Open Procurement Albania

“Plotësimi i punimeve dhe rrugët lidhëse në Unazën Lindore, Loti 2”

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit “Plotësimi i punimeve dhe rrugët lidhëse në Unazën Lindore, Loti 2”
Nr. Reference REF-12437-11-22-2021
Vlera / Fondi Limit 990 593 898,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 23-11-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 29-12-2021
Data e mbajtjes se tenderit 29-12-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 7
Operatore Konkurues 1. “CURRI” SHPK & “BE - IS” SH.P.K
2. S I R E T A 2F & “VELLEZERIT HYSA” SHPK
3. GENER 2
4. ALBAVIA
5. EUROTEOREMA PEQIN shpk
6. GJIKURIA SHPK
7. “PE -VLA - KU” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ALBAVIA SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 948 818 251,00
  Data e shpalljes se fituesit 24-01-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 1 138 581 901
  Data e lidhjes se kontrates 15-03-2022
  Kohezgjatja e kontrates 18 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “CURRI” SHPK & “BE - IS” SH.P.K, për këto arsye:
  - Puna e ngjashme e paraqitur nga Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë konkretisht “CURRI” SHPK & “BE - IS” SH.P.K nuk plotëson përqindjen pjesëmarrëse të secilit në këtë bashkim operatorësh
  - Nga BOE ne formularin e vetëdeklarimit sipas Shtojcës 8 nuk kanë specifikuar kapacitetet mbajtëse të makinerive Eskavator me zinxhir (mbi 30 ton), nuk ka specifikuar gjatësinë e Automjetit Autopompë betoni (me krahë min. 41 m), si dhe nuk ka specifikuar kapacitetin mbajtës për Rul asfalti gomë-gomë (me peshë operative 14 ton), sipas kërkesave të përcaktuara në DST
  2. S I R E T A 2F & “VELLEZERIT HYSA” SHPK, për këto arsye:
  - Nuk ka paraqitur formularin e sigurimit të ofertës (Sigurimi i ofertës së paraqitur nga bashkimi i operatorëve është në vlerën 395.237,55 lekë), kjo në kundërshtim me vlerën e kërkuar 2% të fondit limit në vlerë 19.811.877,97 (nëntëmbëdhjetë milion e tetëqind e njëmbëdhjetë mijë e tetëqind e shtatëdhjetë e shtatë presje nëntëdhjetë e shtatë) Lekë pa TVSH të kërkuar sipas shtojcës Nr.3.
  3. EUROTEOREMA PEQIN shpk, për këto arsye:
  - Nuk ka paraqitur formularin e sigurimit të ofertës me vlerë 19.811.877,97 (nëntëmbëdhjetë milion e tetëqind e njëmbëdhjetë mijë e tetëqind e shtatëdhjetë e shtatë presje nëntëdhjetë e shtatë) Lekë pa TVSH të kërkuar sipas shtojcës Nr.3.
  - Në licencën e shoqërisë EUROTEOREMA PEQIN shpk mungon : NS 19-D Sisteme kundër zhurmës.
  4. GJIKURIA SHPK, për këto arsye:
  - Nuk ka paraqitur formularin e sigurimit të ofertës me vlerë 19.811.877,97 (nëntëmbëdhjetë milion e tetëqind e njëmbëdhjetë mijë e tetëqind e shtatëdhjetë e shtatë presje nëntëdhjetë e shtatë) Lekë pa TVSH të kërkuar sipas shtojcës Nr.3.
  - Nga OE në formularin e vetëdeklarimit sipas Shtojcës 8 nuk janë paraqitur të dhënat referencë për shumicën e mjeteve.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALBAVIA SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALBAVIA SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALBAVIA SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALBAVIA SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 36 datë 23 Mars 2022
  Anulimi i Tenderit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data