Open Procurement Albania

“ Emergjencë, riparimi i Urës “Shtrezë 2”, në aksin rrugor Kukës –Shishtavec (me çelsa në dorë)

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit “ Emergjencë, riparimi i Urës “Shtrezë 2”, në aksin rrugor Kukës –Shishtavec (me çelsa në dorë)
Nr. Reference REF-29301-05-16-2022
Vlera / Fondi Limit 8 243 509,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 17-05-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 27-05-2022
Data e mbajtjes se tenderit 27-05-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. “ MARSI”
2. “ MELA.”
3. “ OUEN”
4. “ FLORIDA”
Operator Ekonomik Kontraktues
 • MARSI
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 7 934 509,00
  Data e shpalljes se fituesit 07-06-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 9521411
  Data e lidhjes se kontrates 20-06-2022
  Kohezgjatja e kontrates 5 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1 . “ MELA” per arsye:
  -oferta e paraqitur nga operatori ekonomik “MELA” nuk ka arritur te paraqese dokumentacion te plote dhe te sakte per te deshmuar plotesimin e te gjithe kritereve te kerkuara ne DST. Konkretisht:
  - Nuk plotëson pikën 2.4.2 të Kapacitetit Teknik të DST-ve, nuk ka paraqitur grafikun e punimeve

  2. “ OUEN” per arsye:
  oferta e paraqitur nga operatori ekonomik “OUEN” nuk ka arritur te paraqese dokumentacion te plote dhe te sakte per te deshmuar plotesimin e te gjithe kritereve te kerkuara ne DST. Konkretisht:
  - Nuk plotëson pikën 2.1.b të Kritereve të Veçanta të Kualifikimit, pasi nuk ka paraqitur Sigurimin e Ofertës.
  - Nuk plotëson pikën 2.3.1 të Kapacitetit Teknik të DST-ve, nuk ka paraqitur punë të ngjashme.
  - Nuk plotëson pikën 2.3.3 të Kapacitetit Teknik të DST-ve, nuk ka paraqitur licencë projektimi.
  - Nuk plotëson pikën 2.3.7 të Kapacitetit Teknik të DST-ve, nuk ka paraqitur Ekspert për ndihmën e parë dhe ndërhyrjen ndaj emergjencave”.
  - Nuk plotëson pikën 2.3.9 të Kapacitetit Teknik të DST-ve, konkretisht, nuk ka paraqitur mjetet dhe pajisjet si më poshtë:
  Autopompë betoni
  Asfaltoshtruese
  Grejder
  Fabrikë prodhim betoni e pajisur me leje mjedisore kodi III.1.B
  Fabrikë asafalti e pajisur me leje mjedisore kodi III.1.B

  3. “ FLORIDA” per arsye:
  oferta e paraqitur nga operatori ekonomik “FLORIDA” nuk ka arritur te paraqese dokumentacion te plote dhe te sakte per te deshmuar plotesimin e te gjithe kritereve te kerkuara ne DST. Konkretisht:
  - Nuk plotëson pikën 2.1.a të Kritereve të Veçanta të Kualifikimit, pasi nuk ka paraqitur Formularin Përmbledhës të Vetëdeklarimit.
  - Nuk plotëson pikën 2.1.b të Kritereve të Veçanta të Kualifikimit, pasi nuk ka paraqitur Sigurimin e Ofertës.
  - Nuk plotëson pikën 2.3.1 të Kapacitetit Teknik të DST-ve, pasi nuk ka paraqitur punë të ngjashme.
  - Nuk plotëson pikën 2.3.2 të Kapacitetit Teknik të DST-ve, pasi nuk ka paraqitur licencë profesionale të shoqërisë.
  - Nuk plotëson pikën 2.3.3 të Kapacitetit Teknik të DST-ve, pasi nuk ka paraqitur licencë projektimi.
  - Nuk plotëson pikën 2.3.5 të Kapacitetit Teknik të DST-ve, pasi nuk ka paraqitur personel kryesor Drejtues Teknik në licencën e shoqërisë.
  - Nuk plotëson pikën 2.3.6 të Kapacitetit Teknik të DST-ve, pasi nuk ka paraqitur staf mbështetës.
  - Nuk plotëson pikën 2.3.7 të Kapacitetit Teknik të DST-ve, pasi nuk ka paraqitur Ekspert për ndihmën e parë dhe ndërhyrjen ndaj emergjencave”.
  - Nuk plotëson pikën 2.3.8 të Kapacitetit Teknik të DST-ve, pasi nuk ka paraqitur deklaratë për Drejtuesin Tteknik të punimeve.
  - Nuk plotëson pikën 2.3.9 të Kapacitetit Teknik të DST-ve, nuk ka paraqitur të gjitha mjetet dhe pajisjet e kërkuara.
  - Nuk plotëson pikën 2.4.2 të Kapacitetit Teknik të DST-ve, nuk ka paraqitur grafikun e punimeve
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 85 datë 27 Qershor 2022
  Anulimi i Tenderit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data