Open Procurement Albania

Plotesimi, rakordimi, masa mbrojtese dhe siguria rrugore ne viaduktet e aksit Kukes - Morine”.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit Plotesimi, rakordimi, masa mbrojtese dhe siguria rrugore ne viaduktet e aksit Kukes - Morine”.
Nr. Reference REF-73839-06-07-2018
Vlera / Fondi Limit 208 304 496,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 09-07-2018
Data e mbajtjes se tenderit 09-07-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues CURRI SHPK
RIVIERA SHPK
SIRETA 2F SHPK
VEGA SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • VEGA
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 207 331 536,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 248797843
  Data e lidhjes se kontrates 11-09-2018
  Kohezgjatja e kontrates 8 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1.Operatori ekonomik “Curri shpk”:
  Nuk ka paraqitur dokumentet ne perputhje me kriteret e dhena ne dokumentet e tenderit .
  Ne lidhje me mjetet dhe paisjet teknike qe ka ne dispozicion apo mund t’i vihen ne dispozicion operatorit ekonomik sic parashikohet ne piken 2.3.12, te kritereve te dhena ne dokumentet e tenderit, rezulton qe ky operator nuk ka paraqitur deshmi per mjetet dhe paisjet teknike qe ka ne dispozicion .

  2.Operatori ekonomik “Riviera shpk”:
  Nuk ka paraqitur dokumentet ne perputhje me kriteret e dhena ne dokumentet e tenderit.
  Ne lidhje me kapacitetin teknik qe kandidati / ofertuesi duhet të ketë realizuar kontrata te ngjashme sipas kriterit ne piken 2.3.12, te kritereve te dhena ne dokumentet e tenderit, rezulton qe ky operator nuk ka paraqitur deshmi qe ka realizuar me sukses: punë të ngjashme për një objekt të vetëm (ku te perfshihen ura ose viadukte) në vlerë jo më të vogël se 100,000,000 lekë që është realizuar me sukses gjatë tri viteve të fundit, ose punë të ngjashme, ku vlera monetare totale e punëve të kryera, e marrë së bashku gjatë tri viteve të fundit, është jo më pak se 400 000 000 lekë.

  Ne lidhje me mjetet dhe paisjet teknike qe ka ne dispozicion apo mund t’i vihen ne dispozicion operatorit ekonomik sic parashikohet ne piken 2.3.12, te kritereve te dhena ne dokumentet e tenderit, rezulton qe ky operator nuk ka paraqitur deshmi per mjetet dhe paisjet teknike qe ka ne dispozicion .

  3.Operatori ekonomik SIRETA 2F shpk:
  Nuk ka paraqitur dokumentet ne perputhje me kriteret e dhena ne dokumentet e tenderit.
  Ne lidhje me kapacitetin ekonomik dhe financiar, parashikuar ne piken 2.2.1, xhiro financiare vjetore pa TVSH, e realizuar nga Operatori Ekonomik perkatesisht ne tre vitet e fundit 2015, 2016 dhe 2017, dhe duhet te mos jete me e vogel se 100,000,000 leke per secilin vit. Referuar vertetimit te paraqitur rezulton qe per vitin 2015, xhiroja vjetore eshte 88.922.477 leke, ne kundershtim me kriterin e dhene mesiper.
  Ne lidhje me kapacitetin ekonomik dhe financiar, parashikuar ne piken 2.2.3 Operatori Ekonomik nuk duhet kete detyrime te pashlyra te taksave dhe tatimeve ne cfaredo lloj niveli. Vertetimi i paraqitur nuk mbart as vulosje elektronike dhe as ne hard copy.
  Ne lidhje me kapacitetin teknik qe kandidati / ofertuesi duhet të ketë realizuar kontrata te ngjashme sipas kriterit ne piken 2.3.12, te kritereve te dhena ne dokumentet e tenderit, rezulton qe ky operator nuk ka paraqitur deshmi qe ka realizuar me sukses: punë të ngjashme për një objekt të vetëm (ku te perfshihen ura ose viadukte) në vlerë jo më të vogël se 100,000,000 lekë që është realizuar me sukses gjatë tri viteve të fundit, ose punë të ngjashme, ku vlera monetare totale e punëve të kryera, e marrë së bashku gjatë tri viteve të fundit, është jo më pak se 400 000 000 lekë.
  Ne lidhje me mjetet dhe paisjet teknike qe ka ne dispozicion apo mund t’i vihen ne dispozicion operatorit ekonomik sic parashikohet ne piken 2.3.12, te kritereve te dhena ne dokumentet e tenderit, rezulton qe ky operator nuk ka paraqitur deshmi per mjetet dhe paisjet teknike qe ka ne dispozicion .
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Nr.23 - Dt.11-06-2018
  Shpallja e Fituesit Nr.32 - Dt.13-08-2018
  Lidhja e Kontrates Nr.37 - Dt.17-09-2018
  Anulimi i Tenderit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data