Open Procurement Albania

Mirëmbajtje me performancë Marikaj (kufi TR, e vjetra) - Kodër Rrashbull, Kodër Rrashbull - k/NISH Tulla - Shkozet, Katër Rrugët - Pjezë, Durrës (stac. fundit) - Bishti Pallës, Deg. Fllakë (Xhafzotaj) – Radiostacion - Katund i Ri, Katër Rrugët - Shijak, Shijak - Maminas, Shijak - Gjepalaj (K/Komunë), Plepa (mbik) - Përroi i Agait (kufi Dr/Kj) (paralele dj.), Përroi Agait (kufi Dr/Kj) - Mbik. hyrje Kavajë (paralele dj), K/Rr. Nac. Nr. 4 (Luz i vogël) - Spille (Plazh), Bishti i Zhurit - Qendër Rrogozhinë Dalje Rrogozhinë, Qendër Rrogozhinë - Ura e Shkumbinit (ura e vjetër), K/Rr. Nr.2 (Shkozet) - Porto Romano (Loti 1), ByPass Plepa - Kavajë - Rrogozhinë (Loti 6, 7, 10) (112.52 km) (Kontrata 4)

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Drejtoria e Rajonit Qendror Tirane
Institucioni Prokurues Drejtoria e Rajonit Qendror Tirane
Objekti i Tenderit Mirëmbajtje me performancë Marikaj (kufi TR, e vjetra) - Kodër Rrashbull, Kodër Rrashbull - k/NISH Tulla - Shkozet, Katër Rrugët - Pjezë, Durrës (stac. fundit) - Bishti Pallës, Deg. Fllakë (Xhafzotaj) – Radiostacion - Katund i Ri, Katër Rrugët - Shijak, Shijak - Maminas, Shijak - Gjepalaj (K/Komunë), Plepa (mbik) - Përroi i Agait (kufi Dr/Kj) (paralele dj.), Përroi Agait (kufi Dr/Kj) - Mbik. hyrje Kavajë (paralele dj), K/Rr. Nac. Nr. 4 (Luz i vogël) - Spille (Plazh), Bishti i Zhurit - Qendër Rrogozhinë Dalje Rrogozhinë, Qendër Rrogozhinë - Ura e Shkumbinit (ura e vjetër), K/Rr. Nr.2 (Shkozet) - Porto Romano (Loti 1), ByPass Plepa - Kavajë - Rrogozhinë (Loti 6, 7, 10) (112.52 km) (Kontrata 4)
Nr. Reference REF-73375-06-05-2018
Vlera / Fondi Limit 34 607 032,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 02-07-2018
Data e mbajtjes se tenderit 02-07-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 12
Operatore Konkurues NIKA SHPK
Rruge Sinjalistike Mirembajtje & Hidro Company & ORUÇI SHPK
ALKO IMPEX General Construction SHPK
B - 93 SHPK
EURONDERTIMI 2000 SHPK
CURRI SHPK
VARAKU – E SHPK
A.L - ASFALT SHPK
BIBA – X SHPK
ED KONSTRUKSION shpk & GURI NDERTIM SHPK
BE – IS SHPK
ADEM POJANI
Operator Ekonomik Kontraktues
 • RSM COMPANY SHPK - ORUÇI SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 33 514 894,00
  Data e shpalljes se fituesit 26-10-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 40217874
  Data e lidhjes se kontrates 02-11-2018
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Nika shpk , B-93 shpk dhe BIBA –X shpk.
  (nëse ka) ka marrë përgjigje në datë : Vendimi i Komisionit të Prokurimit Publik , me numër 724/2018 , datë 24 .10.2018 , në pikën 2, ka vendosur “ Autoriteti Kontraktor lejohet të vijojë me hapat e mëtejshëm të procedurës së prokurimit “ .
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. B -93 shpk :
  Nuk ploteson kriteret e vendosura sipas dst .
  Nuk plotëson kushtet për mjetet e paraqitura.

  2. CURRI shpk:

  Nuk ploteson kriteret e vendosura sipas dst .
  Shoqeria Curri shp.k me oferten e dhënë ka tejkaluar fondin limit të vënë në dispozicion për këtë kontratë.

  3. A.L - Asfalt shpk :
  Nuk ploteson kriteret e vendosura sipas dst .
  OE “A.L - Asfalt” shpk u konstatuan gabime aritmetikore ne preventivin e ofertes.

  4. NIKA shpk :
  Nuk ploteson kriteret e vendosura sipas dst .

  5. BIBA X shpk :
  Nuk ploteson kriteret e vendosura sipas dst .

  6. Alko Impex General Construction shpk :
  Nuk ploteson kriteret e vendosura sipas dst .
  Ky operator eshte renditur i pari ne dy procedura prokurimi qe zhvillohen ne te njejten date 09.07.2018 me te njejtin autoritet kontraktor.
  Nga verifikimi i kapaciteteve teknike te paraqitura nga ky operator pjesemarres , Komisioni i vleresimit te ofertave gjykon , se duke qene se ky operator ka paraqitur te njejtat kapacitete teknike qe lidhen me disponueshmerine e mjeteve, për kriterin ”Mjet Transporti vetëshkarkuese”, nuk mund realizoje apo te mund te zbatoje kete kontrate me kapacitetet teknike qe ka ne dispozicion .

  7. EURONDERTIM 2000 shpk :
  Nuk ploteson kriteret e vendosura sipas dst .
  Mungon mjeti per vendosje parmakesh metalik (guardrails) ( Batipal ) si dhe per mjetin Kamionçine = 1.5 ton ka paraqitur vetem nje mjet nga 2 te kerkuara ne dst.

  8. BOE Guri Ndertim & ED Konstruksion shpk :
  Nuk ploteson kriteret e vendosura sipas dst .
  Nuk pembush kriterin per paraqitjen e punëve te ngjashme.

  10. VARAKU E shpk :
  Nuk ploteson kriteret e vendosura sipas dst .
  Nuk pembush kriterin per paraqitjen e punëve te ngjashme.

  11. Adem Pojani : Rezulton se nuk ka paraqitur asnje dokument.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ORUÇI SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ORUÇI SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ORUÇI SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ORUÇI SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Drejtoria e Rajonit Qendror Tirane REF-73375-06-05-2018
  Njoftimi i Tenderit Nr.23 - Dt.11-06-2018
  Shpallja e Fituesit Nr.44 - Dt.05-11-2018
  Lidhja e Kontrates Nr.45 - Dt.12-11-2018
  Anulimi i Tenderit
  Apelime dhe Vendime te KPP

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data