Open Procurement Albania

Ndërtim i segmentit rrugor Sheshi Shqiponja - Bulevardi i ri - Shkozë, Urat mbi lumin Tirana

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit Ndërtim i segmentit rrugor Sheshi Shqiponja - Bulevardi i ri - Shkozë, Urat mbi lumin Tirana
Nr. Reference REF-02820-08-13-2021
Vlera / Fondi Limit 2 559 318 901,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 16-08-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 15-09-2021
Data e mbajtjes se tenderit 15-09-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues 1. “GENER 2” SHPK
2. ALB - STAR SHPK
3. ALB-BUILDING SHPK & GJIKURIA SHPK
4. “BE - IS” SH.P.K & “CURRI” SHPK & “VELLEZERIT HYSA” SHPK
5. KEVIN CONSTRUKSION SHPK
6. MET-ENGENEERING SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ALB-STAR
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 987 865 274,00
  Data e shpalljes se fituesit 07-10-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 2385438329
  Data e lidhjes se kontrates 09-11-2021
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “GENER 2” SHPK, për këto arsye:
  - Ne formularin e vetdeklarimit, Pjesa e III-te, pika B Deklarate “Per disponimin e punonjesve të nevojshëm për realizimin e punimeve objekt kontrate” nuk ka plotesuar emrat e punonjesve, profesionin, dhe rolin qe ka ne shoqeri . Nuk ka vetdeklarim per stafin kryesor dhe stafin ndihmes siç kerkohet ne formularin e vetdeklarimit dhe ne DST.
  - Nuk përmbush kriterin 2.3.1 punë e ngjashme pasi ne preventivin e punimeve jane parashikuar.
  2. “BE - IS” SH.P.K & “CURRI” SHPK & “VELLEZERIT HYSA” SHPK, për këto arsye:
  - Nuk Ploteson Kriterin 2.3.1 a) punë të ngjashme për një objekt të vetëm në një vlerë jo më të vogël se 50% e vlerës së përllogaritur të kontratës që prokurohet dhe që është realizuar gjatë pesё viteve të fundit, nga data e shpalljes së njoftimit të kontratës
  - Nje nga drejtuesit teknik te OE “VELLEZERIT HYSA” ne kundershtim me ligjin eshte i punesuar ne Administrate Shteterore.
  3. KEVIN CONSTRUKSION SHPK, për këto arsye:
  - Nuk permbush pikën 1/a kriteret e veçanta pasi nuk ka paraqitur formularin e vetdeklarimit”
  - Nuk permbush pikën 1/b kriteret e veçanta pasi nuk ka paraqitur sigurimin e ofertes
  - Nuk permbush kapacitetet ekonomike dhe financiare, piken 2.2.1 Xhiro vjetore e paraqitur nga operatori ekonomik eshte me e vogel se xhiroja e kerkuar ne DST.
  4. MET-ENGENEERING SHPK, për këto arsye:
  - nuk përmbush kërkesat pë kualifikim të përcaktuara në dokumentat standarde te tenderit.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB-STAR viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB-STAR viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB-STAR viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB-STAR viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Raport Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 167 datë 22 Nëntor 2021
  Anulimi i Tenderit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data