet nga Autoriteti Rrugor Shqiptar në emër dhe për llogari të Drejtorise se Rajonit Jugor, Gjirokaster
Nr. Reference REF-65444-07-14-2020
Vlera / Fondi Limit 199 551 855,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E kufizuar, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 16-07-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 05-08-2020
Data e mbajtjes se tenderit 05-08-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. “SIRETA 2F”
2 “NIEM” & “AVDOLLI”
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Niem SHPK - Avdolli SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 152,808,168
  Data e shpalljes se fituesit 16-12-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 183 369 801
  Data e lidhjes se kontrates 31-12-2021
  Kohezgjatja e kontrates Kohëzgjatja e marveshjes kuadër në muaj 48 . Kohëzgjatja e kontratës / kontratave, bazuar ne marveshjen kuader sipas nevojave të autoritetit kontraktor .
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Marre pergjigje me vendim te KPP-senr.558/2020 , date 09.12.2020.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Niem SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Niem SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Niem SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Niem SHPK viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Avdolli SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Avdolli SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Avdolli SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Avdolli SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Autoriteti Rrugor Shqiptar REF-65444-07-14-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 15 datë 7 Shkurt 2022
  Anulimi i Tenderit
  Apelime dhe Vendime te KPP
  Contract Notice

  Standard Documents Of The Restricted Procedure / Services

  Preventivi i Fondit Limit
  Limit Fund Bill Of Quantities

  Relacion Teknik (Projekt me Pershkrim)
  Technical Report (DESCRIPTIVE PROJECT)

  Specifikimet Teknike
  Technical Specifications

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data