Open Procurement Albania

“Ndërtim rruga Korçë – Ersekë, Loti 2 (pjesa e parë)”

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit “Ndërtim rruga Korçë – Ersekë, Loti 2 (pjesa e parë)”

Burimi i Financimit: Buxheti i Shtetit
Nr. Reference REF-69427-08-21-2020
Vlera / Fondi Limit 2 399 999 882,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 24-08-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 24-09-2020
Data e mbajtjes se tenderit 24-09-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues 1. GECI SHPK
2. BAMI SHPK
3. G.P.G COMPANY SHPK
4. GENER 2 SHPK
5. A.N.K SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • A. N. K.
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2,352,012,509.22
  Data e shpalljes se fituesit 08-10-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. Operatori ekonomik “GECI”, nuk kualifikohet, pasi nuk ka paraqitur dokumentacionin ne perputhje me kriteret e dhena ne dokumentat e tenderit, arsyet e skualifikimit jane: Nuk ploteson kriterin 2.3.3. lidhur me licencen e shoqerise . Operatori ekonomik nuk ka paraqitur licencen e shoqerise me kategorite e kerkuara.

  2. Operatori ekonomik “G.P.G. Company”, nuk kualifikohet, pasi nuk ka paraqitur dokumentacionin ne perputhje me kriteret e dhena ne dokumentat e tenderit, arsyet e skualifikimit jane: Nuk ploteson kriteret e vecanta te kualifikimit piken 1.a, pasi pershkrimi i ofertes nuk eshte sipas shtojces 1.(eshte paraqitur vetem fleta permbledhese dhe jo preventivi i ndare me zera).

  3.Operatori ekonomik “BAMI”, nuk kualifikohet, pasi nuk ka paraqitur dokumentacionin ne perputhje me kriteret e dhena ne dokumentat e tenderit, arsyet e skualifikimit jane: Nuk plotesohet kriteri 2.3.3. per licensen e shoqerise te paraqitur ne kategorite e meposhtme :
  • - NP – 5/F (Punime nentokesore, ura e vepra arti.)
  • - NP -9/F (Punime te mbrojtjes lumore, sisteme hidraulike dhe bonifikimi)
  • - NP – 12/F (Punime të inxhinierisë së mjedisit.)
  • - NS -18/ D (Punime topogjeodezike)
  • Nuk plotesohet kriteri 2.3.12. per sasine e mjeteve .
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A. N. K. viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A. N. K. viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A. N. K. viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A. N. K. viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit
  Specifikimet Teknike

  Grafiku i Punimeve

  Preventiv

  Raport teknik.

  Projekt zbatimi.

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data