Open Procurement Albania

Ndërtim i Unazës së Jashtme Tiranë, Loti 6

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit Ndërtim i Unazës së Jashtme Tiranë, Loti 6
Nr. Reference REF-02821-08-13-2021
Vlera / Fondi Limit 1 816 355 589,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 16-08-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 15-09-2021
Data e mbajtjes se tenderit 15-09-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 13
Operatore Konkurues 1. “MET -ENGENEERING”
2. “KEVIN CONSTRUKSION”
3. “ ERGI” & “BE-IS” & “VELLEZERIT HYSA”
4. “PEPA GROUP ” & “JUNIK” & “VASHTEMIA” & “MARÇELI” & “NIKA” & “K A C D E D J A”
5. “ FUSHA” & “HASTOÇ”
6. “ALB – STAR”
7. “GENER 2”
8. “A. N. K.”
9. “ GECI”
10. “ ALKO-IMPEX General Construcion” & “2 T”
11. “ G.P.G. COMPANY & SENKA”
12. “GJOKA KONSTRUKSION”
13. “4 A-M”
Operator Ekonomik Kontraktues
 • GJOKA KONSTRUKSION
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 716 910 907,00
  Data e shpalljes se fituesit 08-10-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 2060293088
  Data e lidhjes se kontrates 09-11-2021
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “MET -ENGENEERING”, për këto arsye:
  - nuk ka arritur te paraqese asnje dokumentacion te plote dhe te sakte per te deshmuar plotesimin e te gjithe kritereve te kerkuara ne DST.
  2. “KEVIN CONSTRUKSION”, për këto arsye:
  - Nuk permbush kapacitetet ekonomike dhe financiare pika 2.2.1 Xhiro vjetore e paraqitur nga operatori ekonomik eshte me e vogel se xhiroja e kerkuar ne DST
  3. “ ERGI” & “BE-IS” & “VELLEZERIT HYSA”, për këto arsye:
  - nuk ploteson Kriterin per pune te ngjashme sipas objektit te kontrates te percaktuar ne DST
  4. “ALB – STAR”, për këto arsye:
  - nuk ka arritur te paraqese dokumentacion te plote dhe te sakte per te deshmuar plotesimin e te gjithe kritereve te kerkuara ne DST
  5. “ FUSHA” & “HASTOÇ”, për këto arsye:
  - BOE nuk ploteson Kriterin per pune te ngjashme sipas objektit te kontrates te percaktuar ne DST
  6. “PEPA GROUP ” & “JUNIK” & “VASHTEMIA” & “MARÇELI” & “NIKA” & “K A C D E D J A”, për këto arsye:
  - BOE nuk ploteson Kriterin per pune te ngjashme sipas objektit te kontrates te percaktuar ne DST
  7. “GENER 2”, për këto arsye:
  - nuk ka arritur te paraqese asnje dokumentacion te plote dhe te sakte per te deshmuar plotesimin e te gjithe kritereve te kerkuara ne DST
  8. “A. N. K.”, për këto arsye:
  - nuk ka arritur te paraqese dokumentacion te plote dhe te sakte per te deshmuar plotesimin e te gjithe kritereve te kerkuara ne DST
  9. “ GECI”, për këto arsye:
  - nuk ka arritur te paraqese dokumentacion te plote dhe te sakte per te deshmuar plotesimin e te gjithe kritereve te kerkuara ne DST
  10. “ ALKO-IMPEX General Construcion” & “2 T”, për këto arsye:
  - Nuk ka plotesuar Kriteret e Vecanta sipas 2.4.2 Grafiku i punimeve, nuk ka paraqitur grafikun e punimeve per kete objekt
  - Nuk ka plotesuar Kriteret e Vecanta te Kualifikimit pika 2.1/g
  11. “ G.P.G. COMPANY & SENKA”, për këto arsye:
  - nuk ka arritur te paraqese dokumentacion te plote dhe te sakte per te deshmuar plotesimin e te gjithe kritereve te kerkuara ne DST
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GJOKA KONSTRUKSION viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GJOKA KONSTRUKSION viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GJOKA KONSTRUKSION viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GJOKA KONSTRUKSION viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Raport Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 167 datë 22 Nëntor 2021
  Anulimi i Tenderit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data