Open Procurement Albania

Ndërtim mure mbajtës dhe pritës në segmentin rrugor Kuben - Vasije

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit Ndërtim mure mbajtës dhe pritës në segmentin rrugor Kuben - Vasije
Nr. Reference REF-36089-09-17-2019
Vlera / Fondi Limit 45 592 847,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 19-09-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 21-10-2019
Data e mbajtjes se tenderit 21-10-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 9
Operatore Konkurues Blerimi sh.p.k & S.M.O Union sh.p.k & A.Sh. Engineering sh.p.k
SIRETA 2F sh.p.k
KUPA SHPK & ITM SHPK & NDREGJONI sh.p.k
ARIFAJ shpk & ZENIT&CO sh.p.k
Mela & Alb Shpresa & HMK Consulting sh.p.k
BE – IS sh.p.k
Selami sh.p.k & Erald-G sh.p.k
DODA NDERTIM sh.p.k
FLED sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • BLERIMI - S.M.O.UNION - A.SH. Engineering
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 34 200 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 12-11-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 41040000
  Data e lidhjes se kontrates 19-11-2019
  Kohezgjatja e kontrates 3 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Jane skualifikuar ofertuesit e meposhtem:

  1. Operatori ekonomik "FLED" SHPK :
  Nuk ka paraqitur oferte ekonomike.
  Nuk ka paraqitur dokumentacionin e kerkuar ne Dokumentat Standarte te Tenderit.

  2. Operatori ekonomik "DODA NDERTIM” shpk :
  Nuk ploteson kriteret e kerkuara ne Dokumentat Standarte te Tenderit si me poshte:
  -Nuk ploteson kriterin 2.3.1/a dhe 2.3.1b per punen e ngjashme, kjo ne kundershtim me kriteret e veçanta/ kapaciteti teknik te dokumentave standarde te tenderit.
  -Nuk permbush piken 2.3.2 te punesimit mesatar te punonjesve per periudhen e kerkuar.
  -Nuk permbush kriterin 2.3.3. ne lidhje me Inxhinierin e Ndertimit Kozma Semani, pasi kontrata punedhenes punemares nuk eshte e rregullt.
  - Nuk ka paraqitur liçencen e zbatimit te shoqerise siç eshte kerkuar ne piken 2.3.8 te DST- ve.
  - Nuk ka paraqitur liçence projektimi siç eshte kerkuar ne piken 2.3.9.
  - Nuk permbush kriterin sipas pikes 2.3.10 per pajisje dhe mjetet ne dispozicion.
  - Nuk ka paraqitur çertifikatat e cilesise te vlefshme siç kerkohet ne piken 2.3.12 te dst (çertifikatat e pavlefshme, skadenca 15.09.2018).

  3. “SELAMI” SH.P.K & “ERALD-G” SH.P.K :
  Nuk ploteson kriteret e kerkuara ne dokumentat standarde te tenderit si me poshte:
  - Operatori ekonomik “SELAMI” SHPK nuk ka paraqitur dokumentacionin e kerkuar ne lidhje me kategorite e licences se shoqerise, duke mos plotesuar piken 2.3.8 te Kritereve t e Veçanta te Kualifikimit. Konkretisht, nuk ka piken e licences NS- 6/B, NS – 7/B, NS – 9/B.
  - Operatori ekonomik “SELAMI” shpk nuk ka paraqitur dokumentacionin e kerkuar ne DST per 2 kamioncinat me kapacitet mbajtes 1.5-2 ton, duke mos plotesuar piken 2.3.10 te Kritereve te Veçanta te Kualifikimit (Kapaciteti teknik).
  -Operatori ekonomik “ERALD – G” shpk nuk ka paraqitur asnje dokument qe te provoje se ka te punesuar 1 Mjek ne kompanine e tij, gje e cila bie ndesh me VKM-në nr.692 datë 13.12.2001, e ndryshuar, i cili eshte i detyrueshëm për ndërmarrje ku të punësuar janë jo më pak se 15 punonjës.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BLERIMI viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BLERIMI viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BLERIMI viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BLERIMI viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per S.M.O.UNION viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per S.M.O.UNION viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per S.M.O.UNION viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per S.M.O.UNION viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A.SH. Engineering viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A.SH. Engineering viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A.SH. Engineering viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A.SH. Engineering viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Nr.38 - Dt.23-09-2019
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.47 - Dt.25-11-2019
  Anulimi i Tenderit
  Termat e References

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data