Open Procurement Albania

Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Jugor - Loti X : “Mirëmbajtje rutinë me performancë rruga Berat - Çorovode + rruga Çorovode - Hambull + rruga Hambull - Rog

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Jugor : Loti X : “Mirëmbajtje rutinë me performancë rruga Berat - Çorovode + rruga Çorovode - Hambull + rruga Hambull - Rog

Burimi i Financimit : Buxheti i Shtetit.
Marrveshja kuader do te lidhet nga Autoriteti Rrugor Shqiptar në emër dhe për llogari të Drejtorise se Rajonit Jugor, Gjirokaster
Nr. Reference REF-65458-07-14-2020
Vlera / Fondi Limit 168 938 495,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E kufizuar, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 16-07-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 05-08-2020
Data e mbajtjes se tenderit 05-08-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1.“2T”
2 “SALILLARI”
3 “G.P.G. COMPANY” & SI-SI-AL”
Operator Ekonomik Kontraktues
 • 2 T SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 157,377,451.20
  Data e shpalljes se fituesit 25-01-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 188852941
  Data e lidhjes se kontrates 31-12-2021
  Kohezgjatja e kontrates Kohëzgjatja e marveshjes kuadër në muaj 48 . Kohëzgjatja e kontratës / kontratave, bazuar ne marveshjen kuader sipas nevojave të autoritetit kontraktor .
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ankimues: “2T” shpk
  Objekt: Kundërshtimi i vendimit të KVO lidhur me rivlerësimin në pikë të ofertës së paraqitur nga operatori ekonomik “2T” shpk Objekt: Kundërshtimi i vendimit të KVO lidhur me rivlerësimin në pikë të ofertës së paraqitur nga operatori ekonomik “2T” shpk .
  Me vendim te K.P.P.559/2020 date 09.12.2020 u vendos :
  - Të pranojë ankesën e paraqitur nga operatori ekonomik “2T” sh.p.k. .
  2. Autoriteti kontraktues të kryejë rivlerësimin e procedurës së mësipërme në zbatim të konstatimeve të bëra nga Komisioni i Prokurimit Publik në këtë vendim

  Nuk ka operatore te skualifikuar
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Autoriteti Rrugor Shqiptar REF-65458-07-14-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit
  Apelime dhe Vendime te KPP
  Contract Notice

  Standard Documents Of The Restricted Procedure / Services

  Preventivi i Fondit Limit
  Limit Fund Bill Of Quantities

  Relacion Teknik (Projekt me Pershkrim)
  Technical Report (DESCRIPTIVE PROJECT)

  Specifikimet Teknike
  Technical Specifications

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data