Open Procurement Albania

Ndertim nënkalimi hekurudhor Hd=10m në unazën Librazhd.

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit Ndertim nënkalimi hekurudhor Hd=10m në unazën Librazhd.
Nr. Reference REF-63466-04-18-2018
Vlera / Fondi Limit 34 706 852,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 21-05-2018
Data e mbajtjes se tenderit 21-05-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues BAJRAMI N
BEQIRI
VELLEZRIT HYSA & VARAKU E
VIANTE KONSTRUKSION
Operator Ekonomik Kontraktues
 • BAJRAMI N SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 23 584 764,00
  Data e shpalljes se fituesit 04-06-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 28301716.8
  Data e lidhjes se kontrates 12-06-2018
  Kohezgjatja e kontrates 6 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1 “K-AAV” & “PIENVIS” :
  Nuk ka parqitur dokumentet ne perputhje me kriteret e dhena ne dokumentet e tenderit.
  Oferta nuk eshte paraqitur ne peruthje me detyrimet e nenit 74, te VKM-së nr.914 datë 29.12.2014 “Për miratimin e rregullave të prokurimit publik”, ndryshuar per rastin e Bashkimit të Operatorëve Ekonomikë, ku thuhet: Para dorëzimit të ofertës, bashkimi duhet të krijohet zyrtarisht, me një marrëveshje të noterizuar, ku të përcaktohen përfaqësuesi i grupit, përqindja e pjesëmarrjes së punës/shërbimit/furnizimit dhe elementet konkrete, që do të kryejë secili nga anëtarët e këtij bashkimi.Pas krijimit të bashkimit të operatorëve ekonomikë, anëtarët e bashkimit caktojnë me procure përfaqësuesin e tyre për dorëzimin e ofertës. Kjo marrëveshje e shkruar dhe prokura duhet të dërgohen së bashku me kualifikimet dhe ofertën ekonomike, e cila duhet të nënshkruhet nga përfaqësuesi. Përfaqësuesi duhet të bëjë edhe sigurimin e ofertës, nëse kërkohet, duke specifikuar pjesëmarrjen nëbashkimin eoperatorëve ekonomikë. Në rast se bashkimi I operatorëve ekonomikë shpallet fitues, kontrata duhet të nënshkruhet nga secili prej anëtarëve të këtij bashkimi. *Bashkimit të Operatorëve Ekonomikë nuk disponon Licencën profesionale të shoqërisë për realizimin e punëve, të lëshuar nga autoritetet kompetente shtetërore, me kategoritë:
  - NS -18/B Punime topogjeodezike.
  - NS-11/A Punime mbi shina dhe traversa.
  Operatori ekonomik K – AAV SHPK, pjese e ketij bashkimi nuk ka paraqitur punë të ngjashme për një objekt të vetëm (ku te perfshihen ura ose viadukte), ose shume objektesh, në vlerën e kerkuar ne perputhje me punet e marra persiper dhe që është realizuar me sukses gjatë tri viteve të fundit.
  Operatori ekonomik K – AAV SHPK, pjese e ketij bashkimi, ekonomike financiare, nuk ka mundur te paraqese kopje të çertifikuara të bilanceve të dy viteve të fundit (2016, 2017), të paraqitur në autoritetet përkatëse, dhe kopje të deklarimeve të xhiros vjetore të dy viteve të fundit (2016, 2017).
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Nr.16 - Dt.23-04-2018
  Shpallja e Fituesit Nr.23 - Dt.11-06-2018
  Lidhja e Kontrates Nr.25 - Dt.25-06-2018
  Anulimi i Tenderit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data